07e01 Now What

נכון!!!../images/Emo77.gif

הסצנת סקס בתחילת הפרק הייתה יפיפיה... היו צריכים קצת להאריך אותה.. ולא להזדרז לגמור אותה (איזה משחק מילים
) כאילו שהם ממהרים לסצנות טובות וחשובות יותר במהלך הפרק...

M a b e l

New member
../images/Emo58.gifאת סגורה על עניין הבגדים?

לא יודעת מה עובר עלי אבל גרמת לי אשכרה לבדוק ולהשוות... (מה שממש לא היה פשוט כי רוב הזמן בפרק הסיום של עונה 6 הוא לובש ג'קט וגם הצילום חשוך...) ואחרי התחקיר המעמיק המסקנה שלי היא ש.... זו לא אותה חולצה
ככה שיש מצב שעוד נראה סצנת האדי רומנטית מול המדורה... (די בנאלי האמת... רק שלא ישימו את השיר הקיטשי הזה מהקישור, יש גבול
)

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo77.gif

סחתיין על הבדיקה המעמיקה חוש חש הבלש! קבלי ח"ח
אני שמחה שזאת לא אותה חולצה

bali

New member
מנהל
../images/Emo163.gif סופסוף הבנתי מה זה "האדי"

שכל הזמן כותבים פה ואני כמו טמבלית לא מבינה מה זה, מי זה, למה זה
האדי = האוס וקאדי... ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

ברוכה הבאה למציאות
אני שמחה שנפל האסימון.... מזל טוב

bali

New member
מנהל
אין ספק שאני פלורסנטית לפעמים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

העיקר שהאסימון נפל סופסוף, שנים אחרי עידן האסימונים
תודה על הברכות

החליפו תבמאי או משהו? ../images/Emo58.gif

זה היה פשוט פרק זוועתי מכל הבחינות S: העריכה, הזוויות צילום, החוסר במוזיקה, הדיאלוגים
ולמה לעזעאל שינו את הפתיחה??
קיצר אני מקווה שהם יתעשתו וזה יחזור להיות קצת יותר אמין כי באמת שהפרק היה נפילה

Netto

New member
אני לא חושב שהחליפו או שינו אבל יכול להיות

לדעתי היה פרק בסדר גמור. למה שינו את הפתיחה כי הגיע הזמן. וגם קמרון עזבה לצמיתות את האוס. זאת רק ההתחלה, יש למה צפות..

naama59

New member
תפוזבל../images/Emo122.gif../images/Emo58.gif

הוא גרג יטאנייס (או איך שלא כותבים) שדווקא ביים פרקים די מוצלחים בעבר (Help Me, House's Head, Joy) ככה שדי הפתיע אותי שזה היה כזה מוזר. ומבחינת הכתיבה, הפרק נכתב על ידי דוריס איגן, שהיא אחת הכותבות הכי מוצלחות של האוס. ממש מוזר לי. (House's Head, Both Sides Now) וכן היה די מאכזב בעייני אבל אי אפשר להגיד שהפרומואים לא הכינו אותנו לזה. הדבר היחיד שעודד אותי זה הכמה שניות של ווילסון (אם כי הקטע שהם שמו את "מוזיקת ההזיות" כשקאדי לא הייתה שם היה ניסיון קצת.. עלוב), הפרומו לפרק הבא שנראה הרבה יותר נורמלי והעזיבה של 13.

M a b e l

New member
../images/Emo58.gifדעה חצויה

לדעתי מבחינת הדרמה הפסיכולוגית של האוס - הפרק היה מושלם וממש מרגש. חרדת הנטישה של האוס שלא רוצה שקאדי תעזוב והכל ייגמר... הפחד שלו (ושל שניהם, בעצם) מזה שאין סיכוי, שהוא רק יפגע בה ושניהם יישארו מרוסקים בסוף... כשהוא אמר שזה לא יעבוד לרגע ממש חשבתי שזה יהיה כמו בעונה 2 (?) , כשהוא סיים את הקשר עם ההיא (ברח לי השם שלה... העורכת דין שהייתה אהבת חייו עד קאדי... סטייסי אולי? ) בגלל שהוא ידע שהוא יפגע בה בשלב זה או אחר... לקח לקאדי 6 עונות אבל היא גרמה לו בסופו של דבר לקחת את הסיכון הזה שהוא לא העיז עד כה... משאר הבחינות הפרק באמת היה חלש, אבל זה בטח ישתפר בהמשך העונה.

לא היא לא../images/Emo77.gif

הם יצאו איזה טריליון שנה, יכול להיות שהם היו מאורסים, אבל בטוח לא נשואים. 100%. את תפקיד הנשוי-מתגרש-גרוש-מתגרש-גרוש-גרוש-גרוש-גרוש נתנו לווילסון

bali

New member
מנהל
הם היו בני זוג 5 שנים

אבל לא נשואים... אני זוכרת היטב כי לפני כמה ימים היה הפרק שהיא באה עם בעלה כדי שהאוס ירפא אותו ואז קמרון תפסה אותה לשיחה שבתחילתה סטייסי אמרה לה שהיא היתה איתו 5 שנים (אז מכירה אותו היטב) ויודעת שקמרון דלוקה עליו, ושתשאל..

וואו איזה ישןןןןןן../images/Emo77.gif

קמרון הייתה מאוהבת בו.... והוא התייחס אליה כמו אל זבל, אז היא אהבה אותו יותר.... איזו אישה

bali

New member
מנהל
אישה עם בעיה קשה מאד...

תסביך רציני... לתקן אנשים מקולקלים ולהרגיש שנורא צריכים אותה... גם האוס אמר לה על זה משהו מאד ישיר ופוגע בדייט שהיא הכריחה אותו לצאת איתה כדי לחזור לעבוד איתו... משהו בסגנון "את לא אוהבת אותי. אני פגום ואת רוצה לתקן אותי. כמו שהתחתנת עם אדם שגסס מסרטן כדי לטפל בו ולהרגיש טוב עם עצמך"... מה שנקרא אאוצ'!

למעלה