אני משווה סרבנות לסרבנות.אתה משווה נמלה לפיל.
כשהסרבנות הימנית יצאה לפועל והמחאה רק אימה בהפסקת התנדבות.
אני משווה סרבנות לסרבנות.אתה משווה נמלה לפיל.
דווקא היה אבל גם מהשמאל, כשפרצה מלחמת אוסלו, היו חיילים, ביניהם גם שוב איך לא טייסים שאמרו שהם מסרבים לשרת בצד המזרחי של הקו הירוק ושמיניסטים שעדיין לא התגייסו הלכו רחוק יותר ואמרו שלא יתגייסו עד שישראל לא תיסוג ממה שהם מכנים "שטחים כבושים".דווקא מדויק לחלוטין. אני בכל אופן לא זוכר מקרה של סרבנות פוליטית (ראו #74 להגדרה) עד לפני שנת המחאה והסרבנות המוצהרת.
אל תטרח להגיב. לא בשוונג לשחק איתך היום את המשחקים שלך, סורי.
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם אבל עיני נפלו על המשפט הזה במקרה (ככל שיש מקריות בעולם). נזכיר לחובבי ז'אנר ההקשרים והמציאות, שאין שום דבר מה להשוות בין הסרבנות בתקופת ההתנתקות (בשמה המכובס) לסרבנות שמדובר עליה בשנה וחצי האחרונות (בלי להיכנס לשאלה עד כמה היא באמת קיימת או עד כמה הם פשוט משקרים כדי להישמע טוב).שאתה תתנצל על תמיכתך בסרבנות של החרדים וסמוטריץ יתנצל על תמיכתו בסרבנות בצה"ל בתקופת ההתנתקות.
כנראה שאתה מעוניין בתביעת דיבה שתגמול אותך מהשקרים שאתה מפיץ עליו.יש אנשים שבאמת הצילו שם אנשים. הסיפורים של גולן מוטלים בספק.
זכותי לא להאמין לסיפורים שהוא מספר.כנראה שאתה מעוניין בתביעת דיבה שתגמול אותך מהשקרים שאתה מפיץ עליו.
יש הבדל בין לשקר לבין להביע ספקנות.זכותי לא להאמין לסיפורים שהוא מספר.
אז תקרא שוב כל מה שרשמתי, כי לא הבנת.יש הבדל בין לשקר לבין להביע ספקנות.
ואתה משקר!
הבנתי מצוין.את תקרא שוב כל מה שרשמתי, כי לא הבנת.
לא הבנתי.צפה בקובץ המצורף 122148
תירגעו, לא 2 ולא 3 -- אתם נשארים כאן לבד!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.