It's Always Sunny
Well-known member
איזה כיף!!!אז זה קורה, תכנונים מוקדמים לנסיעה הבאה שלי ל חו"ל
תיהנה
איזה כיף!!!אז זה קורה, תכנונים מוקדמים לנסיעה הבאה שלי ל חו"ל
מסתבר שיכולות הבינג' שלך עובדות גם עם ספרים.אז קיבלתי את הספר שהזמנתי וסיימתי אותו ב-3 ימים!
אוי תרגישי טוב(זה עזר שאני גם כבר כמעט שבוע חולה ולא עבדתי בכלל)
תודה. אוף כזה נמאס לי מהמחלה הזאת שתעבור כבר!מסתבר שיכולות הבינג' שלך עובדות גם עם ספרים.
אוי תרגישי טוב
איך את מצליחה לקרוא כשאת חולה?
מה יש לך?תודה. אוף כזה נמאס לי מהמחלה הזאת שתעבור כבר!
וירוס צינון כלשהו, או אולי שפעת למרות שהתחסנתי, מי יודע. היו כאבי גרון, חום, כאבי ראש, ועכשיו בעיקר סינוסים ושיעול.מה יש לך?
וואי באסוש תרגישי טוב.וירוס צינון כלשהו, או אולי שפעת למרות שהתחסנתי, מי יודע. היו כאבי גרון, חום, כאבי ראש, ועכשיו בעיקר סינוסים ושיעול.
תודה, כן באמת שמתי לב שיש הרבה עכשיו.וואי באסוש תרגישי טוב.
שתדעי לך שכולם קצת חולים או לפחות מצוננים עכשיו זה המזג אויר.
אני צריך לסיים את הספר הנוכחי שאני קוראאז קיבלתי את הספר שהזמנתי וסיימתי אותו ב-3 ימים! (זה עזר שאני גם כבר כמעט שבוע חולה ולא עבדתי בכלל)
ועכשיו סיימתי את כל הספרים של יואב בלום אז אני עצובה.
(ניק, אני יודעת שאחרי שנתקעת עם הסדרה הקודמת שהמלצתי לך הסיכוי שתקשיב לי שוב נמוך, אבל כן צדקתי שנהניית, ואני פשוט יודעת ב-100% שאתה תאהב מאוד את הספרים שלו. אני לא אנדנד, רק אומרת פעם אחת וזהו. אם תחליט בכל זאת ללכת על זה, אז הכי מומלצים "הקבוע היחידי" ו"כהרף עין".)
תרגישי טובוירוס צינון כלשהו, או אולי שפעת למרות שהתחסנתי, מי יודע. היו כאבי גרון, חום, כאבי ראש, ועכשיו בעיקר סינוסים ושיעול.
כן, יש המון (או לפחות ארבעה שאני יודע עליהם)שתדעי לך שכולם קצת חולים או לפחות מצוננים עכשיו זה המזג אויר.
הפסד שלךאני צריך לסיים את הספר הנוכחי שאני קורא
לסיים את שני הספרים שהתחלתי במקביל אליו
לקרוא לפחות רומן YA להטבי אחד (הנובלה של הארטסטופר לא נחשבת)
ורק אז אני יכול לחשוב על זה.
ובקצב שאני קורא... תזכירי לי ב2027.
תודה.תרגישי טוב
הווירוסים משתלטים על העולם.כן, יש המון (או לפחות ארבעה שאני יודע עליהם)
הם דופקים לכם בדלתות ומבקשים ממתקים גם?כל השכונה ילדים מחופשים עם סלסלאות פמפקין כאלה זה מאד חמוד
איכשהו שכחתי שזה היום.
לפני שנתיים או שלוש דפקו לי אבל היום לא, אז אולי באמת רק מי שנרשם מראש.הם דופקים לכם בדלתות ומבקשים ממתקים גם?
(עשו את זה אצלנו לפני שנתיים-שלוש, אבל דפקו רק אצל מי שנרשם מראש להשתתפות)
שיתעצבנוורציתי לציין את זה בעבודה, למרות שכל הדתיים היו מתעצבנים.
בשיר סו הייסקול, שמזכיר את אמריקן פאי שאליסון הניגן השתתפה בו, יש את השורהבכל מקרה, אני צריך הסבר לאיך זה מתקשר לטיילור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.