07e01 Now What

כן זה היה רע בזמנו../images/Emo77.gif

נורא אהבתי שקמרון סופסופ עמדה על שלה, והעמידה לו תנאים לחזרה שלה לעבודה... אבל שנייה אחרי זה שהאוס הוציא מהפה מילים קשות כמו תמיד, היא חזרה להיות מסכנה...

bali

New member
מנהל
תכל'ס, מי לא היה מסכן אחרי דברים כאלה?

הפה של האוס וואי וואי וואי... צריך להיות עשויים מפלדה כדי לא להיפגע מדי פעם ממנו.

נכון! אם הייתי פוגשת בו ברחוב../images/Emo77.gif

לא הייתי מתקרבת אליו.... הוא בן אדם רשע.. כל הכבוד למי שמצליח לסבול אותו.. בעיקר לקאדי שהוא העליב אותה ופגע בה כ"כ כ"כ כ"כ הרבה פעמים!!

טנא לבן

New member
לי יש הרגשה ש.... ../images/Emo58.gif

אפשרות אחת - שהכל הייתה הזיה אחת גדולה. אפשרות שניה - שניסו לעשות את הסדרה מעניינת ע"י שהעונה הזו תהיה שונה מהקודמות, ועבורנו מעריצי הסידרה זה פשוט טריוויאלי מידי.......

barr1969

New member
גם אני חוששת שעובדים עלינו+ ../images/Emo58.gif

האוס חזר אל הוויקודין, והזה את קאדי מצילה אותו ונמצאת לידו. זה התחיל כשווילסון הגיע והחדר היה ריק. אחרי אנחת רווחה כשמצאנו אותה בארון התחזקה ההרגשה שהאוס פשוט הוזה את כל זה.

טנא לבן

New member
נכון! שכחתי מהקטע הזה

זה מזכיר את תחילת העונה הקודמת או זו שלפניה...

ANGELUSPIKE

New member
לא הראה לי../images/Emo58.gif

למחזר את סיום עונה 5 בתחילת עונה 7 יהיה כל כך פתטי ולא יצרתי, ואני מחזיק מהיוצרים של האוס כאנשים שיודעים תמיד להפתיע, מה גם הגיע הזמן שגם האוס יהיה קצת מאושר אחרי 6 שנים של סבל.

ANGELUSPIKE

New member
אני דיי עצבני + חדש פה

אחררי שקראתי קצת תגובות פה קצת חייכתי, כי יש לי בעיה במחשב ואין לי קול כרגע, אבל הפרק חיכה לי על המחשב, ולא יכולתי לא לראות אותו, ואחר כך שקראתי שכמעט לא הייתה מוזיקת רקע, חשבתי לעצמי שלא הפסדתי כלום מזה שאין לי קול במחשב. עכשיו לקטע שעיצבן אותי, והוא כמובן הקטע של ה 2 שניות בסוף, כאילו למה לבאס על ההתחלה של הפרק ולמה להיות כל כך צפוי, כן זה נכון שאנחנו יודעים שמערכות יחסים עם האוס זה מתכון לאסון, וכן נכון ששהדבר הצפוי שיקרה שהמערכת יחסים בינו ובין קאדי לא תצליח בסוף, אבל למה צריך להיות כל כך צפוי, להמה שהאוס לא יזכה קצת לאושר, אחרי כל הסבל שעבר עליו במשך 6 עונות, המעט שהוא יכול לקבל זוהי מערכת יחסים נורמלית, וגם עם החלטתם שזה לא ילך בניהם, למה לבאס את הצופים על ההתחלה, למה לא לתת לנו הצופים להתהנג על המערכת יחסים משהו כמו חצי עונה ואז לחתוך, זה כל כך מתסכל לראות את הדמות שאתה כל כך סובל, ממשיכה לסבול במשך כל כך הרבה זמן, אם הייתי רוצה לראות דמות שסובלת במשך כל הסדרה שבה היא מככבת, הייתי חוזר לראות את נישואים פלוס ואל באנדי הניצחיים, אני מקווה שלמרות הכל נראה מערכת יחסים "נורמלית" בין האוס לקאדי. הרגע היחיד שפשוט ריגש אותי בפרק היה כמובן הצהרת האהבה של האוס לקאדי, משהו שחשבתי יקח לו הרבה יותר זמן לקרות. בכל מקרה אני הייתי רואי.

אז אני רואה שכן הצטרפת אלינו../images/Emo77.gif

אז ברוך הבא גם לכאן... אל בנדי
דמות גאונית!! ואני מסכימה עם כל מילה... לא יאה ולא נאה הביאוס הזה של האוס בסוף הפרק... אם הייתי קאדי, הוא היה חוטף מכות!! מה נראה לו????? אפילו שהיא כזה אמרה לו שוא האדם המדהים ביותר שהיא הכירה (ואני לא מבינה למה היא אמרה זאת, בכל זאת- זה האוס), רואים שהוא עדיין יודע שבסופו של דבר הוא ידפוק את זה... מה שכן, היא הצליחה להוציא ממנו איי לאב יו
חמודים!

למעלה