חלק II../images/Emo108.gif
50. אני מודעת לעובדה שאני מכוערת בתמונות, וזה נורא מצחיק אותי, לראות תמונות שלי. למרות שאחרי זה אני יושבת שעות ובוכה על זה שאני מכוערת. 51. הרופא שלי גזר עליי שלא ללעוס מסטיקים. אני חושבת שאני אמות. 52. למרות שאני לא מכורה למסטיקים, למען האמת. אני מסתדרת טוב מאד בלי...הבעייה מתחילה בסלסה, כשאין לי מה ללעוס. או בבצפר, כשאני צריכה את המנטה הממש חריף הזה, שיעיר אותי באמצע ירמיהו י"ז, או משו כזה. 53. אני מכורה למוזיקה. זה משהו שתמיד עשה לי טוב, תמיד יעשה לי טוב, ואני יודעת שיהיה שם תמיד. 54. אני מאד אוהבת ומעריכה את ההורים שלי, ואנחנו משתדלים לריב כמה שפחות. 55. I AM AN IKEA JUNKY. וזה די מבעס, לאהוב את הרהיטים שיש לכל העולם בבית. 56. יש לי דעה נחרצת כמעט על כל נושא שבעולם, גם אם הרגע הציגו לי אותו. 57. אני אוהבת להתווכח עם אנשים על דברים מטומטמים. 58. זה נורא מצחיק, כי איכשהוא זה תמיד מגיע לזה שלצד השני נמאס, והוא פורש בשיא/משתכנע. 59. כשהכרתי כמה אנשים עקשניים כמוני, חשבתי שהם נורא מעצבנים ושנאתי אותם לעד. 60. בכלל, אני חושבת שאם הייתי מכירה את עצמי, אני לא בטוחה שהייתי שומרת איתי על קשר קרוב. 61. אני נורא ביקורתית כלפי עצמי, אני לא באמת אוהבת שומדבר שאני עושה. 62. למדתי לחיות עם זה לאחרונה, כי הבנתי שאני לא חייבת להקשיב לכל ביקורת שיש לי על עצמי. זה די מסובך ומוזר, אני יודעת, אבל זה כבר גובל בסאדיזם-מזוכיזם. אני סוגשל נהנת בלהעביר את הביקורת, וסוגשל נהנת להרגיש רע איתה. 63. הרבה אנשים אומרים עליי שאני מוזרה. 64. כשמתקרבים אליי, מבינים שאני לא, ושאני אדם נורא הגיוני בשורה התחתונה. 65. באמת! 66. צמידים1: הסתובבתי עם הצמיד של בוםבמלה2003 שנה וחצי. 67. צמידים2: כרגע על היד: בוםבמלה 2005, בראשית 2005, צמיד מאיטליה, גומיה שחורה דקה, גומיה שחורה עבה. בקרוב גם חוט אדום [הוא פשוט נפל!]. 68. הגומיה השחורה העבה, התווספה אתמול-נתתי אותה לחברה שלי באמצע יוני, והיא החזירה לי אותה אתמול, מסיבה לא ברורה. לא יודעת, גומיות זה לא מסוג הדברים שבאמת מחזירים. 69. כמו שקל. נורא מוזר לי, להחזיר שקל. זה מתקזז בסופו של דבר, לא באמת מחזירים שקל!! 70. יש לי יומן בצפר, באיטלקית, והוא נורא מושקע ויפה. מכיתה י', היומנים שלי היו נורא מושקעים ויפים. 71. בזה של כיתה י' כתבתי את כל התאריכים ביד$: גם העבריים. זה היה סיוט. 72. אבא שלי וטרינר, טייס ועוד מלא דברים. 73. אמא שלי ציירת, ובעברה הייתה דוגמנית. 74. הגנים דילגו דור-אני די הומנית, לא רואה תלת מימד, שונאת לצייר וממש לא חושבת שיש לי סיכוי כדוגמנית. אבל אני עושה מלא דברים$: 75. שידרתי שנתיים ברדיו, ופרשתי, בגלל סיבה מטומטמת, שגורמת לי לרצות לבעוט במשהו. 76. אני [נורא] פעילה במועצת התלמידים, וחברה בפרלמנט הנוער העירוני. כנראה שאהיה הדוברת של הפרלמנט. מתאים לי, לדבר בעבור כל בני הנוער בראשון. 77. אני נורא סוציאלית, באופן כללי, ועוזרת המון. אכפת לי נורא מהחֶברה, ואני נורא אוהבת לעשות דברים ולהתנדב. 