• בעקבות המשחק-סקר הכרות "חיצונית"

אלינה12

New member
תשובות שלי

צבע עיניים - (אפור-כחול) צבע שיער - (טביעי - חום, עכשיו פסים) אורך שיער - (קצר) עגילים - (כן, בדרך כלל זהב, אבל לכל מיני איורעים יש לי מכסף וגם רגילים מהסט) גובה - (172 ס"מ) מבנה גוף - (השמנתי אחרי לידה השניה, אז בינונית) מידת נעליים - (39-40) ציפורניים - (בדרך כלל מכרסמת אותם, לא יכולה להשטלת על ההרגל הזה, תוך שניות אני מכרסמת אותם בלי לשים לב) איפור - (כל יום - אודם וקצת צלליות) רישיון - (כן) רכב - (כן) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - אי-אפשר להגיד שאני בן אדם רגוע, אבל מסתדרת טוב עם אנשים, יש כמה שאני ממש לא סובלת אותם, אז קשה לי בדרך כלל להסתיר את זה. אני אוהבת לצאת, לטייל, לראות מקומות חדשים.

גורבי

New member
ואני

צבע עיניים - ירוק-כחול-אפור, תלוי במזג האוויר צבע שיער - חום בהיר אורך שיער - עד הכתפיים. תסרוקת אהובה כרגע: קוקו בלוף (אני מאושרת שהשיער גדל מספיק) עגילים - היו פעם גובה - 168 ס"מ מבנה גוף - שמנמנה, אם לא למעלה מזה מידת נעליים - 38 ציפורניים - היו פעם איפור - אף פעם רישיון - כן רכב - לא, לצערי (מפחדת) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - פסימיסטית מושבעת, שמאמינה בסופים טובים.

בלינקה

New member
נפלת על הראש?

אם את שמנמנה אני טנק

חושחושה

New member
ואני גם:

צבע עיניים
חום צבע שיער
חום אדמדם סגול, כן כל הצבעים אורך שיער
הכי ארוך שהיה לי אי פעם, אמצע הגב עגילים
שלושה בשמאל, שניים בימין,נפל לי עגיל הכסף מהאף, נסתם גובה
168 מבנה גןף
הרבה מבנה!!!!! מידת נעליים
40 צפרניים
היו כסוסות עד גיל 20, מאז ארוכות, מטופחות, תמיד עם לקים בגווני כחול או בורדו, בשנה האחרונה עם המעבר מהעיר לכפר והגינה, גזורות עד הבשר. איפור
פעם בעבר, איפור מושלם ויפה...וגם קצת פרובוקטיבי! לא זוכרת מתי התאפרתי בפעם האחרונה. רישיון
יש! יש! 24 שנים רכב
יש, וסוף סוף גם בשימוש רק על עצמי
טוב נראה לי שהבנתם את התמונה הכללית (ממש עולם הולך ונעלם.....סתם בצחוק) סקר מדליק!

אפרת12

New member
דיווח עצמי...

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום די כהה במקור, מלא שיבה ולכן עכשיו חום נוטה לג'ינג'י אורך שיער - קצת למעלה מהכתיפיים, ומתולתל עגילים - נסתמו לי החורים לפני שנים גובה - 180 ס"מ מבנה גוף - עכשיו
בטן עגולה... בד"כ אני די רזה אבל לא מספיק מידת נעלים - 45 (לא, זו לא טעות) ציפורניים -לרוב קצת ארוכות ומטפחות את עצמן (הן נראות די מסודרות בלי שאגע בהן כמעט) איפור - כשאחזור להרכיב עדשות אחזור גם להתאפר (כלומר - כנראה בגלגול הבא) רשיון - כן רכב - כן רק על עצמי לספר ידעתי - קצת מזניחה את עצמי... התכשיטים נעלמו במעבר הדירה האחרון (בטח נמצאים באחד הארגזים), לא מוצאת לי סגנון ביגוד הולם מזה כמה שנים ולכן לובשת מה שבא ליד בתנאי שלא יהיה מקומט ומלוכלך...

דפנה מי

New member
WOWאיזה גובה

ואיזו מידת נעליים
. יש פה כמה בנות ממש גבוהות-איך את מסתדרת למצוא נעליים בארץ?

