100 עובדת על עצמכן.

...

כולנו כאן חמודות

כן היום ב19:05

אני מקווה שאני יספיק יש לי רופא שיניים. ויוכל להיות שישימו לי גשר
אני יראה יותר מכוערת ממה שאני!!

../images/Emo47.gif

גם אני עד לא מזמן קראתי את כל הסדרה של בנות בנים וכל מיני עניינים
לוסי שליטה
|כתר., וגם אני מתה על רולר קוסטר
אנחנו דומות

חח באמת לוסי שליטה..

היא כזאת חמודה..!! וזה ספר ממש מעניין אני כבר איזה חודש וחצי הולכת כל היוםפ לספריה ומחפשת את האחרון חחח.. וכל הזמן אומרים לי הוא בהשאלה.. חח

וואי זה יקח עידנים חח ../images/Emo13.gif

1. קוראים לי אן 2. אני נתנייתית 3. למדתי עג היום ב4 בתי ספר: שני יסודיים, חטיבה ותיכון. 4. הסיבה שעברתי בי"ס בין החטיבה לתיכון הייתה בעיית מגמות. 5. דווקא אהבתי את הבי"ס הקודם שלי 6. יש שם קבוצת כדורסל 7. והייתי מסתובבת איתם, בעיקר 8. וואי הם שווים
9. אני אוהבת כדורסלנים!! 10. בעיקר זרועות של כדורסלנים, וואי ררררר חחחחחח. 11. האדם הלפני אחרון שהייתי איתו משחק בקבוצה שלהם 12. אני אדם חופשי 13. מכל מיני בחינות 14. כרגע אני בקשר עם אדם מושלם 15. (באמת - מושלם) 16. וזה קשר ללא מחויבות 17. אנחנו ביחד, אבל יכולים להיות גם עם אנשים אחרים 18. אני אוהבת לדבר איתו 19. הוא אחד האנשים המרתקים ביותר 20. בכלל, אני אשת שיחות 21. יכולה לשבת 4 שעות בבית קפה ולדבר על העולם, על התנ"ך, על פילוסופיה, על אומנות, על המדע, על החוק... על מה לא?! 22. אני ממש אוהבת חצאיות 23. בעיקר חצאיות מיני 24. יש לי רגליים שוות חחחח 25. (לפחות ככה אומרים לי
) 26. כמעט ואין לי חולצות ללא מחשוף (די עמוק) 27. חולצות סגורות פשוט לא מחמיאות לי 28. אני מאוד אוהבת סוודרים 29. בעיקר כאלו שסרוגים בסגנון צמות 30. ונעליים על עקבי סטילטו 31. בעיקר את הסנדלים של ג'ימי צ'ו 32. בעיני, הוא לא סתם מעצב נעליים - הוא אמן. 33. אני רוצה לחיות בבית שיעוצב בסגנון נאו-קלאסי. 34. זה מרהיב בעיני 35. לא רוצה חצי רהיט מודרני אצלי בבית 36. אני רוצה 4 ילדים 37. 2 בנים ו2 בנות 38. לבת שלי אני אקרא דבש 39. זה שם מדהים(!) לבת 40. לבנים אני אוהבת את השמות עומר ורועי 41. לא מתכננת לגור בישראל 42. מדינה עם ביורוקרטיה חונקת וטיפשות מתפרצת (לפחות ממה שיצא להתקל בו) 43. אני רוצה ללמוד אומנות ופילוסופיה 44. מעריצת אומנות!! 45. יכולה לזהות תמונות של רב ה"מפורסמים" ממבט אחד 46. אני אוהבת מוזיקת רוק קלאסי, רוק ישראלי, רוק אלטרנטיבי, שירי שנות ה-80,ה-90 וה-70. 47. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 11 ו10 חודשים. 48. האחרונה הייתה אתמול
49. אני אוהבת להצטלם (ויש לי המוני תמונות) 50. וגם אוהבת לצלם, בעיקר טבע 51. אני אוהבת לקרוא ספרים 52. בעיקר אוהבת שירה: שירי רחל, ביאליק וכד' 53. התמזמזתי פעם עם מישהו משכבה מתחתי (שקטן ממני בחצי שנה) 54. הוא היה שווה כל כך
55. איזה אחד קרא לי פעם האלילה שלו חחח (אחד מדהים
) 56. אני אוהבת לשמוע דברים כאלו 57. אול זה לא משתמע, אבל הביטחון שלי לא הכי גבוה בעולם... 58. אני הרבה פעמים מרגישה בודדה, כי מישהו לא התקשר אליי 59. טיפשי
60. אני בוכה הרבה 61. אני בנאדם עם אופי קשה 62. יש לי דרישות מאוד גבוהות מחברים שלי 63. לשמחתי, הם עומדים בהן
64. אני יוצאת המון 65. בעיקר להרצליה ולמועדונים 66. ממש אוהבת לרקוד 67. רקדתי בלט, מודרני, ג'ז וריקודים סלונים הרבה שנים 68. ההופעה הכי מדהימה שלי הייתה בפולין 69. אנשים באו אלינו (חברה ואני) בוכים ואמרנו לנו "גרמתם לי להרגיש" 70. זה סיפוק שאי אפשר לתאר 71. בכלל המסע לפולין,היה אחד הדברים המדהימים שעשיתי 72. בחופש סוכות התארחה אצלנו משלחת מדורטמונד (גרמניה), היה כיף מטורף! 73. בכלל אני מרגישה שהחיים שלי מדהימים. 74. אני מרגישה כמו בסרטים האלו שאת פשוט ממצה כל יום, ועושה כל הזמן דברים מגניבים, מיוחדים וחדשים שתזכרי בעתיד. 75. כיף לי ללכת לבי"ס 76. אני באמת מאמינה כשאומרים לי שאני הולכת להתגעגע לתקופה הזו. 77. היא מדהימה! 78. הייתי עד היום 6 פעמים בחו"ל 79. גרתי באהר"ב כשהייתי קטנה 80. בשיקאגו, אילנוי 81. הייתי בצרפת, איטליה, תורכיה, 2 במצריים (גם בסיני), ועשינו טיול מרהיב ברוסיה העתיקה ובצפון רוסיה (על הגבול). 83. אני אוהבת להתאפר 84. ואוהבת מוצרי טיפוח איפור ובישום 85. אני עובדת במכון סקרים 86. זה די מעניין 87. למזלי, אני לא צריכה להשקיע בשביל בי"ס (או בשביל הפסיכו) 88. אם הייתי צריכה - הייתי נכשלת 89. אני עצלנית מאוד 90. תודה לאל, הציונים שלי לא יורדים מ95 (רק במקרים נדירים) 91. שונאת להכין שיעורי בית 92. מורים כבר צוחקים עליי בנושא 93. אבל בסופו של דבר לא אכפת להם. 94. ממש אוהבת פיזיקה, אהבתי מתמטיקה ומתה על ספרות. 95. אני אוכלת בעיקר סלטים, אבל אוהבת גם סושי, סיני בכללי, תאילנדי, בשר טוב עשוי על הגריל, מאכלי ים למינהם, וכמעט כל דבר שעשוי טוב ממצרכים איכותיים. 96. לא אוכל לעולם (לא במודע, לפחות): כלבים, חתולים, תוכים 97. הייתי רוצה כלב מחמד 98. היחסים שלי עם ההורים די נוראיים 99. well, you can't win them all 100. אני מאמינה באיזון מוחלט בין טוב ורע. גם בעולם וגם בכל אדם. סך כלך התכונות הטובות ישללו ע"י תכונות רעות. אדם מושלם הוא זה שאין בו אפילו יתרון אחד כי אז גם אין בו חסרונות... אני מעדיפה מישהו יפה וחכם על פני מישהו בעל אופי טוב. היה ארוך , אה? וואי יכולתי להמשיך עוד 100 כאלו
קראת?! שרשרי לפה המלצה לשיר יפה.

