100 עובדת על עצמכן.

טוב,גם אני:../images/Emo19.gif

1. קוראים לי מיטל 2. בת 22 3. גרה בנתניה 4. יש לי אח אחד בן 26 5. יש לי זיכרון מאוד ייחודי- אני מסוגלתל לשכוח כל מיני דברים בתוך שניות, אבל מצד שני לזכור דבגרים מלפני 10 שנים ויותר 6. מרוב שאני זוכרת כל כך טוב דברים שקרו לי בילדות, ניהלתי בלוג בו סיפרתי על כל מיני דברים מהילדות (כאמור, מלפני 10 שנים ומעלה) 7. לאחר תקופה ארוכה שראיתי שהבלוג בקושי מקבל כניסות, הפסקתי לכתוב בו 8. היום אני מנהלת בלוג ממש כאן, בבלוגייה של תפוז
9. אני חובבת מושבעת של אומנות ועיצוב, ומאז שאני זוכרת את עצמי תמיד ציירתי והכנתי כל מיני דברים יפים במחשב 10. בתיכון גם למדתי במגמת אומנות ועצוב 11. בשתי המקצועות- גם בעיצוב וגם באומנות קיבלתי 98 בבגרות 12. בצבא שרתתי כפקידה במשרד הביטחון 13. לפני כן, בטירונות- הטירונות הייתה בחורף, והיא הייתה פשוט מזעזעת
14. היה גשום וקר, ולא עשינו כלום במשך כמעט שבועיים של טירונות 15. גם אני כמו כולן בכיתי בטירונות- זה היה פעם אחת כשנעלם לי הקידבג, ועוד פעם בטקס ההשבעה 16. אין לי אפילו תמונה אחת מהטירונות 17. לעומת זאת מהשרות הצבאי יש לי לא מעט 18. שרתתי שנה ו-9 חודשים, ונהנתי מכל רגע, למרות התורנויות השונות והמשונות 19. רציתי להשאר לעבוד שם כאזרחית, מילאתי את כל הטופסיאדה האפשרית, והבאתי את כל המסמכעים שדרשו 20. אבל לצערי שבוע לפני השחרור הביאו חיילת שתחליף אותי, ואז כבר לא יכלתי להשאר 21. מה שגרם לי להשאר איזה חודש בבית לאחר השחרור בחיפושים אחר עבודה 22. אחרי חודש התקבלתי לעבודה בה אני נמצאת היום, כבר שנתיים 23. העבודה היא בשרות לקוחות טלפוני של חברת הייטק גדולה 24. אני סטודנטית לעיצוב גראפי 25. כבר שנה ו-3 חודשים 26. עומדת לסיים את הלימודים בעוד כחודש וחצי 27. אני לא בטוחה שאני ארצה לעסוק במקצוע העיצוב הגראפי 28. בחודשים האחרונים אני חושבת יותר לכיוון עיצוב אופנה 29. אני שוקלת גם ללכת מתישהו ללמוד את התחום הזה 30. אני כותבת בפורום הזה משהו כמו שנה ו-3 חודשים 31. בהתחלה רק הצצתי מדי פעם, אח"כ החלטתי להצטרף למניין
32. בתור חולת שופניג תמיד מצאתי, ואני גם תמיד מוצאת עניין בפורום 34. יש לי במלתחה סטוקים מכל דבר- חולצות, ג'ינסים, חצאיות, סריגים, כל פריטי ההלבשה התחתונה למינהם, ונעליים 35. חוץ ממכנסיים- יש לי רק 2 זוגות 36. כל השאר זה ג'ינסים 37. גם אקססוריז לא חסר- יש לי קרוב ל- 20 צעיפים ומטפחות 38. ו-3 קופסאות תכשיטים 39. אחת לצמידים, אחת לשרשראות ואחת לעגילים 40. אני נוהגת לשמור כל מיני טיקטים מגניבים של בגדים 41. אותם אני מדביקה אח"כ בספרייה בחדר שלי 42. למרות שיש לי שיער מתולתל טבעי, אני