מקום 4....
ע עורוס New member 6/7/06 #63 בינ"ל ../images/Emo97.gif יו 2 ובלה בלה- one פאק, איך זה שהשיר הזה כל כך מצליח?! הוא אף פעם לא היה שיר טוב.
בינ"ל ../images/Emo97.gif יו 2 ובלה בלה- one פאק, איך זה שהשיר הזה כל כך מצליח?! הוא אף פעם לא היה שיר טוב.
ע עורוס New member 6/7/06 #65 ישראלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif שי גבסו- תגידי לי את זה אומר שיש מקום ראשון ישראלי חדש!!! רק שלא יהיה איתי שוב נמאס כבר ממנו
ישראלי ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo97.gif שי גבסו- תגידי לי את זה אומר שיש מקום ראשון ישראלי חדש!!! רק שלא יהיה איתי שוב נמאס כבר ממנו
ע עורוס New member 6/7/06 #67 International ../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif פאניק אט דה בלה בלה- I write בלה בלה נוט בלה בלה תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה המקום הכי גבוה שהשיר הזה הגיע אליו? לא נורא, זה אחלה שיר. סגרו כבר ת'דלת!
International ../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif פאניק אט דה בלה בלה- I write בלה בלה נוט בלה בלה תקנו אותי אם אני טועה, אבל זה המקום הכי גבוה שהשיר הזה הגיע אליו? לא נורא, זה אחלה שיר. סגרו כבר ת'דלת!
A a b u y a New member 6/7/06 #68 זה אומר ששאקירה באחד משני המקומות הראשונים... גם אם היא מקום שני...יהיה קל להחזיר אותה למעלה (בהנחה שהיא בטופ 10 )
זה אומר ששאקירה באחד משני המקומות הראשונים... גם אם היא מקום שני...יהיה קל להחזיר אותה למעלה (בהנחה שהיא בטופ 10 )
ע עורוס New member 6/7/06 #70 חח את יודעת שזה לא באמת קשור ../images/Emo3.gif כי לא מתייחסים לדירוג של השבוע הקודם אבל זה אומר ש-2 המקומות הראשונים זה משקנדה ושאקירה
חח את יודעת שזה לא באמת קשור ../images/Emo3.gif כי לא מתייחסים לדירוג של השבוע הקודם אבל זה אומר ש-2 המקומות הראשונים זה משקנדה ושאקירה
ע עורוס New member 6/7/06 #73 הו, היא בהחלט שם. ../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif אם לא היא, מי יהיה שם? קין? בחיים לא *בורח מגיתית*
הו, היא בהחלט שם. ../images/Emo11.gif../images/Emo97.gif אם לא היא, מי יהיה שם? קין? בחיים לא *בורח מגיתית*
ע עורוס New member 6/7/06 #69 ישראלי ../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif קרן פלס- איתי אוי, נראה לי שאני יודע מי יהיה במקום הראשון הישראלי וזה יהיה הזוי במיוחד
ישראלי ../images/Emo12.gif../images/Emo97.gif קרן פלס- איתי אוי, נראה לי שאני יודע מי יהיה במקום הראשון הישראלי וזה יהיה הזוי במיוחד
ע עורוס New member 6/7/06 #74 בינלאומי ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif וואי, שכחתי בכלל מ-White Shadows! זה אומר שאו שאקירה או משקנדה לא בטופ 10
בינלאומי ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo97.gif וואי, שכחתי בכלל מ-White Shadows! זה אומר שאו שאקירה או משקנדה לא בטופ 10
ע עורוס New member 6/7/06 #81 ישראלי ../images/Emo104.gif../images/Emo97.gif הדורבנים- עוד לילה היינו קרובים! חחחחחחחח זה אומר שחושב עליה מקום ראשון!!! ענקקקקק
ישראלי ../images/Emo104.gif../images/Emo97.gif הדורבנים- עוד לילה היינו קרובים! חחחחחחחח זה אומר שחושב עליה מקום ראשון!!! ענקקקקק
ע עורוס New member 6/7/06 #17 זה הרעיון ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo97.gif שאקירהשאקירה אמן