ואח"כ מה? הוא הבטיח להם דברים טובים או משהו כזה.. לא?
עיניים כחול לבן Well-known member 1/6/13 #28 עושים תחרות מי מעשן מגיל צעיר יותר? לבנה: אני מעשנת מגיל 15. כבר 15 שנה אני מעשנת ענת (בחיוך גאה): אני מגיל 12 לבנה: אבל את לא מעשנת קופסא ביום מגיל 12 ענת (בחיוך מלא גאווה): הייתי גונבת מאמא שלי איזו שיחה חינוכית.
עושים תחרות מי מעשן מגיל צעיר יותר? לבנה: אני מעשנת מגיל 15. כבר 15 שנה אני מעשנת ענת (בחיוך גאה): אני מגיל 12 לבנה: אבל את לא מעשנת קופסא ביום מגיל 12 ענת (בחיוך מלא גאווה): הייתי גונבת מאמא שלי איזו שיחה חינוכית.
I inbary1 New member 1/6/13 #30 טעותיה קיללה עכשיו ת אמא של גילי... איזה כולירה... תת רמה. מעניין שההפקה המפגרת לא מעירה להם...
I inbary1 New member 1/6/13 #321 היא אמרה משהוא כמו... כוס אמא שלו או כוס אמק אמא שלו...קללה עם המילה "אימא" אני שמעתי טוב... פרחה מגעילה!
היא אמרה משהוא כמו... כוס אמא שלו או כוס אמק אמא שלו...קללה עם המילה "אימא" אני שמעתי טוב... פרחה מגעילה!
ל ליאור032 New member 1/6/13 #32 כמה ממורמרים יושבים בחצר, ולטהוניה יש פה מלוכלך שעוד לא ראיתי דבר כזה, כמה קללות בדקה חבל על הזמן.
C CyberP New member 1/6/13 #34 טהוניה את גועל נפש יש דרך לדבר. גם אם את מאוד לא אוהבת בן אדם משחקת אותה כולה High Class, ואירופה, ומסורתית וקדושה. גועל נפש. אי אפשר לשמוע אותה.
טהוניה את גועל נפש יש דרך לדבר. גם אם את מאוד לא אוהבת בן אדם משחקת אותה כולה High Class, ואירופה, ומסורתית וקדושה. גועל נפש. אי אפשר לשמוע אותה.
ל ליר 47 New member 1/6/13 #42 לא החלטתי מי גרוע יותר:טהוניה,ענת,ביז'ו,אבי או שלי שמעלה לי את הלחץ דם
ג גלי1410 New member 1/6/13 #43 לא מבינה למה ההפקה לא מעיפה את טהוניה קיבינימט !!!!!!!!!!!! כמה קללות מסריחות אפשר עוד לספוג?
S simona24 New member 1/6/13 #119 והכי גרוע שהם לא מראים ולו פעם אחת את כל הקללות והניבולי פה שלה במשדר המרכזי עוד לא הייתה אחת שדיברה כך בכל עונות האח הגדול
והכי גרוע שהם לא מראים ולו פעם אחת את כל הקללות והניבולי פה שלה במשדר המרכזי עוד לא הייתה אחת שדיברה כך בכל עונות האח הגדול
ב בליסימו1 New member 1/6/13 #279 שימי לב,כל פעם שתמנוניה בקריז,מתחילה להשתולל תיכף שמים לנו שקופית בל לא נשמע קללות שלה,אבל לפעמים מתפספס לאח.
שימי לב,כל פעם שתמנוניה בקריז,מתחילה להשתולל תיכף שמים לנו שקופית בל לא נשמע קללות שלה,אבל לפעמים מתפספס לאח.
B batchi New member 1/6/13 #107 מעניין שעל הפה המסריח של טהונטיפוח אבי לא אומר כלום ?? .... צבוע ולקקן מגעיל.