עושה אותו עוד יותר מתותל- אני עושה בקבוקים כמעט בכל בוקר 43. כדי להשליט סדר בשיער אני משתמשת בקרם שיער של "פינוק", לו אני נאמנה כבר 3 שנים 44. לא הסתפרתי כבר למעלה מ-4 שנים 45. התוצאה- שיער מתולתל ארוך מאוד, כמעט עד הישבן 46. כמעט שכחתי- יש לי גם אוסף לא קטן של חגורות 47. יש לי עור פנים בעייתי, ואני מטפלת בו באמצעות תרופה מיוחדת כבר 3 חודשים 48. יש לי עוד כ-3 חודשים להשלמת הטיפול 49. כבר 7 שנים שאני כל הזמן באובססיה לגבי המשקל שלי 50. ניסיתי כל מיני דיאטות, אבל אף פעם לא הייתה לי ירידה משמעותית במשקל 51. אף פעם בכלל לא הייתי שמנה 52. והיום אני אפילו עוד יותר רזה- רזיתי קצת אחרי הצבא 53. כל הזמן מעירים לי על זה שאני נורא רזה 54. אבל אני בשלי, ממשיכה להאבק כדי לרדת במשקל 55. ומצד שני גם כדי לא להשמין 56. אני בן אדם עצלן בטירוף 57. הייתה תקופה שהייתי עושה כושר, אבל לא הצלחתי להתמיד, אז הפסקתי 58. בכלל, יש כל מיני מטלות שאני נוהגת לדחות בגלל עצלנות 59. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 16.5 60. היו לי סה"כ 2 מערכות יחסים רציניות עד היום 61. הארוכה שבהם הסתיימה כבר לפני חצי שנה כמעט 62. מאז היה רק בחור אחד שיצאתי איתו 63. סה"כ עד היום יצאתי עם 4 בחורים 64. כרגע אני לבד
65. אני לא יוצאת מהבית לא מאופרת ובשיער לא מסודר, גם אם זה בסה"כ להקפיץ את סבא שלי אלינו לארוחת שבת 66. אני חולת סדר 67. אני לא מסוגלת לחיות או לעבוד בסביבה לא מסודרת 68. אבל על ניקיון לעומת זאת אני לא ממש מקפידה... 69. הצבע האהוב עליי הוא ורוד 70. אם פותחים את הארון שלי ישר חוטפים מכה של ורוד 71. אני אוהבת להשקיע במתנות וברכות יפות לאנשים שאני אוהבת 72. אני חולת שוקולד 73. מתה על אוכל איטלקי בכלל, ועל פסטות בפרט 74. אני מגדלת בבית כיום חתולה סיאמית וכלב בוקסר מעורב 75. בין שאר החיות שגידלתי: חתול פרסי, כלב מסוג רועה גרמני, אוגרים, שרקנים, ודגים 76. פעם היה לנו בגינה ביקור פתע של נחש 77. הוא הכיש את הכלב שהיה לנו אז 78. למזלנו הכלב החלים במהירות
79. בכלל, אני מתה על בע"ח, ועל כלבים וחתולים בפרט 80. אני מאמינה שאם לא הייתי מתעניינת בעיצוב, הייתי הולכת ללמוד להיות וטרינרית 81. היו לי 2 צלקות מנפילות בילדות- אחת בברך ואחת בכף היד 82. זאת שבברך כבר נעלמה, השנייה עדיין קיימת 83. אני מתה על תינוקות, הם הדבר הכי מדהים בעולם
