דגה קטנה שטה בים
New member
טוב,גם אני:../images/Emo19.gif
1. קוראים לי מיטל 2. בת 22 3. גרה בנתניה 4. יש לי אח אחד בן 26 5. יש לי זיכרון מאוד ייחודי- אני מסוגלתל לשכוח כל מיני דברים בתוך שניות, אבל מצד שני לזכור דבגרים מלפני 10 שנים ויותר 6. מרוב שאני זוכרת כל כך טוב דברים שקרו לי בילדות, ניהלתי בלוג בו סיפרתי על כל מיני דברים מהילדות (כאמור, מלפני 10 שנים ומעלה) 7. לאחר תקופה ארוכה שראיתי שהבלוג בקושי מקבל כניסות, הפסקתי לכתוב בו 8. היום אני מנהלת בלוג ממש כאן, בבלוגייה של תפוז
9. אני חובבת מושבעת של אומנות ועיצוב, ומאז שאני זוכרת את עצמי תמיד ציירתי והכנתי כל מיני דברים יפים במחשב 10. בתיכון גם למדתי במגמת אומנות ועצוב 11. בשתי המקצועות- גם בעיצוב וגם באומנות קיבלתי 98 בבגרות 12. בצבא שרתתי כפקידה במשרד הביטחון 13. לפני כן, בטירונות- הטירונות הייתה בחורף, והיא הייתה פשוט מזעזעת
14. היה גשום וקר, ולא עשינו כלום במשך כמעט שבועיים של טירונות 15. גם אני כמו כולן בכיתי בטירונות- זה היה פעם אחת כשנעלם לי הקידבג, ועוד פעם בטקס ההשבעה 16. אין לי אפילו תמונה אחת מהטירונות 17. לעומת זאת מהשרות הצבאי יש לי לא מעט 18. שרתתי שנה ו-9 חודשים, ונהנתי מכל רגע, למרות התורנויות השונות והמשונות 19. רציתי להשאר לעבוד שם כאזרחית, מילאתי את כל הטופסיאדה האפשרית, והבאתי את כל המסמכעים שדרשו 20. אבל לצערי שבוע לפני השחרור הביאו חיילת שתחליף אותי, ואז כבר לא יכלתי להשאר 21. מה שגרם לי להשאר איזה חודש בבית לאחר השחרור בחיפושים אחר עבודה 22. אחרי חודש התקבלתי לעבודה בה אני נמצאת היום, כבר שנתיים 23. העבודה היא בשרות לקוחות טלפוני של חברת הייטק גדולה 24. אני סטודנטית לעיצוב גראפי 25. כבר שנה ו-3 חודשים 26. עומדת לסיים את הלימודים בעוד כחודש וחצי 27. אני לא בטוחה שאני ארצה לעסוק במקצוע העיצוב הגראפי 28. בחודשים האחרונים אני חושבת יותר לכיוון עיצוב אופנה 29. אני שוקלת גם ללכת מתישהו ללמוד את התחום הזה 30. אני כותבת בפורום הזה משהו כמו שנה ו-3 חודשים 31. בהתחלה רק הצצתי מדי פעם, אח"כ החלטתי להצטרף למניין
32. בתור חולת שופניג תמיד מצאתי, ואני גם תמיד מוצאת עניין בפורום 34. יש לי במלתחה סטוקים מכל דבר- חולצות, ג'ינסים, חצאיות, סריגים, כל פריטי ההלבשה התחתונה למינהם, ונעליים 35. חוץ ממכנסיים- יש לי רק 2 זוגות 36. כל השאר זה ג'ינסים 37. גם אקססוריז לא חסר- יש לי קרוב ל- 20 צעיפים ומטפחות 38. ו-3 קופסאות תכשיטים 39. אחת לצמידים, אחת לשרשראות ואחת לעגילים 40. אני נוהגת לשמור כל מיני טיקטים מגניבים של בגדים 41. אותם אני מדביקה אח"כ בספרייה בחדר שלי 42. למרות שיש לי שיער מתולתל טבעי, אני עושה אותו עוד יותר מתותל- אני עושה בקבוקים כמעט בכל בוקר 43. כדי להשליט סדר בשיער אני משתמשת בקרם שיער של "פינוק", לו אני נאמנה כבר 3 שנים 44. לא הסתפרתי כבר למעלה מ-4 שנים 45. התוצאה- שיער מתולתל ארוך מאוד, כמעט עד הישבן 46. כמעט שכחתי- יש לי גם אוסף לא קטן של חגורות 47. יש לי עור פנים בעייתי, ואני מטפלת בו באמצעות תרופה מיוחדת כבר 3 חודשים 48. יש לי עוד כ-3 חודשים להשלמת הטיפול 49. כבר 7 שנים שאני כל הזמן באובססיה לגבי המשקל שלי 50. ניסיתי כל מיני דיאטות, אבל אף פעם לא הייתה לי ירידה משמעותית במשקל 51. אף פעם