10 דברים שלא ידענו עליכם

JeeChan

New member
10 עובדות על המנהל שלכם שלא ידעתם

טוב בגלל שאני עייף ובמצב רוח טוב, אני אתחיל מהפחות מביישים, ובגלל שרובכם פה מכירים אותי וחלק חברים מאוד טובים שלי, אני אגיע עד למה שאני ואחותי הקטנה אתי, אוהבים לקרוא לו הסוד האפל שלי. 1. אני דובר אנגלית שוטף, וספרדית שולט די טוב. 2. סיימתי תיכון. 3. התחלתי לראות אנימה דרך האינטרנט רק לפני 4 חודשים וקצת ביומולדת של אתי. 4. מאז ראיתי קרוב לשלושים וקצת סדרות וקניתי כמעט 20 מנגות. 5. הכנס אנימה, היה הכנס הראשון שלי וגם זו הפעם הראשונה שהתחפתשי לדמות מאנימה. ועכשיו טממ טממ טממ *תיפוף תופים* לסוד האפל :S 6. הייתי ולא בטוח אם עדיין (כרגע לא רואה, אבל אולי אם תצוץ סדרה טובה אני אראה), מכור לטלנובלות ספרדיות, כמו המורדים, פינת אור ופלוריסיינטה. 7. הייתי במופע השני של המורדים, במופע של פלוריסיינטה ובסרט של המורדים בקולנוע. 8. קניתי את כל הדיסקים של המורדים ופלוריסיינטה וגם אהבתי ואני אוהב את השירים שלהם. 9. אהבתי והדגש על העבר של אהבתי, לצרוח עם פאקצות כשראו את המורדים במציאות. 10. ולסיום בגלל כל זה הלכתי ללמוד ספרדית, תודה לאל שהלכתי ליומולדת של אתי והתאהבתי מחדש באנימות D:. זהו D: חשפתי את סודי האפל, אתם מוזמנים לרדת עליי =] רשות ניתנה מהמנהל שלכם =]

חעעעע XDD

סתם P: אני אישית לא אוהבת..... אבל כל אחד והאהבות שלו אני מניחה D: אבל זה סוד אפל? כבר ציפיתי למשו מפחיד כזה....לויודעת P: וואו, איזה מכור לאנימה אתה XD אבל כולנו בערך אז אתה בחברה טובה ;)

אה, שכחתי לשאול

למה התחפשת בכנס אנימה? ואם יש לך- אפשר תמונה? ^O^ אני לא יכולתי לבוא כי היתה לי פעולת עזיבה ;.; אני מחכה לפורים לכנס D:

sasuke girl

New member
*נכנסת להלם* המומומומומוררדים?

פלווווריייס(לא זוכרת איך כותבים את ההמשך -__-) ??!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!! *חותכת ורידים* לאאאאאא!!! *תופרת אותם מהר בחזרה* לא אור שלי!~!למה אור??קחו אותי!קחו אותי!!! - לפחות עברת לצד הטוב...*רגועה יותר* העבר שלך מוכתם! חחחח סתם...ליאת אממ..די..גם..הייתה בהופעה של המורדים *בורחת מהר לחולון להסתתר מאחורי זוהר*

Envious

New member
יאהההה אורר ~! גממני הייתי מכורה

למורדים *בורחת* וגם לקטנטנות :X והייתי בשני המופעים
אבל פלורסיינטה זה כבר .________. יותר מדיי S=

Takashi Tomoko

New member
../images/Emo34.gifXDD חמורדים! פלורפינצטה!

XDD זה קורע ! או שלא XP אני גם הייתי המופע של פלור וגם ראיתי פלור המורים וקטנטנות אבל זה בגלל שאמא שלי מכורה ומכריחה את כולנו XP באמת! האישה בת 40 ומשו והיא מכורה לפלורפינצטה!

LOL

ראית טלנובלות בספרדית מה אתה בחורה??? ... סתם... יש כאלה... ממממממ חוץ מזה אתה יחסית נורמלי פה.. חוץ מהקטע של הטלנובלות אני בדיוק כמוך..

Jifannit

New member
אהא.

*בורחת* *מתאבדת* *בוכההההה* האאאא, אור? האאאאא!!!! *מתחרפנת* אור צ'אן הקאוואי השקסע שלי... היה פעם פאקצה?! ;; אבלאבל אתה קאוואי! ;; אי-איך ז-ז-זה י-יכו-כול להי-היות? ;;

JeeChan

New member
אבל אבל אבל לא לדאוג, זה היה אור ה

ישן, אור החדש הוא קאוואי ומקדיש את חייו ללמידת יפנית, קריאת מנגות וצפיה באנימה.

למעלה