• בעקבות המשחק-סקר הכרות "חיצונית"

שִירָה

New member
טוב, גם אני

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום אורך שיער - חלק, מתחת לכתפיים עגילים - תמיד. מאד אוהבת גובה - 170 ס"מ מבנה גוף - רזה מידת נעליים - 38 ציפורניים - לק לבן-שקוף בד"כ איפור - לפעמים, כשמתחשק לי. בעיקר בעיניים רישיון - כן רכב - כן

הנה התשובות שלי:

צבע עיניים - (חום) צבע שיער - (חום + פסים
) אורך שיער - (בינוני) עגילים - (כן-רק זהב) גובה - (1.72 ס"מ) מבנה גוף - (רזה) מידת נעליים - (38) ציפורניים - (לא אוהבת לק ולא מאריכה) איפור - (רק כשיש זמן) רישיון - (כן) רכב - (כן) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - (אין משהו מיוחד לספר...)

אמברון

New member
במסגרת הרדידות המשובחת ../images/Emo8.gif

צבע עיניים - חום צבע שיער - שחור מאוד (מיום שישי) אורך שיער - קצר-בינוני עגילים - זוג אחד (יהלומים שקיבלתי בירושה), צמודים כאלה, לא יורדים לי כבר שנים מהאזניים (בעבר התהדרתי בשלושה חורים באוזן אחת. עבר לי) גובה - 163 ס"מ מבנה גוף - רזה מידת נעליים -37 ציפרניים - קצרות. לא אוהבת ארוכות. איפור- לא מתאפרת. לפעמים טיפת מסקרה, אבל לא יותר מזה. רישיון - כן רכב - כן רק על עצמי לספר ידעתי- צריכה לחשוב על זה...

עונה גם פה ומשתפת

השבוע, כשנכנסתי להצביע בתחרות הפורומים, דירגתי את הפורום הזה במקום ה-1 אני משתתפת בעוד כמה, ובכולם סמויה הפורום הזה -החום שבו, האמפטיה בין כולן, העדר הריבים וכנראה הרלוונטיות שלו אליי- נגע בי ועכשיו לסקר: עיניים חומות ושיער חום, עגלים ותכשיטים בד"כ לא, גובה 1.76 מבנה שמן אבל עובדת על זה, מידת נעליים 41 ציפורניים גזורות למשעי, איפור בד"כ לא ורישיון לא, רכב יש לבעלול מטעם העבודה

הדר לצ

New member
מנסה שוב, התפוז לא הסכים לי קודם../images/Emo46.gif

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום ערמוני (ככה כתוב על הקופסא
) אורך שיער - גלי (מתולתל קלות) קצת אחרי הכתפים עגילים - לא! גובה - 163 ס"מ מבנה גוף - משתפר. עובדת על זה. מידת נעליים - 38-39 ציפורניים - רגילות. לא משקיעה איפור - לפעמים כשיוצאת או לאירועים משפחתיים. משהו עדין רישיון - כן רכב - כן

למעלה