10 דברים שלא ידענו עליכם

Jifannit

New member
אני ממשיכה את העובדות שלי.

כי לא גמרתי אתמול :p 7.אני אלופה בהתנצחויות מילים עם אחותי ועם ילדים מהכיתה שלי. 8.בזמן האחרון אני מתחילה לקלל גם בגסות, ולא משתלטת על זה. שונאת לקלל ;; 9.אף פעם לא הייתי מאוהבת במישהו שיענו קיים. 10.אני אוהבת לרצוח/להתעלל/לשחוט בגדים ולשפץ אותם. אפשר עוד? תודה ^.^ 11.יש לי שני כלבים(טיפש וטיפשה)ואני חולה עליהם ואנחנו בלתי נפרדים! ^O^ 12.יש לי לק שחור מגניב
13.אחותי אומרת לי שלא מתאים לי לק שחור כי יש לי אצבעות עדינות. אז אני אומרת לה "רוצה לראות איך הן מתקבצות לאגרוף מאוד מאוד כואב?". 14.אני רוקדת ג'אז, אבל לא ג'אז פאקצי. ג'אז מאגניב
ואני בקבוצה הייצוגית בחוג ג'אז שלי. 15.אני כרגע מתלבטת בין כינויים...: א.נהמע ב.הבטטה המשוגעת ג.הבטטה המטורפת ד.נאמה 16.אתמול הייתי במסיבה והיה איזה מעצבן אחד שכל הזמן התחיל איתי וקרא לי "אישתי"/"נעמושקה". כאילו, מה הקטע שלו? -.-''' 17.אני מאגניבה. אבל אתם יותר :p 18.כרגע אני מסתלבטת לאחר שסידרתי את כל החדר של המחשב שלא סידרו אותו כבר 3 שנים. מצאתי מחברות מכיתה ב'! מי היה מאמין שפעם כתבתי ג' הפוף? ס.ס 19.בזמן שהותי בביה"ס מדי יום למעט ימי שישי ושבת, אני סנובית לחלוטין, ובצדק. 20.יש לי בלוקר תמונה של ג'אקי. אז איזה אידיוט אחד אמר לי, "למה הדבקת תמונה של ילדה בקימונו וורוד בלוקר שלך???". בעטתי בו והוא לא הבין למה. להרביץ להרצוגיסטים זה כיףףף *.* 21.אני רוצה להיות ג'ינג'ית חלקה עם עיניים ירוקות בהירות ;; 22.אני כתבת באיזה משהו, וזהו, לא אומרת יותר :X 23.אם נתי לא ינגן לי בגיטרה אני אשפוך עליו יוגורט עם צ'יריוס. 24.אני אוהבת יוגורט עם צ'יריוס. 25.אני מציירת על הנעלי ספורט שלי. 26.האמפ. אני רוכבת על סוסים כבר הרבה זמן וזכיתי בכמה תחרויות. 27.אני אוהבת להפחיד הרצוגיסטים במסן, עם אייקון חמוד של לאמה ירוקה. 28.אני המקימה של אגודת הלאמות. 29.העובדות שלי מטומטמות! D: 30.אור צ'אן כוסיט, למרות שלא ראיתי אותו ^.^ והוא המנהל הכי קאוואי שיש! אור צ'אן? האא, איפה אתה? אני רוצה חיבוק! ;; וכמסורת... מי שהגיע עד לכאן- *עוגייה* *פטפט* *יוגורט עם צ'יריוס*

Jifannit

New member
זאת את שקראת לעצמך סוטה לפני כמה---

---ימים? וסוטים הם קשוחים ^.^

dark max

New member
מרגע לרגע אני מרגישה יותר ויותר

טיפשה/נחותה/משו אחר לרעתי

Sakura K

New member
עכשיו אני עכשיו אני!

