תשובה ל- Markup (מהשרשור של הרב זמיר כהן)

הנה שיטה (או מקרה)

"במקרה", כל הסיפורים האלה של שלושת החילונים לשעבר שלא מכירים אחד את השני, ושל אלפי אנשים מכל הדתות שד"ר ריימונד מודי חקר, ראו את עצמם בזמן המוות הקליני כצד שלישי שמביט בגופם, ואת המנהרה והאור הזוהר והאוהב בסופה, ואת קרוביהם שמתו כבר, וממש "במקרה" כל זה כתוב בתלמוד ובספר הזוהר על מה עובר מי שנפטר בדרכו לעולם הבא. כמובן הכל במקרה, או שיש לנו כאן שיטה?

Markup

New member
לא אין כאן שיטה.

איפה אלפי המקרים שבהם אנשים התעוררו ולא היה להם מה לספר? זה לא "שיטה" זו הצגה מגמתית חד צדדית. אני מחפש, וזה קשור לשאלה מה הייתי הגילגול הקודם, שיטה שבה לא משנה למי אלך, אני אקבל את אותה תשובה לגבי מה הייתי. יש לי הרגשה שכל משחזר יתן תשובה אחרת. מה אתה אומר? סיפורים עוברים מדור לדור ע"י מנהיגי קהילה, ואין פלא אם אנשי הקהילה יודעים אותם בעל פה. איך תבדיל בין מציאות ודימיון? הרי גם אני יכול לספר לך סיפור כזה.

אני אומר שתלך ל- 2-3 כאלה ותחזור לספר לנו

אבל שלא יהיו שרלטנים, אלא שכולם יהיו לפחות כמו זו שהפניתי אותך אליה בקישור.

ואם אמצא לך "במקרה"

אלפי אנשים שחוו בדיוק את אותן החוויות בעקבות הזרקה של חומר כימי מסויים לגופם, שהייה ממושכת תחת השפעה של תאוצה של כ-10 ג'י (לא סגור על המספר), או מספר אמצעים אחרים. האם גם אז העובדה שאצל רובם המוח חווה את אותן החוויות (שהייה מחוץ לגוף, התקרבות בתעלה אל האור וכן הלאה), מהווה הוכחה לכך שניתן להשיג עליית נשמה על ידי הזרקת קטאמין?

ינוקא1

New member
אתה יודע מה הבעיה ?

אתה תמצא את השיטה רק אחרי מאה ועשרים , ואז זה כבר יהיה מאוחר מידי . . .

למעלה