תרשו לי קצת למלמל לעצמי

• פותח הנושא alond
  • פורסם בתאריך

דרגורן

New member
אייקון זה הכנס השני!

האגודה עושה שני כנסים בשנה (אולי השנה יהיה עוד כנס אחד...) הכנס בפסח נקרא פנטסי-קון והכנס בשבועות נקרא איי-קון ובד"כ נערך בסינימטק בשיתוף סטארבייס 972....

alond

New member
צר לי על בורותי

אבל סינמטק זה תל אביב, נכון?
על איזה ימים בשבוע זה נופל?

דרגורן

New member
You are fogiven my son...

כן סינימטק זה תל-אביב (מה לעשות שרוב אוכלוסיית הארץ חיה במרכז?) ועדיין לא סגור על איזה ימים בשבוע זה יפול....

זה לא סופי, ולא סגור

אבל זה יהיה בחול המועד בכל מקרה, ולא יפול חג או ערב חג.

Tanath

New member
סוכות, כל שנה

ככה יש מספיק זמן (אולי) לארגן אותו.

alond

New member
(באמת) בלי לפגוע

לא ביקשתי תשובה שלך. ברור מה העמדה שלך. אבל יש למעלה תגובה של אמבר (נדמה לי) שאומרת שזה בשבועות. אני מחפש חיזוקים מאנשים אחרים. חוץ מזה שאמבר היא דמות "פורמלית" ואותך אני לא מכיר. עוד פעם: לא התכוונתי לפגוע. רק להיות ישיר.

Boojie

New member
סוכות. אייקון זה בסוכות.

אייקון זה תמיד בסוכות. סוכות זה המועד של אייקון. אייקון כנס ארוך (בין שלושה לחמישה ימים). שבועות זה יום אחד. תעשה את החשבון שלך בעצמך...

Boojie

New member
והנה גם האתר של אייקון 98,

שהתקיים (כמה מפתיע) בסוכות 98...

alond

New member
או קיי

3-5 ימים זה הרבה, לא? אנשים צריכים להגיע ממקומות אחרים! היומיים של הקון הרגו אותי!

Boojie

New member
כן, זה הרבה.

כן, זה קטלני. כן, צריך אחר כך שבוע נופש באנטליה (חצי פנסיון, לא כולל מיסי נמל והעברות) כדי להתאושש. עוד שאלות?

Tanath

New member
רק שאלה קטנה

האם בקבוק אייריש קרים יכול לתרום להתאוששות?

alond

New member
סתם ניטפוק אבל

איך מגיעים אנשים מאזור חיפה? זה קריעה בשבילם. שלא לדבר על אנשים ממקומות יותר רחוקים. באתי לקון כי היה לי אצל מי לישון. לא הייתי בא אחרת.

חלק ישנים אצל חברים

חלק ישנים על מדרגות הסינמטק (ככה סיפרו לי, לא ראיתי), חלק חוזרים כל יום הביתה (אני מגיעה מירושלים כל יום)

alond

New member
LOL

על המדרגות? זה היסטרי. טוב. עודדת אותי. כנראה שיש יותר אומללים ממני. יהיה טוב אני מקווה
אני יודע שזה מוקדם, אבל מתי תהיה תוכנייה של מה יהיה?

למעלה