84. אבל אני עדיין לא מתכננת להיות אמא 85. כשהייתי קטנה, כמעט כל קיץ הייתי טסה עם ההורים לאילת 86. היינו גם פעם אחת בטיול משפחתי באירופה 87. וגם בטיול לארה"ב בגיל 12, במקום לחגוג בת מצווה באולם עם מוזמנים 88. יש לי 3 חברות טובות מהתקופה של הצבא 89. עם חבר'ה מהתיכון אני לא שומרת על קשר 90. בימי ביה"ס היסודי וגם בתיכון לא הייתי פופלארית 91. הייתי שקטה ומופנמת, והיו לי רק 3 חברות טובות, שהיו חברות שלי רק לשעות הלימודים 92. בימי בתיכון לא הייתי יוצאת בכלל בסופש"ים 93. התחלתי לצאת רק בימי הצבא 94. אני עושה שופינג כמעט בכל שבוע 95. יום הקניות הקבוע שלי הוא יום שישי 96. את רישיון הנהיגה שלי הוצאתי רק אחרי הצבא 97. אני לא סובלת אנשים שחצנים ומתנשאים, אנשים שצועקים\צורחים ומקללים 98. בשל פזילה מולדת, הרכבתי משקפיים במשך 16 שנה- מגיל שנתיים עד גיל 18, כשהבעייה פשוט נפתרה מעצמה
99. אני קצת סנובית, אבל מצד שני גם מאוד חברותית וחביבה 100. אני אוהבת שאלונים ארוכים, הם מעבירים לי את הזמן בסבבה בעבודה

מקווה שזה לא משעמם../images/Emo19.gif

פשוט תכתבו על עצמכן, על הרגשות שלכן, על המחשבות, חיים, ביצפר... תזרמו עם זה. אז ככה: 1.קוראים לי בתאל,12.8 מב"ש 2.אוהבת מאוד לשיר ולרקוד 3.מאוד מאוד אוהבת קולה,במבה,שוקולד פרה שכזה נמס בפה
,מחשב(כמו כולם) 4.טלוויזיה(כנ"ל),אני גם מאוד אוהבת פלפל אדום
(לא החריף) ביימנו 5.קוראים לזה גמבה
אבל אני אוהבת לקרוא לזה פלפל:] 6.אני לא יכולה בלי שוקו בבוקר,ותה בלילה 7.וקולה בצהריים
8.מים?חחחחחחחח תאמינו או לא בחודש אני שותה משהו כמו 2 כוסות של מים 9.אוקיי הגזמתי,התחלתי לשתות קצת יותר 10.גם כי יש בתה מים 11.וגם בגלל ספורט וואי איך מריצים אותנו שם, 12.מזכיר לי היום שהייתה את השעה בספורט 13.אז היה צריך לרוץ 5 סיבובים, 14.ב5 דקות!!ייצא לי 9 דקות ו45 שניות.. 15.
זה היה ממש מעייף
16.כמעט התעלפתי ממש דפק לי הלב!!:O 17.ואחר כך תחננתי ךקנות שלוק,אבל נגמרו השלוקים
18.והמוכר שם של ה"קיוסק" שכנע אותי לקנות ברד ב2 שקל 19.ושמחר אני יחזיר לו שקל 20.הברד היה כמו מיץ
21.אבל זה היה ברגע שממש כמעט התעלפתי וכאב לי הראש והייתה לי סחרחורת 22.והייתי חייבת משהו לשתות 23.אז קניתי:) 24.וחזרתי הביתה ברגל:\ שהגעתי(לפני שעה) התחלתי לשתות מלאמלא 25.ושתיתי בקבוק מים ובדיוק עכשיו גמרתי כוס קולה
26.טוב יאללה נחליף נושא
27.אז ככה... 28.הייתי במלאמלא חוגים בחיים שלי 29.חוג ציור,ריקודים,צופים,שחייה ניסיתי,עוד חוג ריקודים 30.היו עוד כמה דברים אבל אני לא זוכרת,ועכשיו אני רוצה חוג ג'אז 31.או ריקודים כאלה קיצביים
32.אני אוהבת מיוזיק מאוד 33.זה החיים שלי בדיוק עכשיו אני שומעת מוזיקה 34.הסגנון שאני אוהבת זה פופ,ראפ,ועוד כל מיני
35.שירים מרגשים כאלה שאתם בוכים בגללם? 36.אני אוהבת
37.אממ.... 38.יש לי 3 שרקניות 39.לאחת קוראים ליידי 40.לשנייה דולי 41.ולשלישית סוויטי 42.קנו לי שתיים למומלדת שנה שעברה 43.(איך עברו כל כך הרבה חודשים?