אפרת12

New member
יש כמה חנויות

בשנים האחרונות אני בעיקר קונה בחנות אחת ביפו. הייתי קונה פעם בחנות אחרת בצפון דיזנגוף, אבל לכבוד החתונה שלי הם פישלו ולא הסכימו להכין חדשות - כל פעם תיקנו והרסו משהו אחר, אז החלטתי שאני יותר לשם לא נכנסת, מה עוד שהדגמים שלהם הפסיקו להיות מדליקים. אז את רואה - יש לי אפילו אפשרות בחירה...

דפנה מי

New member
יש גם חנות בת"א

על גבול גבעתיים, אם אני לא טועה האזור נקרא מגדלי ת"א או משהו כזה, לא רחוק מדרך השלום, נחלת יצחק. מעניין אותך שאנסה לפשפש מה שמם?

daldan

New member
פרטים חיצוניים? בסדר

צבע עיניים - משתנה בין תכלת לירוק (לפעמים אפילול אפור - תלוי בלאור ובמה שאני לובשת) צבע שיער - שטני כהה (עם גוונים שהוספתי) אורך שיער - מתחת לכתפיים עגילים - כן, אבל מורידה ומחליפה כל יום (לאחרונה קצת מתעצלת להתעסק עם זה בבוקר) גובה - 162 מבנה גוף - בינוני (לא רזה, אבל גם לא שמנה) בד"כ מרוצה מאיך שאני נראית, לאחרונה המבנה מתחיל שוב להתעגל... מידת נעליים - 37 ציפורניים - ממש לא, אחרי הנסיון עם הציפורניים המודבקות בחתונה הבנתי שזה לא בשבילי איפור - אוהבת להתאפר איפור עדין, בעיקר לעבודה וליציאות מהבית - בימים שאני בבית מוותרת על העניין. רשיון - בוודאי, חייבת את העצמאות שלי "רק על עצמי לספר ידעתי" - אוהבת פינוקים, אוהבת לרקוד המון ולשיר, מנסה לארגן את הבית החדש שלנו והתחיל לעצב אותו בזמן הפנוי שאין לי. טוב יש עוד הרבה...)

קובולט

New member
עונה גם לסקר החיצוניות

צבע עיניים: ירוק צבע שיער: בלונדיני- מזמן כבר הצבע של וולה בשביל לראות את צבע השיער האמיתי שלי צריך להסתכל לבר על הראש- בלונד שטני מדהים (איזו מפגרת אני שהרסתי ככה את השיער). אורך שיער: עד הכתפיים מדורג. עגילים: 3 חישוקים בצד ימין, עגיל אחד מעוצב בצד שמאל. מבנה גוף: חצי חצי- למעלה די רזה ואגן הים התיכון למטה. מידת נעליים: 37 ציפורניים: בניה עם פרנץ רגיל. איפור: רק שיוצאים. רישיון: כן רכב: כן בשיתוף עם הבעלול. רק על עצמי לספר ידעתי: לא מזמן עברנו דירה משום מה נראה שאני כל הזמן מנקה.... התאהבתי במטבח שיש גז מסודר ואני מנסה שם כל יום משהו חדש. חוץ מזה עובדת עם נוער ונהנת מכל רגע!!!

איזה כיף של רדידות!

צבע עיניים - חום צבע שיער - כמעט שחור (המצאתי צבע חדש...) אורך שיער - קצר. כבר שנים אני מנסה "להאריך", ולא הולך... עגילים - כן. פעם תמיד. עכשיו - לפעמים. צמודים לאוזן. גובה: 166 ס"מ. מבנה גוף: רזה. מידת נעליים - 39. ציפורניים: עד שילדתי - תמיד ארוכות ומטופחות. מאז שעתליה נולדה - קצרות (בזמן האחרון אפילו אכולות מדי פעם - רושמת לעצמי נזיפה). איפור - כמעט תמיד. מה שלא עושה הטבע... רק על עצמי לספר ידעתי? לפעמים נראה לי שאחרים מכירים אותי טוב יותר מאשר אני את עצמי...

