מיאו ~.~
טוב... 1. אני שמיניסטית בבצפר דפוק שעומד להיסגר (עיקלו לנו אתמול מחשבים בגלל חובות @.@) 2. אני מאוד מאוד אוהבת לצייר, אומרים שאני גם טובה בזה -_- (כל מחברת שלי מלאה בציורים בקצוות....אני פעם אסרוק ואראה לכם XD) 3. אני אוהבת לאכול שוקולד מריר עם במבה XD אני יכולה לאכול חבילה שלמה מכל אחד מהם ^^" 4. אני מפיצת האנימות באזור שלי.(ספקית הדיסקים ^^). גררתי כבר 3 חברות שלי עד כדי התמכרות ואחד מהם המשיכה בתגובת שרשרת של מיכור כל השכונה שלה ^^" 5. אני מכורה למחשב. קורה שאני אהיה על מחשב יותר מ6 שעות למרות שיש לי פסיכומטרי עוד 10 ימים (אעעעע) 6. למדתי לנגן על 4 כלי נגינה שונים מתישהו בחיים (דרבוקה, חלילית, חליל צד ואורגנית) (זה לא אומר שאני יודעת לנגן עליהם, כן? P: ) 7. יש לי עיניים ירוקות, שיער חום ומשקפיים 8. יש לי נטיה להתקפות צחוק, בעיקר בימי שישי בערב או בשיעורים בבי"ס. אני יכולה להגיע עד לבכי מרוב צחוק. 9. הייתי מדריכה שנה וכמה חודשים 10. אני הכי אוהבת בשנה את תקופת הבגרויות ^^ (כי אז אני לומדת יום לפני בגרות, וכל השאר זה חופש והרבה מחשב. מפורים תתחילו לראות אותי שורצת כאן כל הזמן D: ) מיאו? =>