• בעקבות המשחק-סקר הכרות "חיצונית"

זה במקום מפגש?../images/Emo8.gif

צבע עיניים - חום. צבע שיער - חום בהיר שהפך לחום כהה אחרי הלידה. (???) אורך שיער - נו, קארה מדורג כזה. עגילים - לעתים רחוקות מאוד. גובה - 1.78. מבנה גוף - שמנה. מידת נעליים - 40. ציפורניים - גזורות היטב. איפור - רק כשאני עובדת או יוצאת בערב. רישיון - כן. רכב - כן. רק על עצמי לספר ידעתי - המוח שלי ריק כרגע...

אני...

צבע עיניים: כחול צבע שיער: בלונדיני שהתכהה אחרי הלידה (אני רואה שאני לא היחידה שזה קרה לה) אורך שיער: קארה מדורג כזה (גם לא מקורי, אה?) גובה: 178 מבנה גוף: גדול אבל יש פרופורציה בסדר נעליים: 41-2 ציפורניים: טבעי איפור: רק להסתיר את החצ'קוניאדה שתוקפת אותי לאחרונה רשיון: בטח רכב: אחד לי ולבעלי

boringvered

New member
תשוייבות

צבע עיניים: כחול צבע שיער: שטני אוך שיער: קרוב לטוסיק (די ארוך היינו) עגילים: אין (שום חורים יזומים אין בגוף שלי...) גובה: 155 (קצר מידי) מבנה גוף: מלאה... עגלגלה... לא שמנה בדיוק,אבל בהחלט לא רזה ציפורניים: קצוצות (אובססיית קציצה...) איפור: אין... לא אוהבת רשיון: יש רכב: יש רק על עצמי לספר ידעתי: אוהבת אנשים, חברה, אינטרנט, יצירה במחשב, להיות מאושרת.

rona25

New member
ועכשיו אני ../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif../images/Emo98.gif

צבע עיניים - (כחול) צבע שיער - (בלונדיני שטני) אורך שיער - (עד הכתפיים) עגילים - (לא) גובה - (175 ס"מ) מבנה גוף - (רזה בד"כ, עכשיו בהיריון חודש 8) מידת נעליים - (39) ציפורניים - (אין, כוססת כבר שנים) איפור - (רק לעבודה, טיפה מייקאפ ופודרה, לפעמים אייליינר לעולם לא אודם) רישיון - (כן) רכב - (כן)

yaelia

New member
גם אני

צבע עיניים - חום-ירוק צבע שיער - חום אורך שיער - עד המותניים עגילים - מאחרי הצבא לא אבל חורים יש ויש. גובה - 160 מבנה גוף - צידנית מידת נעליים - 35-36 (אחרי הלידה יש אפילו 37 שטובות לי! אללי!) ציפורניים - קצרות ומטופחות, בחיים לא שמה לק (בקיץ, ברגליים, כן) איפור - מסקרה שקופה. ליפגלוס. רישיון - בדרך רכב - בשאיפה בדרך גם רק על עצמי לספר ידעתי - חובבת חורים וקעקועים. אוהבת תכשיטים בתאוריה, בפועל הולכת עם טבעת נישואין ותו לא.

מעיןבר

New member
שינוי במידת נעליים אחרי הריון

זה לא נדיר כמו שאפשר לחשוב. כנראה שהמשקל הנוסף על הרגליים משפיע על העצמות הבף הרגל ו"משטיח" אותן. לרוב זה נשעה בולט יותר אחרי כמה הריונות

הדר לצ

New member
האם את מנסה לרמוז שכל הנעלים

היפות שלי לא יעלו עלי יותר לנצח???

לא חייב לקרות בכלל

לי זה לא קרה, אם היה קורה היה אסון כי גם ככה ברוב החנויות אין במידה שלי כלום

הדר לצ

New member
הנעלים שלי מלפני ההריון קטנות עלי

השאלה היתה אם לנצח הן ישארו קטנות או שהרגלים שלי יוכלו להכנס אליהן שוב מתישהו

תשובות שלי: ../images/Emo22.gif

צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור אורך שיער: ארוך (קצת אחרי אמצע הגב) עגילים: נזם באף (רק נקודה מכסף) כבר למעלה מ 15 שנה, מאז הנזם לא הולכת עם עגילים באוזניים בכלל. גובה: 1.70 מבנה גוף: רזה מידת נעליים: 40 ציפורנים: מנסה לשמור על רמה בסיסית של טיפוח. איפור: לעיתים, רק שבא לי - וגם לא הרבה. רישיון: לא רכב: לא (אבל לאיש יש 4X4 ואני חולה על האוטו שלנו). "רק על עצמי לספר ידעתי": לא עולה לי לראש - יעלה אני אוסיף
אחלה סקר.

