⭐ שרשור הכוונה ומודיעין 1/4-30/4 ⭐

florita86

Well-known member
היי הקפיצו אותי מהוד השרון לתחנה מרכזית לוד ומשם לקריית אונו ובשעה 4 אכן לקח שעתיים לחזור לקריית אונו. איך אני יכולה מהוד השרון לחזור בדרך המהירה לקריית אונו בבקשה?

EHP12

Well-known member
היי הקפיצו אותי מהוד השרון לתחנה מרכזית לוד ומשם לקריית אונו ובשעה 4 אכן לקח שעתיים לחזור לקריית אונו. איך אני יכולה מהוד השרון לחזור בדרך המהירה לקריית אונו בבקשה?
תסתכלי על התשובה שלי לשאלה קודמת שלך

florita86

Well-known member
היי חברים, אם אני נוסעת כל יום, כמה פעמים ביום, אזור מרכז, מה הכי משתלם לעשות?

פלורה86

New member
איך אני מגיעה מהקניון הגדול לרחוב התכלת במודיעין? הדרך הכי טובה?

DubelBoom

New member
היי, אני צריך להתחיל להגיע מב"ש להוד"ש. ברכבת הנסיעה מאד נוחה, אבל ארוכה (ובחזור המתנה ארוכה בסבידור, אז בכלל ארוך). חשבתי לנסות את קו 669. לא הצלחתי למצוא האם בכביש 1 הוא נוסע בנתיב המהיר, והאם יש נת"צ בכביש 4? אם לא, מהן שעות העומס שבהן כדאי להימנע? (למשל יציאה באזור 7:00 מבאר שבע יהיה סביר?)
ניסיתי גם להסתכל באתרים כמו מר קו למצוא סטטיסטיקות של זמן הנסיעה בפועל, אבל לא מצאתי.
תודה

EHP12

Well-known member
היי, אני צריך להתחיל להגיע מב"ש להוד"ש. ברכבת הנסיעה מאד נוחה, אבל ארוכה (ובחזור המתנה ארוכה בסבידור, אז בכלל ארוך). חשבתי לנסות את קו 669. לא הצלחתי למצוא האם בכביש 1 הוא נוסע בנתיב המהיר, והאם יש נת"צ בכביש 4? אם לא, מהן שעות העומס שבהן כדאי להימנע? (למשל יציאה באזור 7:00 מבאר שבע יהיה סביר?)
ניסיתי גם להסתכל באתרים כמו מר קו למצוא סטטיסטיקות של זמן הנסיעה בפועל, אבל לא מצאתי.
תודה
איפה בהוד השרון? דין מקומות הליכה מתחנות הרכבת לא שווה לדין מקומות על דרך רמתיים

DubelBoom

New member
איפה בהוד השרון? דין מקומות הליכה מתחנות הרכבת לא שווה לדין מקומות על דרך רמתיים
לאזור תעשייה נווה נאמן.

עיקר השאלה שלי הוא האם האוטובוס נוסע בנת''צים או לא. לבדוק את החלופות עצמן וכמה כל אופציה לוקחת אני יודע :) פשוט אוטובוסים זה דבר פחות צפוי, ואת כביש 4 באזור הזה אני לא מכיר בכלל, ולא את האוטובוסים שנוסעים עליו.

EHP12

Well-known member
לאזור תעשייה נווה נאמן.

עיקר השאלה שלי הוא האם האוטובוס נוסע בנת''צים או לא. לבדוק את החלופות עצמן וכמה כל אופציה לוקחת אני יודע :) פשוט אוטובוסים זה דבר פחות צפוי, ואת כביש 4 באזור הזה אני לא מכיר בכלל, ולא את האוטובוסים שנוסעים עליו.
אם אתה צריך להגיע מבאר שבע לנווה נאמן, נראה לי הכי טוב זה לרדת ברכבת מרכז, לנסוע עם הרכבת הקלה עד לפתח תקווה: ומשם יש לך 921,641,561,551 לנווה נאמן.

אופציה נוספת זה לרדת בתחנת דנקנר של הרכבת הקלה, ללכת לרחוב הרב מלכה ומשם לקחת את קו 42 שהנסיעות שלו בין 7 ל-10 בבוקר נכנסות לתוך רחוב החרש ולא מורידות בצומת. החיסרון, תדירות של כל חצי שעה.

למעלה