אני מרגישה שאתמול קניתי אותן) 44.ואחת באה בהפתעה:) 45.גורה ממש מתוקה(דולי) 46.היא באה בדיוק במומולדת של אחי!! 47.וחגגנו בשביל שניהם
48.אבל היא מעצבנת אותי קצת
49.אני מלטפת אותה והיא בורחת לי מהידיים>< 50.היא ממש לא מפחדת מכלום זאתי 51.נופל איזה משהו על הרצפה, 52.ליידי וסוויטי בורחות לתוך המחילות שלהן חח 53.והיא נשארת במקום וטוחנת אוכל 54.וואי כמה היא שותה 55.(שזה לא רע,זה דווקא מצויין שלא תתייבש לי) 56.יאללה נעבור עוד נושא
57.תוכניות שאהובות עליי הן: 58.השיר שלנו
(שיינצחו במסך הזהב שיינצחו במסך הזהב שיינצחו במסך הזהב) 59.אמא מחליפה,רוקדים עם כוכבים,היכל התרבות,מה זה השטויות האלה?, 60.ככה לא מתנהגים,נולד לרקוד
,אממ מה עוד? 61.קיצר כל התוכניות של ערוץ שתיים רולז
62.אוהבת בובספוג
63.
64.חולהחולהחולהחולה על כלבים!! 65.אני רוצה כלב ,גור מתוק כזה אבל אמא שלי לא מסכימה לי:( 66.אולי אני יצליח לשכנע אותה במומולדת הבאה שלי בע"ה? 67.מי יודע?
68.אמןאמןאמןאמןאמן 69.אני אוהבת ורוד ותכלת 70.ורוצה לצבוע את החדר או בתכלת עם עננים כאלה 71.או בורוד חלש חלש חלש עם כתמים לבנים
72.ואני רוצה לשפץ את החדר כבר
73.או שלעבור ולשפץ את החדר 74.כי בדירה הזאת כבר לא נראה לי שנשפץ:\ 75.אממ מה עוד? 76.(לא לוותר לא לוותר לא לוותר) 77.אממ 78.שונאת היסטוריה,מתמטיק,וספורט עוד אהבתי אז 79.אבל הם סוחטים לי את הצורה;[ 80.הרגליים שלי הרוסות 81.מזכיר לי שלפני כמה ימים(יום חמישי,יאוו אני עוד זוכרת
) 82.היו לי דפוקות מוזרות כאלה ברגל שמאל 83.וזה ממש ממש כאב!! 84.כמו דפיקות בלב שאתם נוגעים ומרגישים את הדפיקות? 85.אז זה בלי לגעת הרגתי את זה ובהתחלה עוד זה היה נסבל 86.אחרי זה כבר בקושי יכולתי ללכת 87.וזה עבר מעצמו בסוף בלי שאני יילך לבדיקה 88.מגניב
89.בטח נתפס לי שם איזה שריר 90.אבל זה מוזר בכל זאת 91.טוב כמו כולן פה אני מתה על בגדים
92.חולת ג'ינסים 93.אין יום,חוץ מספורט שאני לא יהיה בלי ג'ינס 94.אין מצב כזה 95.אני שונאת לימודים ואת הביה"ס המזדרגג שלי 96.אני רוצה שחופש חנוכה כבר יגיע 97.ולנצל אותו כמו שאף פעם לא ניצלתי!! 98.יאוו אני ב98!! 99.מלכה!!