בכלל לא הייתי שמנה 52. והיום אני אפילו עוד יותר רזה- רזיתי קצת אחרי הצבא 53. כל הזמן מעירים לי על זה שאני נורא רזה 54. אבל אני בשלי, ממשיכה להאבק כדי לרדת במשקל 55. ומצד שני גם כדי לא להשמין 56. אני בן אדם עצלן בטירוף 57. הייתה תקופה שהייתי עושה כושר, אבל לא הצלחתי להתמיד, אז הפסקתי 58. בכלל, יש כל מיני מטלות שאני נוהגת לדחות בגלל עצלנות 59. הנשיקה הראשונה שלי הייתה בגיל 16.5 60. היו לי סה"כ 2 מערכות יחסים רציניות עד היום 61. הארוכה שבהם הסתיימה כבר לפני חצי שנה כמעט 62. מאז היה רק בחור אחד שיצאתי איתו 63. סה"כ עד היום יצאתי עם 4 בחורים 64. כרגע אני לבד
65. אני לא יוצאת מהבית לא מאופרת ובשיער לא מסודר, גם אם זה בסה"כ להקפיץ את סבא שלי אלינו לארוחת שבת 66. אני חולת סדר 67. אני לא מסוגלת לחיות או לעבוד בסביבה לא מסודרת 68. אבל על ניקיון לעומת זאת אני לא ממש מקפידה... 69. הצבע האהוב עליי הוא ורוד 70. אם פותחים את הארון שלי ישר חוטפים מכה של ורוד 71. אני אוהבת להשקיע במתנות וברכות יפות לאנשים שאני אוהבת 72. אני חולת שוקולד 73. מתה על אוכל איטלקי בכלל, ועל פסטות בפרט 74. אני מגדלת בבית כיום חתולה סיאמית וכלב בוקסר מעורב 75. בין שאר החיות שגידלתי: חתול פרסי, כלב מסוג רועה גרמני, אוגרים, שרקנים, ודגים 76. פעם היה לנו בגינה ביקור פתע של נחש 77. הוא הכיש את הכלב שהיה לנו אז 78. למזלנו הכלב החלים במהירות
79. בכלל, אני מתה על בע"ח, ועל כלבים וחתולים בפרט 80. אני מאמינה שאם לא הייתי מתעניינת בעיצוב, הייתי הולכת ללמוד להיות וטרינרית 81. היו לי 2 צלקות מנפילות בילדות- אחת בברך ואחת בכף היד 82. זאת שבברך כבר נעלמה, השנייה עדיין קיימת 83. אני מתה על תינוקות, הם הדבר הכי מדהים בעולם
84. אבל אני עדיין לא מתכננת להיות אמא 85. כשהייתי קטנה, כמעט כל קיץ הייתי טסה עם ההורים לאילת 86. היינו גם פעם אחת בטיול משפחתי באירופה 87. וגם בטיול לארה"ב בגיל 12, במקום לחגוג בת מצווה באולם עם מוזמנים 88. יש לי 3 חברות טובות מהתקופה של הצבא 89. עם חבר'ה מהתיכון אני לא שומרת על קשר 90. בימי ביה"ס היסודי וגם בתיכון לא הייתי פופלארית 91. הייתי שקטה ומופנמת, והיו לי רק 3 חברות טובות, שהיו חברות שלי רק לשעות הלימודים 92. בימי בתיכון לא הייתי יוצאת בכלל בסופש"ים 93. התחלתי לצאת רק בימי הצבא 94. אני עושה שופינג כמעט בכל שבוע 95. יום הקניות הקבוע שלי הוא יום שישי 96. את רישיון הנהיגה שלי הוצאתי רק אחרי הצבא 97. אני לא סובלת אנשים שחצנים ומתנשאים, אנשים שצועקים\צורחים ומקללים 98. בשל פזילה מולדת, הרכבתי משקפיים במשך 16 שנה- מגיל שנתיים עד גיל 18, כשהבעייה פשוט נפתרה מעצמה
99. אני קצת סנובית, אבל מצד שני גם מאוד חברותית וחביבה 100. אני אוהבת שאלונים ארוכים, הם מעבירים לי את הזמן בסבבה בעבודה
1. קוראים לי מיטל 2. בת 22 3. גרה בנתניה 4. יש לי אח אחד בן 26 5. יש לי זיכרון מאוד ייחודי- אני מסוגלתל לשכוח כל מיני דברים בתוך שניות, אבל מצד שני לזכור דבגרים מלפני 10 שנים ויותר 6. מרוב שאני זוכרת כל כך טוב דברים שקרו לי בילדות, ניהלתי בלוג בו סיפרתי על כל מיני דברים מהילדות (כאמור, מלפני 10 שנים ומעלה) 7. לאחר תקופה ארוכה שראיתי שהבלוג בקושי מקבל כניסות, הפסקתי לכתוב בו 8. היום אני מנהלת בלוג ממש כאן, בבלוגייה של תפוז