07e01 Now What

חחח נכון!!!../images/Emo6.gif../images/Emo77.gif

אחרי יום שלם מתחת להריסות, נראה לי באמת שהיה אפשר להתחיל את הפרק במקלחת... בלי מלחים שורפים בlady parts של קאדי
ובפי הטבעת (TMI) של האוס
ועניין הפצע היה באמת לא מתאים לסדרת רפואה כמו האוס!! קל וחומר למנהלת בית חולים כמו קאדי!! שיימ אונ הר! שובבה כזאת, רק מיהרה לשכב עם האוס.. לא משנה באיזה מצב פיזי הוא נמצא

miaBaby

New member
אבל...../images/Emo58.gif

היא חיטתה לו את הפצע. כל הסצנה הראשונה הראתה שהיא מורידה לו ת'חולצה ושוטפת את הפצע עם מים ומגבת (ובטח גם חומר חיטוי אבל למה להראות את זה?) ובקשר למקלחת, הם היו חרמנים ועייפים
לכן עשו מה שעשו ונרדמו, ועל הבוקר היא אמרה לו להתקלח...זה היה די משעשע...

חיטאה*../images/Emo77.gif

נו באמת היא העבירה לו ויש אחד על הפצי, עוד אחד על הפרצוף מלא האבק והופ טרללה
בלי משחק מקדים.. לא שמעו על דחיית סיפוקים שני אלה??? אבל כן זה היה בהחלט משעשע כשהיא אמרה לו שהוא חייב קודם להתקלח בבוקר

miaBaby

New member
נראה לי...

אחרי 20 שנה של דחיית סיפוקים מותר לילה אחד מלוכלך

וואלה צודקת../images/Emo77.gif

20 שנה הם מריירים אחד על השנייה... כנראה הם לא שתו מספיק אלכוהול בקולג' בשביל לגמור יחד במיטה... או שהם סתם היו סטודנטים חננים לרפואה

גיליתי ש../images/Emo58.gifים משקרים../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif

סיימתי לראות עונה שישית ומיד פתחתי יו-טיוב בחיפוש אחר ספוילרים לעונה 7... הדבר הראשון שנתקלתי בו היה זה: http://www.youtube.com/watch?v=oue2oKmT5R4 צפיתי בכלללללללללללללללל הפרק הראשון (תאמינו לי, לא פספסתי שנייה)... ולא היה זכר לסצנה הזאת!! הם בכלל לא יצאו מהבית..... לאן כל זה נעלם?

bali

New member
מנהל
כתוב ספוילרים לעונה 7 ../images/Emo58.gif

לא ספויילרים לפרק הראשון של העונה... ייתכן מאד שהסצנות האלה יופיעו בהמשך העונה...

כן, אבל שימי לב../images/Emo77.gif

שהאוס לובש את אות הבגדים שהוא לבש בפרק האחרון של עונה 6.. זה נראה פשוט המשך ישיר....

bali

New member
מנהל
מממ...

כנראה החליטו שיותר שווה לראות אותם באמבטיה ובמיטה

bali

New member
מנהל
יש בזה משהו, למרות ש...

יו לורי בלי חולצה זה טו-אובבב

זברה צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo77.gif

הוא די שמן.... הוא לא דקיק כמו בחוריקו בן 20... סבבה, הוא בן 50... אז אפשר היה לוותר על הסצנה שקאדי מפשיטה אותו... עדיף שהוא היה מפשיט אותה... היא ממש דקיקה.. וכן, הוא לבן בטירוף

bali

New member
מנהל
הסצנה היתה סקסית

והוא לא שמנמן בכלל...

miaBaby

New member
ממש לא!

הוא בן 51! ות'אמת, כמה שאני חושבת שהוא נראה מדהים לגילו, אני מסכימה שכל הסצנות בלי חולצה האלו היו קצת יותר מידי. אבל לא בגלל שהוא לא נראה טוב, הוא נראה מצוין לגילו, מעטים בני החמישים פלוס ששמורים בצורה כזו
אבל יש לי כ''כ הרבה כבוד ליו לורי בתור שחקן, קומיקאי, מוזיקאי וסופר...שקשה לי לראות אותו ככה "ערום" כ''כ הרבה. הוא כ''כ מעבר לזה, ובאמת קשה לי להבין את הקטע של בחורות שמזילות עליו ריר ורוצות לראות אותו בערום. הוא סקסי מסיבות אחרות *והוא מבוגר מספיק בשביל להיות אבא שלי אז אני אשתוק עכשיו*

מסכימה../images/Emo77.gif

אין ספק שלגילו הוא נראה מ-ע-ו-ל-ה!! הרבה גברים היו רוצים להיראות כך בגילו, עם זאת ובהתאם לכך אין צורך לראות כ"כ הרבה חלקי גוף חשופים של האיש... כנ"ל קאדי, היא דקיקה ויש לה גוף מעלף, אבל זה לא יפה מצד הבמאים להפשיט אותם ולגרום להם לנסות להסתיר את חלקי הגוף הפרטיים שלהם בעזרתם הידיים \לפטופ... לפעמים מציצים דברים

miaBaby

New member
האמת שלא ...

הציץ כלום
אבל אני מבינה את כוונתך, כמו שאמרתי בשרשורים קודמים, הפרק הזה היה יותר מידי אינטימי, עד לרמה של כמעט "ריאליטי" , סצנת "סקס" אחת מרגשת הייתה עושה את העבודה.

למעלה