כמעט שווה ערך למפגש, אז קבלו אותי

צבע עיניים - (חום-ירוק, תלוי בבגד ובמזג האויר)
צבע שיער - (חום)
אורך שיער - (מדורג עד הכתפיים)
עגילים - (של סבתא שלי, זהב ענתיקה עם קליפת יהלום (אין לי מושג מה זה, אבל אוהבת) בעלי ערך סנטימנטלי רב)
גובה - (163)
מבנה גוף - (אוי, אוי, אוי - 10 ק"ג מעל המותר. 2 ק"ג כבר ירדו, ועוד 8 צריכים להיעלם בזריזות, לפני שאוכל להסתכל על זו שבראי)
מידת נעליים - (37-38)
ציפורניים - (שלי. ארוכות, נקיות ומשוייפות)
איפור - (מינימליסטי, עד הצהריים אין זכר)
רישיון - (כן)
רכב - (חובה)
"רק על עצמי לספר ידעתי..." - (בחודשים האחרונים נמצאת בנקודה של קבלת החלטות בתחום המקצועי, ומתקשה לקחת כיוון. אולי ארחיב על זה ואתייעץ עם נשות הפורום באיזושהי הזדמנות. אוהבת את הפורום הזה, כבר כתבתי?)

rnati

New member
וככה אני נראית ../images/Emo22.gif

עיניים - חום שיער - חום עם גוונים בהירים (טבעי לחלוטין) אורך - תלתלים עד הכתפיים עגילים - יש חורים, מזמן לא יצא לי להשתמש בהם גובה - 164 מבנה גוף - רזה יחסית נעליים - 38-39 תלוי איפה ציפורניים - גזורות כשאני זוכרת לגזור, קצת אורך בזמנים שלא
לקים ודומיהם שוברים לי ציפורניים ככה שהן בלי כלום איפור - מאז הפצעים על הפנים מההריון, קצת מייק-אפ מידי פעם רישיון + רכב "רק על עצמי לספר ידעתי..." - לובשת משקפיים (העיניים שלי לא מוכנות לעדשות
), נראית בת 22 וזה לא ממש משמח אותי

Keren 26

New member
תשובות לסקר -

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום כהה אורך שיער - מדורג עד הכתפיים עגילים - יש חורים אבל אני לא עונדת . גובה - 165 ס"מ מבנה גוף - בינוני מידת נעליים - 38 ציפורניים - קצרות איפור - לעיתים רחוקות רישיון -כן רכב -כן "רק על עצמי לספר ידעתי..." - אוהבת לבשל ולאפות .

libi4

New member
ליבי ../images/Emo68.gif

צבע עיניים - (חום כהה) צבע שיער - (חום) אורך שיער - (קצר) עגילים - (כן-מגוון) גובה - (163 ס"מ) מבנה גוף - (ממוצע 67ק"ג) מידת נעליים - (38) ציפורניים - (קצוצות לצורך טיפול בתינוק) איפור - (תמיד תמיד כל יום) רישיון - (כן) רכב - (כן) ממושקפת לפעמים מרכיבה עדשות אוהבת דברים צבעוניים וגרנדיוזיים ביגוד לא קונבנציונאלי,מכנס-חצאית מבושמת תמיד כיסוי ראש

מצטרפת

צבע עיניים - כחול- אפור צבע שיער - בלונדיני- אבל כבר היה גם אדום ושחור...... אורך שיער - ארוך עד ארוך מאוד.... עגילים - יש חורים, אבל אני כמעט ולא עונדת עגילים מחשש שדורון תתלוש לי אותם גובה - 165 בערך מבנה גוף - קשה לדעת מבעד לשומנים..... מידת נעליים - 40 ציפורניים - סתם, רגילות בלי כלום. איפור - כשאני יוצאת מהבית. רישיון - בדרך רכב - לא "רק על עצמי לספר ידעתי..." - אוהבת את הבית, אוהבת מאוד לקרוא וקולנוע, ליצור. שונאת לעמוד במטבח כמו שפחה, שונאת לנקות ולסדר. אוהבת לטייל ולטוס.

ayush

New member
מצטרפת ../images/Emo9.gif

צבע עיניים - (חום) צבע שיער - (שחור) אורך שיער - (קארה) עגילים - (יש חורים משתמשת בהם אולי פעם בשנה) גובה - (180 ס"מ) מבנה גוף - (שמנה) מידת נעליים - (41-42) ציפורניים - (כרגע ארוכות, בד"כ נשברות קודם) איפור - (משתדלת, לא תמיד יוצא) רישיון - (כן) רכב - (כן)

למעלה