10 דברים שלא ידענו עליכם

Jifannit

New member
אז ככה...

התחלתי אותו בספטמבר/אוקטובר 2003. ב-9 לאפריל 2004 אחותי התעצבנה עלי ומחקה לי אותו מהמחשב, אבוד. (אני זוכרת את התאריך כי זה יום אוול אצלי =/ ויום שמח לחני נחמיאס או משהו כזה
זה מה שקורה כשרואים בטעות אודטה
) לפני חודש התחלתי אותו מחדש, הרבה יותר 'עשיר', מה שנקרא, עם שינויים ותוספות. אבל... במחברת
נאמ, זה ארוך ויקח לי הרבה זמן להעביר את מה שמוכן כרגע למחשב
האאא, את צריכה לבוא אלי! לבקר ולראות כמה נחמד בכפר ^.^

Envious

New member
../images/Emo3.gif

1.גם אני יודעת שאנבי לא שם תחתונים מתחת לחצאית
2. גם אדו יודע את זה P= 3.גמני החלקתי באוטיזם !~ D: 4. יאוי *-* 5. אני רוצה לדרוך על הציצים של ליאת ;; ושל מיקוטע @@; 6. כולנו יודעים שדראקו שייך ללוציוס ..>.> 7. ושהארי שייך לטום רידל :X 8. ושבעצם כולם שייכים לי ~.~ 9. מיאבי זה מוי כייף !~ *O* וגם גאקט ומאנה
והיידא *0* 10. גם אני עושה פטפט לליאתוש XD

sasuke girl

New member
כה!!!!

עוד עובדה עלי!!!! אני מייסדת החלקת האוטיזם!! וג'יל חוחובה מוי כיף!!! היא עושה לי פט פט תמיד!!! *סוגדת* -לא לדרוך לליאת על הציצי.-__- אחר כך קשה למלא אותו בחזרה באויר

סלחו לי, גבירות נכבדות אבל

יש לה כאלה?
(לא יודעת, בכנס אנימה לא הייתה לי הזדמנות... אהמ, להביט מקרוב o_o".)

SasuNaru

New member
אל מי את מדברת? O.O;

אלי או אליה? >>;; כי אם אליה אז יש לה XP יש לה ציצים כוסים

Envious

New member
אהההה.......XPPPPPPP

אפשר להפסיק לדבר עם הציצי שלי ~__________~ בהמות מסופלסות ~! ><

Envious

New member
תיסלחי לי @@;

אהה מותקלה.. X_____X את רוצה משקפת או משהו ? TT_________TT ואיך הנושא הזה עלה בכלל ? :X

היא

*בורחת תוך ציוצים* (משקפת? לא הבנתי למה הכוונה, אבל זה נשמע כואב... אני אזכור להזהר ולא לעצבן אותך במפגש. אני מתנצלת בכל מקרה.)

sasuke girl

New member
|הדגש| לזוהר יש ציצים!|סדגש|

למי שחושב אחרת,אז יש לו בעיה איתי ועם העבדים שלי והמאפיה אריאל (פיתות חמות כל בוקר ^^ ) אז!ראו הוזהרתם!

למעלה