Painted Fairy

New member
קראתי, והיה מעניין../images/Emo13.gif

המלצה לשיר יפה? קחי שניים. if i ain't got you/Alicia Keys how come you don't call me/Alicie Keys אם את שומעת, תודיעי לי איך היה.

קראתי הכללל!!

וההמלצה לשיר היא: רק אל תגיד לי של מאיה בוסקילה.. זה לא בגלל שאני מעריצה אותה אלא בגלל שזה שיר שממש נוגע ללב.. אבל לי יש אותו באיכות גרועה כי הקלטתי מהרדיו אבל עד שהוא יצא בערך ב-10 לדצמבר יוצא הדיסק שלה.. וממש נהנהתי לקרוא את שלך.. זה היה ממש מהנה רציני.. ואת רצנית כשאת אוהבת את הבה"יס אני פשוט חושבת שהוא זוועתי כולם שם חיות ובעעע ערסים מגעילים..!!במיוחד ליד הקיוסק כולם שם מעשנים ומתנפלים בעע איזה בצפר מגעיל.. ודבש זה באמת שם מדהים..

SuGaRBabe1

New member
וואי..

מס' 40 שלך קצת הפחיד אותי.. זה בדיוק שני השמות של שני האקסים שלי :$ ואממ המלצה לשיר יפה..? Metallica - The Unforgiven II השיר האהוב עליי :)

קראתי:)../images/Emo19.gif

לקח לי המר כזה אממ הנה שיר ממש ממש יפה: Craig David_The story goes_2_Dont love you no more (Im sorry)

למעלה