danndanndann
Member
איך מגיעה באוטובוס מרכבת קלה קרליבך לרוטשילד חשמונאים?
יש את 62 ו-23 שאין להם תחנה צמודה לרכבת הקלה (תיאורטית יש 62 בבלינסון, אבל הוא לא נועד לנסיעה בבילינסון לסגולה).ממרכז תל אביב ברכבת קלה לאזור בין עלמין סגולה. איך להגיע בלי שימוש ברכבת ישראל? בשעות שכבר אין 128 בכיוון הזה שזה חבל
קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.עבור נכדתי, מחפשת קווי אוטובוס מאיזור תחנת רכבת ההגנה (היא מגיעה מירושלים) לקריית שלום, האיזור של רחוב הקשת.
בעבר ידעתי על כמה קווי אוטובוס, אבל כשסדקתי את המסלול שלהם הסתבר לי שנעשו שינויים.
תודה ושבת שלום!
(מדובר על יום ראשון הקרוב)
תודה, מעבירה אליה את התשובה.קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.
לקחה את קו 13 כפי שהצעת.קו 13: התחנה נמצאת ממזרח לאיילון, לכיוון מערב.
בגלל העבודות על הקו הסגול, הורידו את התחנות על הגשר עצמו, אז צריך ללכת לכיוון התקווה ושם נמצאת התחנה.לקחה את קו 13 כפי שהצעת.
לי עדיין לא ממש ברור היכן התחנה.
תודה
תודה רבה!בגלל העבודות על הקו הסגול, הורידו את התחנות על הגשר עצמו, אז צריך ללכת לכיוון התקווה ושם נמצאת התחנה.
לא. הוא נוסע על גשר ההגנה. את רוצה לפגוש אותה בקרית שלום?תודה רבה!
האם הקו מגיע אחר כך לרחוב החרש? היכן שפעם עליתי לאוטובוס לחולון?
נוסעת מחר לבלות עם הנכדה.
לא, אני רוצה להגיע לקריית שלום, ותחנה ברחוב הקשת ממש מתאימה לי. תודהלא. הוא נוסע על גשר ההגנה. את רוצה לפגוש אותה בקרית שלום?
בגלל שעברתי שם אתמול בערב, אני יכול להיות יותר ממוקד, את צריכה לצאת ביציאה הראשית ללכת ימינה לכיוון התקווה, לחצות את הכביש ברמזור הראשון שאת רואה ושם התחנה.לא, אני רוצה להגיע לקריית שלום, ותחנה ברחוב הקשת ממש מתאימה לי. תודה
אתה מתכוון לרחוב אלי הורביץ? 439 עד לרחוב סירני חוצה לתחנה ממול ומשם קו 14.איך מגיעים מירושלים לרחוב הורוביץ פארק הורוביץ ברחובות, בצהוריים?
כן, תודה רבהאתה מתכוון לרחוב אלי הורביץ? 439 עד לרחוב סירני חוצה לתחנה ממול ומשם קו 14.
שלושה אמצעי תחבורה:חברים! איך אני מגיעה מגני תקווה לרחוב הפטיש 11 בהוד השרון בדרך הכי טובה? הייתה לי חוויה מאוד לא נעימה לנסות להגיע.. כשניסיתי להגיע לתל אביב קודם כי חשבתי שאצליח לעקוף את הפקקים ומשם להוד השרון אבל מבינה שעשיתי טעות עגומה
קיים 479 פעם בשעה ממרכזית לוד למסוף קרית אונו. ומשם קווים פנימיים. זה לא אמור לקחת שעתייםשאלה בבקשה.. אם מסיעים אותי ברכב מכיוון הוד השרון ללוד, היכן אני יכולה לקחת אוטובוס בשעות אחר הצהריים לנסות להתגבר על הפקקים? יש דבר כזה?
אתמול לקח לי מתחנה מרכזית בלוד לקריית אונו - שעתיים להגיע לקריית אונו
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.