07e01 Now What

h a d a s10

New member
07e01 Now What ../images/Emo58.gif

ובמילה אחת - האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאדיייייייייי

יעלי22

New member
בלי שיקרה..

יותר מידי אני נהנתי מכל רגע!! הקטע בסוף היה קצת מעיק.. הרי ברור שהפיצוץ יבוא מתישהו, תנו קצת להנות !! למרות שזה שכל הסיטואציה זרקה את כולנו לסוף העונה החמישית במין דה-ז'ה-וו זה היה לא רע בכלל אין ספק אבל שכל מה שקרה בפרק פרט להאוס וקאדי היה סתם תפאורה , סיפור מסגרת --- וואו איך התגעגעתי אליו

amblin1

New member
מה שיפה בהאוס ולזה ציפיתי

זה שגם הפשטות עשויה כמו שלא נראה בשום מקום אחר. הפעם זה היה כמו משהו משנות התשעים, זה קטע נחמד שהם מנסים להיות פשוטים בלי תחכום,אבל הם עשו את זה בסוף עונה 6 וזה היה מיוחד, הפעם זה לא היה מיוחד זה היה טריוויאלי. ודווקא בגלל שחיכינו כל כך.

miaBaby

New member
פשטות פשטות אבל...

בכל זאת זו סדרת טלויזיה וצריך קצת "קסם הוליוודי" בשביל למשוך אותנו בתור צופים. לא היו מוזיקות מעבר או מוזיקת אווירה כל הפרק הזה. היה שקט מידי, הדיאלוגים בין האוס לקאדי היו כבדים ברוב הפעמים, והמעט בדיחות שהיו הלכו לאיבוד. אני מסכימה איתך שהיה דבר אחד יפה בפשטות, שזה היה ממש יום שהיה יכול לקרות במציאות אם הם היו אנשים אמיתיים- ככה היום הזה היה מתרחש בדיוק, זה היה אוטנטי מאוד עם מעט רגעים של מוזרות ביניהם, ובלבול, אבל בתור צופה, לא היה לי כזה נחמד לצפות בזה, אז באמת התאכזבתי שלא היה כמה רגעים מצחיקים ביניהם שיקלו על האווירה.

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif זה היה...

מוזר! ההתחלה הייתה טובה, מאוד מתאימה לסיום של העונה הקודמת. הסוף היה חמוד ומשוחק היטב, ולא יכולתי שלא לחייך כשהאוס אמר לקאדי שהוא אוהב אותה. הקטע עם וילסון שהוא פורץ לבית וחושב שהאוס הוזה, היה מגניב. עכשיו לגבי כל הפרק חוצמה הסצנות האלה- מי שכתב את הפרק הזה, צריך לירות בו. זה היה בזבוז זמן מוחלט, לא היה מוזיקה בשום סצנה, הכל היה שקט ומלא בשיחות לא יעילות שלא מתאימות בכלל לאופי של האוס וקאדי, אני מבינה שזה היום הראשון שלהם ביחד, אבל זו סדרת טלויזיה ויכלו לעשות מאמץ פצפון לבדר אותנו קצת יותר, היו הרבה סצנות מבוזבזות שיכלו להיות מאוד מצחיקות ושנונות ובמקום זה לקחו את זה למקום יבש ורציני, שזה לא מה שאנחנו רגילים בהאוס. אז התאכזבתי... מקווה מאוד שמי שכתב את הפרק הזה לא יהיה אחראי על לכתוב את כל המערכת יחסים שלהם כי אפילו המשחק המצויין של יו וליסה לא יכל להציל את הסצנות המעיקות האלה. כ''כ הרבה פוטנציאל ליצור פרק כייפי, עם רגעים יפים ורציניים ומרגשים והומור ומיליון רגשות, ובמקום הזה, יכלתי לדלג על כל הפרק הזה ולקפוץ ישר לסיום וזה היה מספיק. אה, והניורולוג החולה היה קורע מצחוק כשהוא היה מסטול, למרות שהסיפור הזה היה גם סוג של "ממלא מקום" לזיבולי מוח של האדי, הפרק הזה היה מבוזבז רצח וכתוב נוראי, ואה, כן...אני רוצה את האוס שלי חזרה! תהיה שנון! עכשיו! אני פוקדת עלייך!

המיני-סצנה היחידה שהייתה../images/Emo77.gif

הייתה בכיכובו של וילסון... אז תודה רבה לוילסון על הופעת האורח הפרק!!! למרות שהיו סצנות מדהימות ביניהם
, אני מסכימה איתך... תגובתי המפורטת תגיע בהמשך...

amblin1

New member
אכן כן

כמו שכתבתי בויכוח בדף פייסבוק של האוס היפי בהאוס זה שגם הפשטות עשויה אחרת, והפעם הרגשתי כאילו בפעם הראשונה בהיסטוריה של הסדרה, הם הלכו על מהלך שפשוט לא הצליח. ניסו לעשות את הסוף של עונה 6 על פרק שלם ,וזה פשוט נראה כאילו תיעדו את הקטעים שתמיד הם זורקים החוצה מחיי היום יום של האוס.

