• בעקבות המשחק-סקר הכרות "חיצונית"

יעל י

New member
• בעקבות המשחק-סקר הכרות "חיצונית"

איך אנחנו נראות מי אנחנו אתן מוזמנות להוסיף עוד שאלות צבע עיניים - (ירוק) צבע שיער - (חום) אורך שיער - (בינוני-עד הכתפיים) עגילים - (כן-רק זהב) גובה - (152 ס"מ) מבנה גוף - (שמנה) מידת נעליים - (38) ציפורניים - (בנייה בד"כ מקושטות) איפור - (תמיד תמיד כל יום) רישיון - (כן) רכב - (כן) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - (אוהבת את המטבח על כל המשתמע מזה אוהבת להתאפר ולמרוח לקים (עושה בנייה לעצמי ) תיקים,ארנקים,נעלים וגרביים)

מעיןבר

New member
תמיד שמחה לענות ../images/Emo8.gif

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום כהה אורך שיער - מתולתל בינוני-עד הכתפיים עגילים - כן, חישוקי זהב גובה - 1.66 מ' מבנה גוף - בינוני (חייבת לרדת כמה וכמה ק"ג) מידת נעליים - 39 ציפורניים - הטבעיות שלי. לאחרונה שבתי "לגדל" לאחר שבשנתיים מאז שאדוה נולדה היו קצרות. אני אפילו טורחת לפעמים ושמה לק
איפור - רק באירועים רישיון - כן רכב - כן "רק על עצמי לספר ידעתי..." מרכיבה משקפיים, מוזנחת למדי
עם סגנון ספורטיבי מאוד בבגדים. בזמן האחרון התחלתי קצת להקפיד יותר
אוהבת לקרוא (אפילו יש לי מנוי לספריה) לצפות בטלויזיה ובעיקר אינטרנט...

עמית@

New member
אני

צבע עיניים - (חום) צבע שיער - (חום) אורך שיער - (עד אמצע הגב) עגילים - (לא, לא קעקועים ולא שום דבר בלתי הפיך בגוף) גובה - (173 ס"מ) מבנה גוף - (בינוני-רזה 55 קג') מידת נעליים - (42...) ציפורניים - (נחליף נושא?) איפור - (כמעט אף פעם) רישיון - (כן) רכב - (כן)

ayush

New member
42 ? סוף סוף עוד "אחות לצרה"...

אני מתפשרת על 41 וגם זה בקושי בנמצא. איפה את קונה נעליים ?

עמית@

New member
אח, שאלה קשה...

את הנעליים השוות ממש אין כמעט במידות שלי.. ב"גזית" (בת"א) בד"כ יש נעליים שאני מחבבת, בטווח מידות הגיוני.

אפרת12

New member
../images/Emo6.gif, טוב, כשאכניס את התיאור שלי

אז תביני שיש לך גם אחות גדולה...

ח ב י

New member
בעניין מידה 42 ../images/Emo91.gif

היי, עדיין לא אחרי לידה אבל כבר מתעניינת. רציתי לעזור בעניין הנעליים. גם אני נועלת נעליים במידה 42. בשנים האחרונות קניתי נעליים יפות ב ROCKPORT (יש בעזריאלי בת"א), בטבע נאות (לפני שנתיים דגם אחד התאים לי בקיץ), באנטילופ (בקיץ שעבר היו המון דגמים יפים במידה 42) וגם בביוטיפיל יש נעליים במידה הזו. לצערי החורף יותר בעייתי, קשה לי יותר להשיג כי לא כל דגם מתאים ממילא, ובדגמים סגורים אני צריכה מידה אפילו יותר גדולה. מקווה שעזרתי, בהצלחה.

כן... אם בא לך להוציא 600 ש"ח

על זוג נעליים. אני קניתי סנדלים שלהם ב 20 דולר בארה"ב, בארץ המחירים פשוט נפשעים

ח ב י

New member
המחירים של רוקפורט מאוד גבוהים

את צודקת, אבל כל זוג שלהם שקניתי (ותמיד בסוף עונה, עלו 300-400 ש"ח) מחזיקים יפה מס' עונות. הצעתי גם חנויות אחרות שהנעליים שלהם טובות אבל מתבלות יותר מהר (עוגמת נפש למי שמתקשה להשיג במידתה). על נעלי קליגולה למשל לא המלצתי בכלל כי אפילו עונה אחת הן לא החזיקו מעמד אצלי.

קליגולה אכן על הפנים

גזית המנוולים הקטניו את ה 41 שלהם להיות 40 מינוס. יש גם את קלארקס, גם יקרים, לפעמים יש להם נעליים נחמדות אם כי רוב הקולקציה נראית קצת סבתאית.

עוד יעל

צבע עיניים - (חום (עכשיו מין ג'ינג'י כזה מקופסא)) צבע שיער - (חום) אורך שיער - (מתולתל, קצת אחרי הכתפיים) עגילים - (יש חורים) גובה - (164 ס"מ (בחורה ממוצעת
)) מבנה גוף - (בינוני) מידת נעליים - (40) ציפורניים - (גזורות היטב) איפור - (כמעט אף פעם) רישיון - (כן) רכב - (לא) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - זה כבר בסקר הקודם, לא?

nubi

New member
אני ../images/Emo9.gif

צבע עיניים - ירוק/כחול צבע שיער-היה פעם בלונדיני. היום-יותר כהה, נטה לחום. אורך שיער-עד הכתפיים עגילים-לא. היו חורים, לא אהבתי בכלל. גובה-176 ס"מ מבנה גוף-בינוני מידת נעליים-40 ציפורניים-שלי. כרגע נראות טוב. בדר"כ-הרוסות מהכפפות. איפור-חובה. רישיון-כן. כנ"ל רכב. על עצמי-אוהבת נעליים. בטירוף! כל הסגנונות! אוהבת גאדג'טים-פאלם, מצלמות (עכשיו קניתי חדשה).

בלינקה

New member
ואני

צבע עיניים - ירוק/כחול צבע שיער-היה פעם בלונדיני. היום-יותר כהה, נטה לחום. אורך שיער-כרגע כמעט עד אמצע הגב, מתכננת בקרוב להחזיר אותו לקצת אחרי הכתפיים. עגילים-יש חורים, שלא היו בשימוש כבר הרבה זמן. גובה-1.60 מבנה גוף-כמעט שמנה (במגמת ירידה
) מידת נעליים-37-38 ציפורניים-אכולות בד"כ. איפור-כמעט ולא. רישיון-כן. רכב-כן. על עצמי-וואלה לא יודעת. בתקופה מעצבת (שזה דרך יפה להגיד שאין לי מושג מהחיים שלי
).

בלינקה

New member
יו ../images/Emo9.gif עשיתי קאט אנד פייסט מנובי

והעיניים שלי בכלל חום ירוק והשיער שלי היה פעם ג'ינג'י והיום הוא סתם חום.

איך אני נראית../images/Emo15.gif

צבע עיניים - כחול-ירוק צבע שיער - חום כהה אורך שיער - קצר פרוע עגילים - ממש לא גובה - 162 ס"מ (ביום טוב) מבנה גוף - די רזה מידת נעליים - 37 ציפורניים - נקיות איפור - לעתים רחוקות רשיון - כן (טרקטור, מכונית) רכב - של בעלי רק על עצמי לספר ידעתי - בזמן האחרון מחפשת לעצמי סגנון ייחודי. קשה להגיד שזה מצליח, אבל יש שיפור.

למעלה