Lhuna3
Well-known member
אוקיי אבל בלי קשר לזה, גם כשאני הולכת בקיץ עם נעליים, אז זה בלי גרביים חחחאה, כן, אני מתעב סנדלים וכל מה שדומה להם!
אוקיי אבל בלי קשר לזה, גם כשאני הולכת בקיץ עם נעליים, אז זה בלי גרביים חחחאה, כן, אני מתעב סנדלים וכל מה שדומה להם!
????אוקיי אבל בלי קשר לזה, גם כשאני הולכת בקיץ עם נעליים, אז זה בלי גרביים חחח
זה כל כך מוזר?????
לא יודעת, לא שמעתי על אף אחד שנועל נעליים בלי גרבייםזה כל כך מוזר?
כל סוג של נעלי ספורט ונעלי קיץ (לא יודעת איך לקרוא להן).לא יודעת, לא שמעתי על אף אחד שנועל נעליים בלי גרביים
איזה נעליים את נועלת שלא מצריכות גרביים?
בכיף אתם יודעים שאני רק מחכה שתשאלו על טיילורתודה על ההסבר. קראתי על זה עכשיו גם קצת יותר.
נכון מאד. דעה שלילית תמיד.איכס מגעילה קים קארדשיין (האמת שעד עכשיו לא הייתה לי שום דעה עליה)
קבוצה? ראית שהיה הרצאה על באפי מתישהו אבל לא נרשמתי.חשבתי להשאר לקבוצה על באפי,
כן הסתובבתי בין הדוכנים והיה מאוד יפה ומעניין אבל לא קניתי שום דבר. הרבה שם מוכרים דברים של עבודת יד כמו ציור על כוסות או דברים מעור שהם מדהימים, אבל גם מאוד יקרים. לא יקרים מידי כי ברור שהושקע בזה המון עבודה, אבל עדיין בשבילי זה יקר מידי.
היו דווקא אבל שוב בעיקר אנימה.חשבתי דווקא לקנות חולצות אבל משום מה לא היה כמעט חולצות השנה.
גם אותיוואי כן. בבוקר ממש קפוא (אני בחופש אז לא הייתי אמור לגלות את זה, אבל בלבנון הרגישו צורך להעיר אותי מוקדם כבר יומיים רצוף).
יש לך חולצות ארוכות?כשאני צועד בערב אני עושה את זה עם חולצה ארוכה.
רענון נהיגה זה פעם אחת בערך 5 שנים אחרי שקיבלת רשיון.עברו המון שנים מאז שעשיתי את זה. אני לא יודע אם עושים את זה רק פעם אחת או שאמורים לשלוח לי זימון לעוד פעם מתישהו. או אם זה רק אם אני אצבור נקודות.
מה? איואוקיי אבל בלי קשר לזה, גם כשאני הולכת בקיץ עם נעליים, אז זה בלי גרביים חחח
כן לונה.זה כל כך מוזר?
כל סוג של נעלי ספורט ונעלי קיץ (לא יודעת איך לקרוא להן).
בזמן האחרון זה skechers.
את איומה? איו
אמממ... בקלות?!איכס איך את יכולה ללכת עם נעל סגורה בלי גרב???
איכס איך את יכולה ללכת עם נעל סגורה בלי גרב???
איכ, רגליים זה מסריח, בעיקר בקיץ.מי צריך גרביים בקיץ? זה סתם חם ומגעיל.
אני לא חושבת שהרגליים שלי מסריחות במיוחד בקיץ, כי אני לא חונקת אותן בגרביים. אבל גם אם נגיד לצורך הדיון שהן כן... למי זה אכפת? מי מריח לי את הרגליים שבתוך הנעליים? חחחחאיכ, רגליים זה מסריח, בעיקר בקיץ
איכ בתוך נעל סגורה???את איו
אמממ... בקלות?!
מי צריך גרביים בקיץ? זה סתם חם ומגעיל.
תודה!!
איכ, רגליים זה מסריח, בעיקר בקיץ.
את!! את שמה שם את הרגל שוב ושוב! יש סיבה שמכבסים גרביים!אני לא חושבת שהרגליים שלי מסריחות במיוחד בקיץ, כי אני לא חונקת אותן בגרביים. אבל גם אם נגיד לצורך הדיון שהן כן... למי זה אכפת? מי מריח לי את הרגליים שבתוך הנעליים? חחחח
אה כמובן שראיתי אותך. אתה היית הבחור הזה עם החולצה ומכנסיים.קודם כל, גם לך אומר שיש סיכוי שראית אותי, ואתה לא יודע את זה אז....
פעם הבאה אני אבקש המלצות לפניולמה אתה ככה?
למה אתה לא מבקש המלצות?
באמת, נעליים בלי גרביים. זה מרגיש לי לא נכון.אוקיי אבל בלי קשר לזה, גם כשאני הולכת בקיץ עם נעליים, אז זה בלי גרביים חחח
קבוצה, הרצאה, איך שאת רוצה לקרוא לזה.קבוצה? ראית שהיה הרצאה על באפי מתישהו אבל לא נרשמתי.