*רצה ומקפצת בהתלהבות* ^___^ *נתקעת בקיר* @.@ ... המ. או, אלתדאג אור-אנש-אוניסאן D= גמני אהבתי לצרוח עם פקאצות 0.0 ולראות את הסדרות האלה D: אבלאבל. אני פה >: וזהו. הו. כן. אז אני אתחיל. 1. גרמתי לידיד שלי לשבור לא מזמן את השיא העולמי במעבר בין מקומות בבית הספר D= העבירו אותו בכל אחד ואחד מהשיעורים בגלל שדיברתי איתו. רק בהיסטוריה, לשון אומנות ספורט ומתמטיקה עוד לא. אבל ספורט אומנות ומתמטיקה אני לא לומדת איתו ממילא 0.0 והיסטוריה ולשון יש לנו רק פעם בשבוע ._.; אז אני שברתי את השיא העולמי D= ועוד בתחילת השנה גם הייתי במקום אחר ממילא 0.0" 2. אני גמדה. מאוד. מאוד. מאוד. גמדה. היום הפנמתי את זה ._.; אני מטר חמישים בערך ._.; ניר ירד עליי היום מתישהו, ואני ירדתי עליו חזרה. אמרתי לו מזלטוב כי הייתה לו ברמצווה אתמול, והוא כזה, מה מזל טוב, מה? ואמר משו לגבי לדרוס אותי עם מכונית ._.; ואז אני כזה, "אמ אני לא רואה פה שום מכונית.. אלא אם אתה מדבר על מכונית צעצוע, אולי הבחנת באחת כזאת על הרצפה ואני לא, כי אתה הרי יותר קרוב לרצפה ממני, תגיד, יש שם נמלים?" ואז בדקנו גובה, ומסתבר שאני יותר נמוכה באיזה שני סנטימטרים O.O" וניר הוא בין הנמוכים של הכיתה ._.; 3. אמא ניסתה לגרום לי להיות דוברת אנגלית כשהייתי קטנה, היא עד היום רוטנת על זה וטוענת שאני ואחותי היינו אומרות לה "אמא למה 'תמדברת בצפה הזאת?" ._. בדיוק ב..ניסוח הזה XD [טוב, לפחות היום אני עושה הצגות כאילו אני באמת כן >: !] 4. כשהייתי בצרפת מצאתי כפילה של ריטה סקיטר מה"פ, משום מה, ו..אני זוכרת שצחקקתי ופחדתי שהיא תבין Oo ... 5. יש לי טראומה משירי להקות צבאיות, דווקא כי אני נורא אוהבת את זה ._.; כן, שוב, בגלל אמא שלי ._.; היא מכורה לזה, וזה תמיד הטריד אותי. 6. אמ. אני לומדת פסנתר מכיתה ב'. נדמה לי. רגע. אני לא בטוחה ._.; אני חושבת שכן X: 7. אה D= נולד לי בנדוד לפני יומיים, ועכשיו כולכם חייבים לומר לי מזלטוב, ואיילה ויעל טרחו קשה ולא גילו את השמשלו וקוראים לו גל בסוף 0.0; 8. ו..ו.. לא, לא טעיתם ^^ כתבתי שיעל ואיילה טרחו קשה ולא גילו את השם של התינוק =] יש לי דודה בשם יעל, והיא לסבית, ואיילה היא הבתזוג שלה, ומאוד נחמד לי P: 9. אם כבר דודה שלי, הדבר הכי.. מוזר שקרה לי אי פעם היה להקריא למישהי ציטוט מהבלוג שלי בנוגע למפגש, ואז לגלות שמשום מה ברשימת פורומים שלי כתוב איזה פורום של הורות של לסביות והומואים או משהו. מסתבר ששכחתי להתנתק מהמשתמש שלי במחשב של יעל X: 10. יש לאחותי עכשיו יומולדת, פיכס. אני חייבת לזוז לנפח בלונים, אז העובדה היא ש..ש.. אף אחד לא החליט אם הכלבה שלי בישית או ממש ממש מכוערת X: היא כוסיט וזהו ><

sasuke girl

New member
לא!! פט פט עושים רק לי!!! אהה!!

יחוד אנשים! יחוד! ואם עושים פט פט ונותנים עוגייה כבר למשהו אחר..זה רק ממני!!! -___-' *פט פט* *ועוגיה אפקורס* גם לסאקורה צ'אן וגם לכפית סאן ^^

למעלה