didalf
Well-known member
כבר עשיתי את רובו חחחח ובטח אבא שלי השלים את השאר הבוקר.משעמם לי תביאו לי את התשחץ של הארץ
לונה שניה מלעשות מנוי להארץ רק בשביל התשבץ
כבר עשיתי את רובו חחחח ובטח אבא שלי השלים את השאר הבוקר.משעמם לי תביאו לי את התשחץ של הארץ
אני באמת רציתי לעשות מנוי רק בשביל המשחקים אבל זה 30 ש''ח לחודש זה מוגזם לי. רציתי להציע להם לאפשר מנוי מוזל למי שרוצה רק את המשחקים.כבר עשיתי את רובו חחחח ובטח אבא שלי השלים את השאר הבוקר.
לונה שניה מלעשות מנוי להארץ רק בשביל התשבץ
גם מנוי דיגיטלי?אני באמת רציתי לעשות מנוי רק בשביל המשחקים אבל זה 30 ש''ח לחודש זה מוגזם לי. רציתי להציע להם לאפשר מנוי מוזל למי שרוצה רק את המשחקים.
יאיי - תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם את רוצה אני יכולה לשים כל שבוע זה בסה"כ לעשות העתקת תמונה.יאיי - תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
באמת מוגזם. אבל ההורים שלי משלמים אז מכפת לי?אני באמת רציתי לעשות מנוי רק בשביל המשחקים אבל זה 30 ש''ח לחודש זה מוגזם לי. רציתי להציע להם לאפשר מנוי מוזל למי שרוצה רק את המשחקים.
צילמת מהעיתון? כי לא ראיתי שיש באפליקציה
מהאתר. עשיתי העתקת תמונה.צילמת מהעיתון? כי לא ראיתי שיש באפליקציה
אם את רוצה אני יכולה לשים כל שבוע זה בסה"כ לעשות העתקת תמונה.
הפכת להיות דילן עם הקפיצה בין יוזריםמהאתר. עשיתי העתקת תמונה.
אני בדיוק נמלטתי מאבא שלי שהושיב אותי לעזור לו. עשינו איזה שלושתרבע (כלומר הוא עשה את הרוב, אבל אני ראיתי צבי הנינג'ה בתור ילד) והיו כמה דברים שהוצאנו מהאינטרנט.
אם אני בניק הזה זה סימן שאני כותבת מהטלפון ובניק השני זה במחשב.הפכת להיות דילן עם הקפיצה בין יוזרים
וואלה? תחת מה זה? כי באפליקציה לא מצאתי מוזר שזה לא אותו דבר.מהאתר. עשיתי העתקת תמונה.
ההגדרה הראשונה שעניתי עליה בערךאני גם ידעתי מי זה מרשל מאת'רס ועוד כמה דברים. אבל ממש מעט.
[URL unfurl="true"]https://www.haaretz.co.il/magazine/haaretzlogicpuzzle/2024-08-28/ty-article-magazine/.premium/00000191-99ec-d9cc-a3d9-b9fd30360001[/URL]וואלה? תחת מה זה? כי באפליקציה לא מצאתי מוזר שזה לא אותו דבר.
אין לי גישה לאתר כי אין לי מושג מה הסיסמה פעם אחת בחיי התחברתי אליה דרך אבא.
וואלה כשחיפשתי "עושה שכל" באפליקציה מצאתי גם, טוב לדעת.[URL unfurl="true"]https://www.haaretz.co.il/magazine/haaretzlogicpuzzle/2024-08-28/ty-article-magazine/.premium/00000191-99ec-d9cc-a3d9-b9fd30360001[/URL]
אבל מה את עושה עם זה? מדפיסה?יאיי - תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחח לא, מאיפה יש לי מדפסת? (האמת שיש בבית של ההורים, אבל אני לא אלך לשם בשביל זה).אבל מה את עושה עם זה? מדפיסה?
חחחח וואי שתהיי בריאה זה נראה מזה לא נוחחחח לא, מאיפה יש לי מדפסת? (האמת שיש בבית של ההורים, אבל אני לא אלך לשם בשביל זה).
שמרתי את התמונה ופתחתי בצייר של ווינדוס אז זה נראה ככה: (כי לכתוב אותיות יפה עם העכבר זה קשה)
אולי באמת שבוע הבא אני אדפיס (אם זה יהיה לפני שהלכתי להורים).חחחח וואי שתהיי בריאה זה נראה מזה לא נוח
כן תיארתי ליויש לך כמה טעויות
כן זה ממש קשה הם מתחכמים רצח.האמת זה יותר קשה ממה שחשבתי.
את כנראה לא צפית בצבי הנינג'החחח לא, מאיפה יש לי מדפסת? (האמת שיש בבית של ההורים, אבל אני לא אלך לשם בשביל זה).
שמרתי את התמונה ופתחתי בצייר של ווינדוס אז זה נראה ככה: (כי לכתוב אותיות יפה עם העכבר זה קשה)
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.