דפנה מי

New member
תשובות שלי

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום, שטני אורך שיער - קצר, לא קצוץ עגילים - לא גובה - 171ס"מ מבנה גוף - בינוני, רחב מידת נעליים - 41 ציפורניים - גזורות איפור - לא רישיון - כן רכב - כן "רק על עצמי לספר ידעתי..."-לא ממש טובה בלספר על עצמי

ה ו ב י ט

New member
ואני

צבע עיניים - חום צבע שיער - חום אורך שיער - קצר-בינוני, עד אחרי האוזניים עגילים - לא גובה - 1.62 מטר מבנה גוף - קטנה מידת נעליים - 37-38 ציפורניים - קצרות, בלי לק איפור - כן, אבל מאוד עדין רישיון - כן. בקרוב יהיה רכב "רק על עצמי לספר ידעתי..."- מאוד אוהבת בגדי מעצבים אבל מפאת חוסר תקציב לובשל כמעט תמיד ג'ינס וטי שרט. ודי, זה נמאס לי. מקווה עכשיו להשקיע קצת יותר.

maya28

New member
אני עונה

צבע עיניים -חום כהה צבע שיער - שחור אורך שיער - ארוך עגילים - יש חורים אבל לא תמיד שמה עגילים. גובה - 153 ס"מ מבנה גוף - רזה מידת נעליים - 38 ציפורניים - אוכלת מתי שרק אפשר איפור - כשיוצאים רישיון - כן רכב - כן "רק על עצמי לספר ידעתי..." - אין לי מושג.

ו שתי

New member
ואני

צבע עינים- ירוק כחול צבע שיער- חום אורך השיער- בינוני עגילים- שלילי (לא מחוררת את הגוף בשביל יופי) נומך-1.58 מ' מבנה גוף? משתפר. מידת נעלים-37 צפרנים- נקיות. איפור- שלילי (טוב, נו- מסקרה בארועים מיוחדים) רשיון- חיובי רכב- חיובי רק על עצמי? לויודעת. אין לי. (מענין מה זה אומר)

ואני (וגם עניתי לקודם שכבר לא קופץ)

צבע עיניים - (חום) צבע שיער - (חום כהה ופס בצד ימין של שערות שיבה) אורך שיער - (בינוני-מעבר לכתפיים וכרגע לא מסתפרת כדי שאוכל לאסוף אותו בגלל קטנה אחת שחושבת שזה יופי של צעצוע) עגילים - (יש חורים אבל כבר שנים לא הולכת עם) גובה - (155 ס"מ) מבנה גוף - (רזה וקטנה) מידת נעליים - (36) ציפורניים - (תמיד תמיד נשברות) איפור - (לפעמים, בדר"כ לא וכשכן אז לרוב רק עיניים) רישיון - (כן) רכב - (צ'ימוק קטן שאני לא מעזה לסוע בו עם הקטנה ואוטו אמיתי מהעבודה של האיש) "רק על עצמי לספר ידעתי..." כיף לי מאד להיות אמא אבל אני יודעת שאני גם אצטרך למצוא את דרכי בעולם הגדולים ולא אוכל לנצח להישאר בבית...

orlyfu

New member
עכשיו אני...

צבע עיניים - חום דבש צבע שיער - חום, באור נחושת (עכשיו עם גוונים חדשים להסוואת השיבה, כולם מרוצים מהם...) אורך שיער - עד אמצע הגב, מדורג. בד"כ אסוף לנוחות. עגילים - כן-זהב או כסף. גובה - 150 מבנה גוף - שמנמנה. פעם רזה. או בקיצור 56 ק"ג על 150 ס"מ מידת נעליים - 36 ציפורניים - שלי. כסוסות או לא. עכשיו לא, כי מצאתי עבודה ודברים התחילו טיפה להסתדר. (קשור למתח ולשביעות רצון מעצמי). איפור - רק בימים שמשקיעה בעצמי. פעם תמיד. לא יודעת למה אני לא משקיעה בעצמי? כשאני מתאפרת אני נראית בן אדם אחר. רישיון - (כן) רכב - (כן) "רק על עצמי לספר ידעתי..." - המבקרת הכי קשה של עצמי. פתוחה אבל מסתדרת לא רע גם בחברת עצמי. מעט חברות. מייחסת המון משמעות למילה הנאמרת. יודעת יידיש, זכרון צילומי, חוש כיוון מפותח, חוש טכני מפותח, יודעת לעשות הכל לבד (לפתוח סתימות, מסמרים, מקדחות....) וגאה בזה. אוהבת לשיר (שרה במקהלה) ולרקוד, טלוויזיה ואינטרנט. וזקוקה לסטייליסטית, כדי למצא את הסגנון שהיה לי פעם...

למעלה