, דווקא זרם לי יותר מפעם שעברה פעם שעברה ייצא מעפן 100.מי שקראה,שתגיד
ושתגיד מה היא לובשת ו....אם שיעממתי או משו:p למרות שהלך לי יותר טוב מפעם שעברה עד כאן
בתאל:]

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif חחחחח

ג'ינס, מגף, גופיית סבא ג'קט, שרשרת אבנים וקוקו

טוב, אני.

1. קוראים לי דנה, 2. אני אוהבת את השם אורטל, 3. כשאחותי הקטנה נולדה התכחשתי לעובדה שקוראים לה נועה, 4. וקראתי לה אורטל
אבל זה עבר. 5. אני חולה על הפירסינגים שלי, מאוהבת
6. פירסינגים זה סוג של התמכרות אצלי, 7. את הפירס הראשון שלי עשיתי בכיתה ו', זה היה נזם. 8.בכלל לא כאב לי והייתי הכי מאושרת בעולם, 9. למען האמת, הסתרתי אותו מההורים עד שהם גילו
10. הם לא עשו לי כלום [?] 11. אני אפילו לא זוכרת שהם אמרו לי משהו על זה ??? 12. את הפירס בטבור עשיתי בכיתה ז', בהסכמת ההורים. 13. גם, הייתי הכי שמחה שיש. 14. אח"כ, מתישהו הלכתי לפירסר, ובזמן שהתבוננתי באלבומים ראיתי אוזן מושלמת, עם מלא עגילים. 15. רציתי גם, אז עשיתי 3 הליקסים, שבוע אחרי שבוע. 16. אחרי תקופה מסוימת הורדתי אותם מהכאב
17. בכיתה ח', עשיתי את הפירס בטבור, למטה. 18. ההורים שלי לא יודעים עליו למרות שזה גם לא בעיה להסתיר. [כל עוד הם יודעים על אחד
] 19. השנה, עשיתי את הפירס בלשון [
כפרה עליו!] 20. ההורים שלי לא יודעים [
], תודה לאל. 21. אני מעריצה את בריטני, מאז שאני זוכרת את עצמי. 22. יש אנשים שאומרים שהיא סתם פאקצ'ה וזה מרתיח אותי לשמוע את זה! כי היא ממש ממש לא. 23. בכלל, יש את האנשים האלו שחושבים שכולן פאקצ'ות! גרר, אני יכולה לפוצץ אותם. 24. אני מכורה לפרוייקט Y, ראיתי את כל הפרקים החוזרים ואת כל הפרקים הישירים
25. כשנגמר הפרוייקט הראשון, לא רציתי שאני אגיע למצב שבו אני אשכח את המועמדדים, 26. אז הוצאתי ראיון שלהם עם תמונה, והדפסתי. כל אחד בדף משלו. 27. הידקתי את כל הדפים ותליתי את כולם [עם ניילון מעליהם] על הדלת של הכניסה שלי [האחורית]. 28. הם שם כבר שנתיים או שלוש. 29. כנ"ל לגבי הפרוייקט Y ה2. 30. אני מכורה לאורטל, 31. כל יום שישי אנחנו מדברות מלא שעות
32. אני חולה על נעלי ספורט, 33. בכלל, אני מתה על ספורט. 34. ועל ספורטאים. זה עושה לי את זה. 35. אני אוהבת אנשים גבוהים וחכמים. 36. אני חושבת שהמורה שלי למתמטיקה נועדה לדוגמנות. 37. היא כוסית אמיתית. 38. אין לה בגד 1 שהוא לא מקסטרו. 39. אני גרה בעפולה, 40. אני שונאת את העיר הזאת. 41. ואת המדינה הזאת. 42. אחרי צבא, בעזרת השם, אני אעבור לגור באמריקה. 43. בנתיים, אני רוצה להיות דוגמנית. 44. יותר הלאה, אני רוצה להיות אדריכלאית. 