תסתכלי על התשובה שלי לשאלה קודמת שלךהיי הקפיצו אותי מהוד השרון לתחנה מרכזית לוד ומשם לקריית אונו ובשעה 4 אכן לקח שעתיים לחזור לקריית אונו. איך אני יכולה מהוד השרון לחזור בדרך המהירה לקריית אונו בבקשה?
חופשי חודשי ארצי לאוטובוסים ורכבות באיזור בו את נוסעת.היי חברים, אם אני נוסעת כל יום, כמה פעמים ביום, אזור מרכז, מה הכי משתלם לעשות?
77,41,137 מלוי אשכולמגני תקווה או קרית אונו, איזה קו הכי טוב לנווה עוז בפתח תקווה
רכבת לתחנת השלום יוצאת לכיוון יגאל אלון לכיוון דרום, ולוקחת כל אוטובוס שמגיע למד״א.היי חברים, איך אני מגיעה מהוד השרון ליגאל אלון 60 בתל אביב
באיזה שעה?איך אני מגיעה מהקניון הגדול לרחוב התכלת במודיעין? הדרך הכי טובה?
קו 202. מגיע לשם ב-16:05. נוסעים איתו עד לתחנה האחרונה שלו. משם הוא ברגל, או עם 59עכשיו ארבע
איפה בהוד השרון? דין מקומות הליכה מתחנות הרכבת לא שווה לדין מקומות על דרך רמתייםהיי, אני צריך להתחיל להגיע מב"ש להוד"ש. ברכבת הנסיעה מאד נוחה, אבל ארוכה (ובחזור המתנה ארוכה בסבידור, אז בכלל ארוך). חשבתי לנסות את קו 669. לא הצלחתי למצוא האם בכביש 1 הוא נוסע בנתיב המהיר, והאם יש נת"צ בכביש 4? אם לא, מהן שעות העומס שבהן כדאי להימנע? (למשל יציאה באזור 7:00 מבאר שבע יהיה סביר?)
ניסיתי גם להסתכל באתרים כמו מר קו למצוא סטטיסטיקות של זמן הנסיעה בפועל, אבל לא מצאתי.
תודה
לאזור תעשייה נווה נאמן.איפה בהוד השרון? דין מקומות הליכה מתחנות הרכבת לא שווה לדין מקומות על דרך רמתיים
אם אתה צריך להגיע מבאר שבע לנווה נאמן, נראה לי הכי טוב זה לרדת ברכבת מרכז, לנסוע עם הרכבת הקלה עד לפתח תקווה: ומשם יש לך 921,641,561,551 לנווה נאמן.לאזור תעשייה נווה נאמן.
עיקר השאלה שלי הוא האם האוטובוס נוסע בנת''צים או לא. לבדוק את החלופות עצמן וכמה כל אופציה לוקחת אני יודע פשוט אוטובוסים זה דבר פחות צפוי, ואת כביש 4 באזור הזה אני לא מכיר בכלל, ולא את האוטובוסים שנוסעים עליו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.