היה נגיד ארנק ממש יפה. או מחברת למי שכותב במחברת.רובם גם לא ממש שימושיים. נגיד מה אני אעשה עם הדברי עור היפים האלה?
התכוונתי לסווטשירט. לא בטוח למה כתבתי חולצה ארוכה.יש לך חולצות ארוכות?
פפףףף אפילו אני באפיסטית טובה יותרהאם שאחד מה היה כתוב שמנחות שתי נשים שגם יש להן פודקאסט על באפי. אז הקשבתי לפרק הראשון שלו והן עיצבנו אותי אז הפסקתי. בין היתר הן ראו רק חלקים מאנג'ל. אתה לא באפיסט רציני אם לא ראית אנג'ל.
כן ומי כותב במחברת?היה נגיד ארנק ממש יפה. או מחברת למי שכותב במחברת.
אני עוד יותר בהלם שיש לך סווטשירטהתכוונתי לסווטשירט. לא בטוח למה כתבתי חולצה ארוכה.
חחח למה שאני אריח את כפות הרגליים שלי? אני לא חושבת שאני אפילו יכולה להתכופף ככה אם הייתי רוצה... אבל במיוחד בשבילכם הלכתי עכשיו לכניסה להריח את הסקצ'רס שלי והן סבבה לגמרי ויש לי אף מאוד רגיש.את!!
זה דווקא כן נעים לי, ובמיוחד בסקצ'רס שזה רך.וזה גם לא נעים הבפנוכו של נעל סגורה לא נועד לפגוש רגל ישר.
או וול אם מאקו אומרים מצטערת לאכזב את ''המומחית'' שלהם אבל אין לי שום פטריות ושום זיהומים חחחחחהלכתי לגוגל לראות מה אומרים חחחחח
N12 - נעליים עם גרביים או בלי?
אחרי חודשים ארוכים של כפכפי אצבע, אנחנו מחזירים את הנעליים הסגורות. עד כמה זה נורא להתהלך ללא גרביים, ואם כבר גרביים - אז מה יש לשוק להציע?www.mako.co.il
תודה רבה.*אחרי קריאת שאר התגובות בנושא בא לי להיות בעדך. זכותך ללכת עם הרגליים שלך בתוך נעליים ללא גרביים.
אוקי לונה דבר ראשון אני אוהבת אותך ואני מצטערת אם את מרגישה מותקפתחחח למה שאני אריח את כפות הרגליים שלי? אני לא חושבת שאני אפילו יכולה להתכופף ככה אם הייתי רוצה... אבל במיוחד בשבילכם הלכתי עכשיו לכניסה להריח את הסקצ'רס שלי והן סבבה לגמרי ויש לי אף מאוד רגיש.
זה דווקא כן נעים לי, ובמיוחד בסקצ'רס שזה רך.
מה שלא נעים לי זה לשים גרביים כשחם לי.
או וול אם מאקו אומרים מצטערת לאכזב את ''המומחית'' שלהם אבל אין לי שום פטריות ושום זיהומים חחחחח
והכי יפה שנשיא ארה''ב הולך כמוני ואפילו עם אותו סוג נעליים! אני ומנהיג העולם החופשי כנראה יודעים מה טוב לרגליים שלנו!
תודה רבה.
את לחלוטין באפיסטית טובה יותר.פפףףף אפילו אני באפיסטית טובה יותר
כמובן שיש לי סווטשירטים.אני עוד יותר בהלם שיש לך סווטשירט
חשבתי שיש לך רק חולצות קצרות.
האמת שאני לפעמים כותב במחברת סוג של יומן.כן ומי כותב במחברת?
את מדברת על ביידן?או וול אם מאקו אומרים מצטערת לאכזב את ''המומחית'' שלהם אבל אין לי שום פטריות ושום זיהומים חחחחח
והכי יפה שנשיא ארה''ב הולך כמוני ואפילו עם אותו סוג נעליים! אני ומנהיג העולם החופשי כנראה יודעים מה טוב לרגליים שלנו!
אוף עכשיו מעניין אותי מה הן אמרו שעצבן אותך.האמת שהייתי מבליג אבל היו שם גם עוד דברים שלא אהבתי שאני כבר לא זוכר.
רואה? ידעתי שאתה לא באמת צריך אותם.בחורף אני הולך לעבודה כל יום עם סווטשירט (אני לרוב לא לובש אותו רק בדרך למכונית כי אחרי זה כבר חם לי מספיק בלעדיו)
אני כותבת פה אתם היומן שליהאמת שאני לפעמים כותב במחברת סוג של יומן.
Nמה שנכון, נכון!אה כמובן שראיתי אותך. אתה היית הבחור הזה עם החולצה ומכנסיים.
הבטחות, הבטחות!פעם הבאה אני אבקש המלצות לפני
לאחותי יש דת' נוט. למרבה הצער היא לא עובדת.
כן אבל מה לעשות שזה מעלי אקספרס? לא עובד
היא קראה את ההוראות נכון?
השיניגמי עובדים עם עלי אקספרס עכשיו?כן אבל מה לעשות שזה מעלי אקספרס? לא עובד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.