⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/4-30/4 ⭐

EHP12

Well-known member
בשמונה בבוקר (אבל אשמח להבין גם לגבי שבע בערב) אגב האם תדירות הקווים 9 ו-13 גבוהה?
יש בערך אוטובוס כל חצי שעה. כי שני הקווים פחות או יותר יוצאים יחד מנתב"ג.

דווקא הבעיה שלך היא 446, שהוא קו של כל שעה וחצי. ל-446 לוקח בעיקרון חצי שעה מקניון קרית אונו לטרמינל 2. משם לכניסה לכפר טרומן זה פחות מ-5 דקות נסיעה.

Seven013

New member
שלום,
איך עובדת נסיעת מעבר (90 דק') עירונית (15 ק"מ) בחיפה בטעינת רב קו?
לאור שיבושי GPS נמשכים ונרחבים בחיפה אני לא סומך על אפליקציות התשלום.
אני נוסע מחר ממרכזית המפרץ לטכניון וחזרה על הרכבלית לפרק זמן קצר (שעה בערך).
לא משתלם לי לטעון כרטיס יומי ואין לי ערך צבור על הכרטיס (וגם לא מעוניין שיהיה). פרופיל סטודנט (33%) לא באמת מקנה הנחה אמיתית...
האם טעינת נסיעה בודדת (15 ק"מ) 5.5 ש"ח משמרת את האפשרות למעבר של 90 דק'?
איך זה עובד בפועל? כשאסרוק את הכרטיס פעמיים (בטווח של 90 דק') עם חוזה של נסיעה בודדת (15 ק"מ) הוולידטור ידע לקשר בין הנסיעות ולא יציג שגיאה?
תודה.

topcat115

Member
שלום,
איך עובדת נסיעת מעבר (90 דק') עירונית (15 ק"מ) בחיפה בטעינת רב קו?
לאור שיבושי GPS נמשכים ונרחבים בחיפה אני לא סומך על אפליקציות התשלום.
אני נוסע מחר ממרכזית המפרץ לטכניון וחזרה על הרכבלית לפרק זמן קצר (שעה בערך).
לא משתלם לי לטעון כרטיס יומי ואין לי ערך צבור על הכרטיס (וגם לא מעוניין שיהיה). פרופיל סטודנט (33%) לא באמת מקנה הנחה אמיתית...
האם טעינת נסיעה בודדת (15 ק"מ) 5.5 ש"ח משמרת את האפשרות למעבר של 90 דק'?
איך זה עובד בפועל? כשאסרוק את הכרטיס פעמיים (בטווח של 90 דק') עם חוזה של נסיעה בודדת (15 ק"מ) הוולידטור ידע לקשר בין הנסיעות ולא יציג שגיאה?
תודה.
כן, זה נותן מעבר, אני הטענתי נסיעה בודדת וזה נתן לי מעבר 90 דקות.

amub

Member
שלום,
אשמח להכוונה ממודיעין מכבים רעות לרח' צ'ילה 6 בירושלים (גן המפלצת).
תודה מראש.

raya

Well-known member
נשאלתי על ידי חברה שרוצה לנסוע ביום ראשון מבאר שבע לירושלים וחזרה.
איך עושים כיום חוזה יומי חופשי?
מאז הרפורמה ה"חדשה" - אין לי מושג.
אשמח לתשובה כדי שאעביר אליה.
תודה
רעיה

שלום.. אני מבקש לדעת איך מגיעים מיהודה שטיין 18 רמלה לברשבסקי 33 ראשל"צ ובחזרה (בבקשה לא לשכוח את החזרה)

EHP12

Well-known member
שלום.. אני מבקש לדעת איך מגיעים מיהודה שטיין 18 רמלה לברשבסקי 33 ראשל"צ ובחזרה (בבקשה לא לשכוח את החזרה)
קו 247 עד להרצל בראשון לציון, משם 201/164/274/74 עד לדרך המכבים/פיקא. חזרה לרמלה התחנה הראשונה שבה יש 247 זה הרצל/עין הקורא.

florita86

Well-known member
ביום שישי אחר הצהריים להגיע לים באזור הרצליה מגני תקווה ולחזור, זה אפשרי? או ביום שבת?

EHP12

Well-known member
ביום שישי אחר הצהריים להגיע לים באזור הרצליה מגני תקווה ולחזור, זה אפשרי? או ביום שבת?
בשישי אחרי 16:00 ושבת: 710 מקניון קרית אונו עד לכיכר רבין משם 722 החדש לחופי הרצליה.

EHP12

Well-known member
תודה רבה בשישי מה הקו הציבורי הכי מאוחר שיש מחופי הרצליה ובחזרה לקריית אונו?
הקו האחרון מהים בהרצליה לתל אביב הוא 90 ב-14:30 (ממנו עדיף לרדת בסמינר הקיבוצים ומשם לקחת 116)

יש מחופי תל אביב לאזור אונו אוטובוסים יותר מאוחרים:
168 אחרון ממסוף כרמלית ב-16:15
או 55 אחרון שעובר בירקון סמוך לחוף מציצים באזור 16:45.

florita86

Well-known member
הקו האחרון מהים בהרצליה לתל אביב הוא 90 ב-14:30 (ממנו עדיף לרדת בסמינר הקיבוצים ומשם לקחת 116)

יש מחופי תל אביב לאזור אונו אוטובוסים יותר מאוחרים:
168 אחרון ממסוף כרמלית ב-16:15
או 55 אחרון שעובר בירקון סמוך לחוף מציצים באזור 16:45.
תודה רבה, ובשבת מה קורה? איזה באסה שאין קווים גם בשעות הערב בשישי

כמה עולה חופשי יומי גוש דן אוטובוסים ורכבת קלה? ואיך רוכשים דווקא לגוש דן ולא למקום רחב יותר?

מוישי67

Active member
כמה עולה חופשי יומי גוש דן אוטובוסים ורכבת קלה? ואיך רוכשים דווקא לגוש דן ולא למקום רחב יותר?
קונים לפי מרחק הנסיעה הישירה הארוכה ביותר. אם היא פחות מ15 ק"מ (מרחק אווירי בין תחנת המוצא לתחנת היעד) המחיר לחופשי יומי 13₪ (נסיעה בודדת 6₪, כך שצריך לנסוע יותר מ2 נסיעות באותו יום כדי שזה ישתלם).

קבצים מצורפים

• Screenshot_20240908-062625.png
    Screenshot_20240908-062625.png
    KB 47.5 · צפיות: 1
קונים לפי מרחק הנסיעה הישירה הארוכה ביותר. אם היא פחות מ15 ק"מ (מרחק אווירי בין תחנת המוצא לתחנת היעד) המחיר לחופשי יומי 13₪ (נסיעה בודדת 6₪, כך שצריך לנסוע יותר מ2 נסיעות באותו יום כדי שזה ישתלם).
תודה אז פתח תקווה תל אביב זה 13 שח? והאם אפשר לקנות בתחנות העיליות של הרכבת הקלה בפתח תקווה את החופשי יומי הזה? תודה

למעלה