45. אני פשוט רואה את עצמי עושה את זה. 46. אדריכאלית ומעצבת פנים זה לא אותו דבר, אל תטעו. 47. אני מכורה למחשב. 48. מכיתה ו', שהכרתי את עולם האינטרנט, אני מכורה. 49. אני שונאת אנשים שמתעקשים על כל דבר. 50. אנשים שלא יודעים לוותר. 51. אנשים שלא מקשיבים גם לצד האחר. 52. אם לומר את האמת, אני שונאת המון דברים. 53. שלא נדבר על אנשים. 54. חברות שלי קוראות לי [שניה, תנו לי להיזכר] לפעמים 'סוסייטאית', משהו כזה. 55. שזה אומר כאילו שאני 'ברמה הגבוהה'. 56. למען האמת, זה נשמע לי טיפשי. 57. כי אני גרה בעפולה, עפולה זה תת - רמה, לא נעים להודות
58. אם לדוגמא הייתי גרה בעיר אחרת, הן לא היו קוראות לי ככה. 59. אניווי, נושא אחר. [נתקעתי] 60. כל שנה אני הולכת לפסטיגל, מאז שאני זוכרת את עצמי. 61. השנה, אני בת 15 ועדיין הולכת לפסטיגל. איך אתם מסבירים את זה? 62. אני שונאת מגפי שפיץ אבל יש לי 1. 63. אני אוהבת ספרים אבל אין לי זמן לקרוא את כולם. 64. פעם הערצתי את הילה טוביאן [המלכה
], 65. היום כבר לא. 66. אני מתה להחליף את השם משתמש, 67. אבל מצד שני, אני אוהבת אותו כי כולם מזהים אותי איתו. 68. ובכלל, זה כיף שדרך המשתמש הזה הילה לא נעלמת
69. הרבה אנשים שואלים אותי מי זאת ואני גאה לספר להם
70. כן, אני דפוקה. אני יודעת. 71. בכיתה ו' הייתי הכי סתומה בעולם. 72. המקום שאני הכי אוהבת בעולם[כאילו שהייתי בכולו
] זה רמת - ישי, 73. למעשה, זהו המקום עבודה שלי, 74. ששם, זה בדיוק ההפך מעפולה. 75. שם, כולם מנומסים, אין ערסים, אין בלאגן, פשוט כיף. 76. שנה שעברה, בכיתה ח', ספרתי את הימים שאני אשוב לעבוד. 77. בסוף החודש ההורים שלי טסים לרומא, 78. ואני אעשה חיים !!! 79. אבל מצד שני, עצוב לי, כי אני לא אהיה בפורום
80. אבל הולך להיות כיף! 81. אני שונאת עגבניות, ועוד המון דברים אדומים [מה הקשר?] 82. אני הכי לא עצלנית שיש בעולם, 83. אבל מצד שני, בלעשות שעשועי בית אני מאד מתעצלת
84. אני שמחה שמחר יגיע מחר. הולך להיות כיף. 85. אני לא יודעת מה אני חושבת על אבא שלי. 86. לפעמים אני חושבת שהוא אדם טוב, חכם, מוצלח. 87. ולפעמים אני חושבת שאין טיפש ממנו. 88. אני לא מעריצה את פאריס הילטון. 89. אני פשוט אוהבת את סגנון הלבוש שלה. 90. אני חושבת שהיא יפייפיה, 91. ואני חושבת ככה גם על עצמי. 92. רק שלפעמים כשיוצאים לי כל מיני פצעי בגרות לא רצויים [
], כל הביטחון עצמי שלי נופל לרצפה. 93. היום הגעתי למסקנה שאני שונאת את הביה"ס שלי. 94. זאת אומרת, את המנהל. 95. אני מתה על החברה המדהימה שלי
96. אני לא בנאדם חברותי. 97. אני מודה, אני סנובית. 98. אני שמחה שזה הולך להגמר, 99. למרות שזה היה אחלה.
100. אני אוהבת את הפורום הזה!
מי שקראה שתשרשר

למעלה