10 דיסקים שהייתם לוקחים לאי בודד

xflil

New member
חחחחחחח

אני מטפל באקספלורר כאילו היא עשויה מסוכר שמודבק עם רוק.....מכה קטנה והיא מתפרקת
המממ.... האקספלורר לא ממש כבדה אבל יש לה משקל אבל אני אוהב גיטרות כבדות הן גורמות לי להרגיש שאני מחזיק משהו

באנה

אתה מודע שאלה אקורדים במקור? (3 למען האמת) אנילא זוכר איך קוראים לראשון אבל הוא הולך ככה-076780 (השמאלי הוא מי נמוך) ואז G ואז A קצב פריטה -תיבה,חצי תיבה,חצי תיבה

seafox

New member
אני הייתי לוקח...

1-ABBEY ROAD 2-DIVISION BELL 3-HEAVY WEATHER ]WEATHR REPORT] 4-ששת-להקת רוק מתקדם ישראלית...מאוד מומלץ... 5-כוורת-צפוף באוזן או סיפורי פוגי 6-אינפקציה-ככה מפנקים 7-בלה פלאק והפלקסטונ´ס-פיוז´ן פאנקי כזה... 8-CLOSE TO THE EADGE 9-מישל קאמילו-ג´אז דרום אמריקאי 10-IN THE COURT OF THE CRIMSON KING וחוץ מזה הייתי לוקח איתי באס אקוסטית ופסנתר.

ganooov

New member
א. ברוך הבא לפורום! ../images/Emo13.gif

ב. הנה שלי: 1. Pink Floyd - Time 2. Dire Straits - The Best Of: Sultans Of Swing + Limited Edition 3. שלמה ארצי - ההופעה 97 (שניים) 4. King Crimson - The Court Of 5. Metallica - The Black Album 7. ברי סחרוף - האחר 8. Red Hot Chili Peppers - Californucation 9. Radiohead - OK computer 10. The Beatles - Sgt Pepper ג. מתן - אתה חולה נפש! ככה? בלי בושה? אני שם כסף על זה שאם היה לג´ימי 10 אלבומים היית שם את כולם.

xflil

New member
אה כן ו..... ../images/Emo13.gif

אני בטוח שהתכוונת שאם לי היה 10 אלבומים של ג´ימי הייתי שם את כולם... ולא אם לג´ימי היה 10 אלבומים הייתי לוקח את כולם.... כי לג´ימי יש הרבה יותר מ-10 אלבומים
אבל בכל זאת
מתן

Johnny the Doe

New member
מעניין שאתה היחיד מכל הנעולים פה

שבחר לשים רק אלבום אחד של הלהקה שאתה נעול עליה.

ganooov

New member
שמתי את האוסף האולטימטיבי. ../images/Emo13.gif

רק חבל שטלגרף רואד לא נמצא שם
.

Johnny the Doe

New member
דווקא את טלגרף לא אהבתי...

דרך אגב, נחש מי קיבל את הדיסקוגרפיה של הדייר סטרייטס? שששש, אל תגלה לאף אחד... יש אולי 40-50 שירים שאני אוהב ממבט ראשון, לא רע.

פ ר ה

New member
הינה הינה אני מגיבה

טוף.. אני ומוזיקה לא ממש חברים.. ואין לי את אותו טעם כמו שלכם אבל הינה הרשימה שלי 1. Luca Turilli- King Of Thr Nnordic Twilight (לא סגורה על המילה האחרונה) 2.eRa 1 3.אחינועם ניני וגיל דור- אוסף ראשון 4.alanis morosent- הוא לא אצלי לא זוכרת איך קואים לו (זה עם ironic) 5.אביב גפן- עכשיו מעונן 6.שלמה ארצי- אהבתיהם (ההופעה.. הדיסק הכפול) 7.כוורת- כוורת בפרק (המשולש) 8.חווה אלברשטיין- את חרותי (אל תיצחקו עלי..) 9.מוקי- שמע ישראל 10. אביב גפן שום מקום אמרתי.. אני ומוזיקה לא הולך יחד!! חח

xflil

New member
יש דבר כזה? ../images/Emo13.gif

"אני ומוזיקה לא הולכים ביחד"? על זה עוד לא שמעתי בחיים

ganooov

New member
אמא שלי ומוזיקה לא הולכים יחד ../images/Emo13.gif

בעעעעע...

ganooov

New member
לא נכון! ../images/Emo13.gif

זה המשפט היחיד בכל הסרט הדפוק הזה שאהבתי, נאלצתי אתמול לשמוע את כל הפסקול. סיפור ארוך...

ganooov

New member
את ומוזיקה דווקא מאוד הולכים יחד../images/Emo13.gif

הרשימה שלך הוכיחה את זה.

פ ר ה

New member
טוב אני אנסה

להסביר את עצמי... אין לי סיגנון.. בשום דבר, אני אוהבת הכל (ואת כולם), אני חושבת שזה הכי מתבטא במוזיקה... אבל זה טוב לא?

ganooov

New member
אז מה? ../images/Emo13.gif

זה הכי טוב ככה, לא להנעל (אני ומתן למשל, נעולים מאוד).

פ ר ה

New member
הממ יאפ

גיוון מוסיף צבע.. (אגב צבע הרשימה שלי בצעים נורא יפים..) ואני חייבת לך את שלמותי (הפנימית) אני אסביר בהיזדמנות..

למעלה