78. אמא שלי אומרת שיש פער עצום בין האדם שאני מחוץ לבית, והאדם שאני כשאני בתוך הבית. 79. אני טוענת שזה בגלל שאני רואה את ההורים בשעות הזויות, כשכולנו כבר עייפים, אז אני לא בדיוק שמה לב למה שקורה. 80. היא טוענת שאני מדברת שטויות. 81. החדר שלי בבלאגן תמידי. אני חושבת שאחד המשפטים שאני אומרת הכי הרבה הוא "אני מארגנת את החדר". 82. אני מדברת אנגלית די טוב, למרות שיש לי חוקים די מוזרים בקשר לזה: אני לא מסוגלת לקרוא כמו שצריך באנגלית, ואני חייבת להיות מעורבת בתוך השיחה בשביל לדבר חלק. אכן, משכנע. 83. עצה1: אם אני עצבנית, כדאי להתרחק. אני מגעילה כשאני עצבנית. 84. עצה2: אני שונאת אנשים טיפשים. ממש ממש שונאת. 85. דבר חסר טאקט שעשיתי היום: סיטואציה-אני [170CM] ושתי חברות [150CM]. "אני שוקלת 60...זה לא כזה גרוע כמו שזה נשמע-כי אני גבוהה. אם את, למשל, היית שוקלת 60, היית בבעייה." *שתיקה מביכה* "את שוקלת 60, נכון?". [-"כן, אבל הרוב שרירים"]. זה דבר לירי להחריד. 86. עוד דבר לירי להחריד: ישבנו כל הכיתה בביתן באיזה טיול אחד, ועברה נמלה ענקית על הרצפה. התעורר ויכוח אם להרוג אותה או לא. בעודי נלחמת על זכויות בעלי החיים, נמאס למישהו, והוא קם להרוג אותה. קפצתי מהמקום בשביל לעצור אותו, דחפתי אותו וצעקתי "לאאאאאאאא". 87. הרגתי אותה תוך כדי. 88. נדיר שאני פותחת שיחות באייסי. לא ברור לי למה. 89. הזיכרון הראשון שלי-מגיל שנתיים, כשפתחתי את הסנטר. 90. פעם ראשונה שהסתפרתי-גיל 8. השיער שלי הגיע עד [הרבה] אחרי הברך. תמיד הסתובבתי עם צמה [ועד היום, אנשים זוכרים אותי בתור זאת עם השיער הארוך והצמה]. 91. אני אלרגית למשהו בצבעים: עשיתי קעקוע חינה וכשהחינה ירדה, נשארה לי בליטה בעור בצורת הקעקוע. צבעתי את השיער והתנפח לי הראש. קיבלתי שרשרת מהחברשלילשעבר, וכשענדתי אותה, התנפח לי הצוואר-כנראה בגלל הצבע. 92. עברתי 3 ניתוחים בחיים שלי-אחד בשביל להוציא משהו שנכנס לאוזן [פפ], והשניים האחרים בעיינים. 93. עברתי דירה 3 פעמים בחיים שלי-ואני נורא אוהבת את הבית שאני גרה בו עכשיו. הוא יפיפה בעייני, ועונה על כל הצרכים שלי. 94. באופן כללי, אני די מרוצה מהחיים שלי כרגע. למרות שזה נורא משתנה. 95. פעם חשבתי שאני אדם דיכאוני, וגם הייתי מטופלת אצל פסיכולוגית. עם הזמן הבינותי שהכל בראש שלי, ובאיך שאני מעדיפה לתפוש את הדברים. 96. פעם שנאתי את השם שלי וחשבתי שהוא מביא לי מזל רע, היום אני חושבת שהוא יפיפה. 97. אני שרה, ואני חושבת שאני שרה יפה. 98. אני עושה את המקסימום שלי כשאני עובדת תחת לחץ. 99. אף פעם לא באמת היה לי כינוי, למרות שתמיד רציתי שיהיה. פעם אחי היה קורא לי ליריקה, והוא האדם היחיד שהרשתי לו לקרוא לי ככה. היום הוא קורא לי ליר. אני שונאת שקוראים לי ככה, וכל פעם שהוא קורא לי ככה, אני רוצה לבכות, כי אני נזכרת פתאום בכמה שאין לי מושג מי אחי באמת-וכמה שהיחסים בינינו דפוקים. אני הייתי רוצה שהוא יהיה האדם הכי קרוב אליי בעולם, שיידע עליי הכל ושנהיה האחים הכי אוהבים בעולם. אבל זה לא הולך לקרות. 100. אני נורא צריכה חיזוקים מהסביבה שלי לגבי כל דבר שאני עושה. לפיכך, אם קראת, אני רוצה לדעת. שיהיה לך יום נהדר