miaBaby

New member
../images/Emo45.gif וגם להוסיף...../images/Emo58.gif

מה הקטע של כל השקט?! צפיתי שוב בפרק, ואין מוזיקת מעבר בין הסצנות, הכל כזה מוזר, אפילו המעט בדיחות שיש נעלמות בגלל שהשקא כ''כ מביך ומעיק, מה הם בדיוק ניסו לעשות עם כל השקט הזה? דוגמא טובה לזה היא סצנת אמבטיית הקצף הסודית של האוס, שהוא שם בה אולד-ספייס ומיי פה, הוא וקאדי יושבים באמבטיה ושורף להם
זה ענק, אבל במקום שזה יהיה מצחיק זה היה מוזר, כי-לא-היה-מוזיקה ! קצת מוזיקה הייתה מסדרת את כל הפרק הזה, אני נשבעת... זה פשוט ככה.

amblin1

New member
אני חושב שזה היה חלק מהקטע

שלהם לעשות את זה יומיומי ולא הוליוודי

miaBaby

New member
זה לא עבד..

צריך מוזיקת רקע בין הסצנות, צריך בדיחה טובה פה ושם, והכי חשוב- אי אפשר להגיש לצופים שש עונות משהו מסויים ואז לשנות את זה באופן טוטאלי ביום אחד ולתת משהו אחר. אני מתה על הסדרה הזו ומקווה שבאמת היוצרים רק רצו לתת לנו מבט אמיתי אחד לדינמיקה אמיתית בין האוס לקאדי ושעכשיו אפשר לעבור הלאה, ולדעת בתת מודע ש"ככה הם כשהם לבד" אבל לא לראות את זה יותר בחיים
זה היה מוגזם למדיי , כמעט הרגשתי כאילו אני מרגלת אחריהם ואני לא צריכה להיות שם
זה היה מביך במקצת... הפרקים הבאים נראים סבבה ... ועושה הרושם מהפרומואים שהסדרה תחזור למסלול רגיל, אבל הפרומואים מתעתעים בי תמיד, מקווה שאני לא טועה כי יהיה לי קשה מאוד לצפות בעונה שלמה שתהיה כמו הפרק הזה, זה בכלל לא "האוס"

אוקיי איכס../images/Emo5.gif../images/Emo77.gif

האוס הוא אחלה. עיניים כחולות- מדהים
שיער מאפיר- מדליק
סקסי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
קאדי מורידה לו חולצה- ארררררר
קאדי מורידה לו מכנסיים- |מרימהגבה| קאדי מנשקת לו תפצע הזוועתי שלו??????????????????????????? |מקיא|
מה נראה לה????????????????????????????????????.

מוצארט

New member
בדבר אחד את צודקת ../images/Emo58.gif

הנשיקה על הפצע שלו - זה היה מעט דוחה ולא אמין.

מעט דוחה?????../images/Emo77.gif

זה היה רע... בשביל שניהם... סבבה את אוהבת אותו, אמרת זאת עשרות פעמים והראת זאת באלפי דרכים... לא צריך להיכנס לסטיות

miaBaby

New member
../images/Emo58.gif מה אתם רציניים ../images/Emo6.gif?

זו הייתה מחווה יפה מצד קאדי, ואהבתי מאוד את המשחק של יו לורי בסצנה הזו, כשהיא מורידה לו את המכנסיים והוא מהוסס וקצת בפאניקה אומר לה: "לא, לא, את הולכת לעשות את זה?" או משהו כזה...משחק מצויין היה שם. אני מסכימה שזה היה קצת קיטצ'י.... אבל זה לא היה מגעיל, זו צלקת, על רגל, זה לא ביג דיל אם אוהבים מישהו, והאוס עשה מהצלקת הזו ביג דיל וקאדי באה להראות לו על ההתחלה שזה לא מזיז לה, חשבתי שזה היה יפה מאוד.

כן יו לורי היה מצוין../images/Emo77.gif

או, את לא הול... כן, את כן..
זה היה מעולה
כן המטרה שלה הייתה ברורה, האמצעי היה דוחה
וזה לא סתם צלקת.... זה וואחד רגל פגועה... בקיצור- זה לא היה הכרחי! לא נחוץ ולא חיוני! עוד מילים נרדפות יתקבלו בברכה..

M a b e l

New member
../images/Emo58.gifאבל זה בדיוק העניין (../images/Emo18.gifחפירה)

זה החלק שהוא הכי שונא בעצמו ומתבייש בו, יש הרבה נשים שהיו רוצות לשכב עם האוס, אבל כשקאדי הראתה לו שהיא לא נגעלת דווקא מזה היא הראתה לו שהיא באמת אוהבת אותו ואת המכלול שבו... אגב אני נגעלתי שם ממשהו אחר - אחרי כל השעות האלו מתחת להריסות בניין הוא עוד לא התקלח
והכי גרוע! שקאדי עוד אומרת לו שהפצע שלו יזדהם אבל לא טורחת לחבוש אותו...

למעלה