10 דברים שלא ידענו עליכם

Jifannit

New member
אהה! ואני חשבתי שאף אחד לא יגיב על-

-זה @________@ אז אני לא היחידה שמשתגעת בגלל המנהל הכפרע-מאמי-עיניים-גבות-נשמה שלנו, נכון? DD: המ. יש לי אותך במסן או שנדמה לי? @_@

sasuke girl

New member
וואוו אור...חחח מעריצות..והרבה!!!

חחח ההטבות בלהיות מנהל פורום..אבלללללל לכל המעריצות שפה... אור שייך לי!!!!! בואהאהאהאה ויש לי אותו אומר את זה על וידאו!!! אז!*מוציאה לשון* אור שלי!!! *חוטפת אור* *רצה הכי מהר שרגליה הגמדיות מסוגלות*

מיאו ~.~

טוב... 1. אני שמיניסטית בבצפר דפוק שעומד להיסגר (עיקלו לנו אתמול מחשבים בגלל חובות @.@) 2. אני מאוד מאוד אוהבת לצייר, אומרים שאני גם טובה בזה -_- (כל מחברת שלי מלאה בציורים בקצוות....אני פעם אסרוק ואראה לכם XD) 3. אני אוהבת לאכול שוקולד מריר עם במבה XD אני יכולה לאכול חבילה שלמה מכל אחד מהם ^^" 4. אני מפיצת האנימות באזור שלי.(ספקית הדיסקים ^^). גררתי כבר 3 חברות שלי עד כדי התמכרות ואחד מהם המשיכה בתגובת שרשרת של מיכור כל השכונה שלה ^^" 5. אני מכורה למחשב. קורה שאני אהיה על מחשב יותר מ6 שעות למרות שיש לי פסיכומטרי עוד 10 ימים (אעעעע) 6. למדתי לנגן על 4 כלי נגינה שונים מתישהו בחיים (דרבוקה, חלילית, חליל צד ואורגנית) (זה לא אומר שאני יודעת לנגן עליהם, כן? P: ) 7. יש לי עיניים ירוקות, שיער חום ומשקפיים 8. יש לי נטיה להתקפות צחוק, בעיקר בימי שישי בערב או בשיעורים בבי"ס. אני יכולה להגיע עד לבכי מרוב צחוק. 9. הייתי מדריכה שנה וכמה חודשים 10. אני הכי אוהבת בשנה את תקופת הבגרויות ^^ (כי אז אני לומדת יום לפני בגרות, וכל השאר זה חופש והרבה מחשב. מפורים תתחילו לראות אותי שורצת כאן כל הזמן D: ) מיאו? =>

JeeChan

New member
גם אני אהבתי את התקופה הזאת =]

הרבה חופש ויום למידה לבגרות D: גם אני למדתי אורגנית, למדתי 5 שנים =]

^^

התקופה הכי כייפית שיש D: 5 שנים? וואו. אני למדתי שנה אורגנית, שנה דרבוקה, שנה חלילית ושנתיים חליל צד ^^

Nora Shu

New member
ליעעעת. ../images/Emo99.gif

את ישרה מדי. *מעקמת את ליעעעת* אני רוצה להיות העבד שלך!!!!!
|הזלתרירמיותרת| *פט פט*

sasuke girl

New member
ענת!!!!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך!!*מתעקמת* (רק בשביל ענת
) חחח גם ככה את העבד שלי..חח סתם ^^ ותודה על הפט פט..*מוחצת את ענת חזק* תחליקו באוטיזם!!יא דור של מויי כיף חוחובה למתחילים!!!

sasuke girl

New member
אה וגם!

ראית מהשרון הרעה רוצה לעשות לציצי שלי?? *סניפ* בואי נרביץ לה כמו פרחות ערסיות טובות!!שיואואואואו!

SasuNaru

New member
>:

אבל גם ענת רוצה חלקים מהציצי שלך
נפנצ'ר אותו ואני לענת שתנפח מחדש <:

sasuke girl

New member
חחחח כמו של המורה שלי לספרות

שיש לו שתי שיערות מודבקות עם חוחובה על הראש..ואחת עפה תמיד בגלל המזגן

Nora Shu

New member
XDDDDD

לא רוצה להכיר אותו. לאאאאא. XDD את לא מתקשרת אליי. זונע.

אני מסתורית ומבחינתכם

יכולה להיות גם רובוט ביוני שרוצה להשתלט על העולם
(כאן, כל האנשות והאנשים שמפורום אינויאשה, יכולים ויכולות, מוזמנים ומוזמנות, לשתוק!!!)

sasuke girl

New member
חחחחחח...לאדעת למה חשבתי

על צוביוטס... *רמז* חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאב יא זוהר.. לל ליאת עושה ספאם כי משעמם לה....

למעלה