אתה מודע שאלה אקורדים במקור? (3 למען האמת) אנילא זוכר איך קוראים לראשון אבל הוא הולך ככה-076780 (השמאלי הוא מי נמוך) ואז G ואז A קצב פריטה -תיבה,חצי תיבה,חצי תיבה
1-ABBEY ROAD 2-DIVISION BELL 3-HEAVY WEATHER ]WEATHR REPORT] 4-ששת-להקת רוק מתקדם ישראלית...מאוד מומלץ... 5-כוורת-צפוף באוזן או סיפורי פוגי 6-אינפקציה-ככה מפנקים 7-בלה פלאק והפלקסטונ´ס-פיוז´ן פאנקי כזה... 8-CLOSE TO THE EADGE 9-מישל קאמילו-ג´אז דרום אמריקאי 10-IN THE COURT OF THE CRIMSON KING וחוץ מזה הייתי לוקח איתי באס אקוסטית ופסנתר.
ב. הנה שלי: 1. Pink Floyd - Time 2. Dire Straits - The Best Of: Sultans Of Swing + Limited Edition 3. שלמה ארצי - ההופעה 97 (שניים) 4. King Crimson - The Court Of 5. Metallica - The Black Album 7. ברי סחרוף - האחר 8. Red Hot Chili Peppers - Californucation 9. Radiohead - OK computer 10. The Beatles - Sgt Pepper ג. מתן - אתה חולה נפש! ככה? בלי בושה? אני שם כסף על זה שאם היה לג´ימי 10 אלבומים היית שם את כולם.
אני בטוח שהתכוונת שאם לי היה 10 אלבומים של ג´ימי הייתי שם את כולם... ולא אם לג´ימי היה 10 אלבומים הייתי לוקח את כולם.... כי לג´ימי יש הרבה יותר מ-10 אלבומים
טוף.. אני ומוזיקה לא ממש חברים.. ואין לי את אותו טעם כמו שלכם אבל הינה הרשימה שלי 1. Luca Turilli- King Of Thr Nnordic Twilight (לא סגורה על המילה האחרונה) 2.eRa 1 3.אחינועם ניני וגיל דור- אוסף ראשון 4.alanis morosent- הוא לא אצלי לא זוכרת איך קואים לו (זה עם ironic) 5.אביב גפן- עכשיו מעונן 6.שלמה ארצי- אהבתיהם (ההופעה.. הדיסק הכפול) 7.כוורת- כוורת בפרק (המשולש) 8.חווה אלברשטיין- את חרותי (אל תיצחקו עלי..) 9.מוקי- שמע ישראל 10. אביב גפן שום מקום אמרתי.. אני ומוזיקה לא הולך יחד!! חח