אתה מזוכיסט??
ד דורון המסוקס New member 1/6/13 #62 לא אני פשוט לא פדופיל איך אפשר להסתכל על אשה כמו פאולינה... עם האישיות הדוחה שלה שלי היא אישה בכל כולה נשית, איכותית, חכמה, כמו שפרה.
לא אני פשוט לא פדופיל איך אפשר להסתכל על אשה כמו פאולינה... עם האישיות הדוחה שלה שלי היא אישה בכל כולה נשית, איכותית, חכמה, כמו שפרה.
ל ליר 47 New member 1/6/13 #116 שלי סיפרה שחייבת כל יום חום וקירבה ולא יכולה בלי זה....בת זוג למופת. אסור לבעל לצאת לכמה ימים.
C christina101 New member 1/6/13 #64 חלולינה לחלולאון: "אתה לא עושה כלום בשבילי".. "רק ביקשתי שימצא לי קינוח.. הוא אפילו קינוח לא יכול להביא לי.." כל זה ועוד, בליווי משחק בשיער וטון ילדותי ומתאנפף. בלתי נסבלת, בחיי שאני כבר לא מסוגלת לשמוע אותה.
חלולינה לחלולאון: "אתה לא עושה כלום בשבילי".. "רק ביקשתי שימצא לי קינוח.. הוא אפילו קינוח לא יכול להביא לי.." כל זה ועוד, בליווי משחק בשיער וטון ילדותי ומתאנפף. בלתי נסבלת, בחיי שאני כבר לא מסוגלת לשמוע אותה.
E erik555 New member 1/6/13 #143 חלולינה וחלולאון!! ענק!! ההברקה החזקה של העונ יותר מטמטומיה וקיפוחוניה והכל. קרדיט לך ?
K koshol12 New member 1/6/13 #65 לכבוד האח הגדול למה את אדון רוני מיילי זרקתם מהבית ואת גברת טהוניה אתם השארתם כל היום היא מקללת לני חצי שעה היא אמרה לגילי מיילי כוס אמש'ך
לכבוד האח הגדול למה את אדון רוני מיילי זרקתם מהבית ואת גברת טהוניה אתם השארתם כל היום היא מקללת לני חצי שעה היא אמרה לגילי מיילי כוס אמש'ך
S simona24 New member 1/6/13 #144 מאז שהיא נכנסה לבית האח היא לא מפסיקה ללכלך ולטנף את הפה שלה והאח גדול שותקקקקקקקקק