11 בספטמבר 2001

SPACE BROS

New member
11 בספטמבר 2001

מחר 11 בספטמבר ימלאו 10 שנים לפיגועים שבין היתר החריבו עד ליסוד את מגדלי התאומים. רשימת השאלות שלא ניתן עליהן מענה מספק הולכת ומתארכת. אזכיר רק חלק קטן מהן: מדוע הוחרב בניין מספר 7 במתחם מגדלי התאומים? כידוע בנין זה לא נפגע מפגיעת מטוס אך פרצה בו שריפה. ההסבר הרשמי גורס כי בניין זה חייב הייה להיהרס מכיוון שאי אפשר היה להשתלט על השריפה. בסרטים המראים התמוטטות הבנין אי אפשר שלא להתרשם שההתמוטטות היתה מבוקרת (controled demolition) ממתי מכבים שריפה על ידי הרס בנין שלם. הרס בנין בהיקף כזה דורש הכנה של ימים אחדים. האם היו מונחים מראש מטעני נפץ בבנין ? החור שנפער בקיר החיצוני של בנין הפנטגון לא מתאים לפגיעת מטוס מסדר גודל של בואינג 757, האם היה זה טיל כפי שנטען ? אם כך איזה טיל? אויר-אויר? פצצת ברזל מונחית ליזר ? טיל שיוט ? כל אופצייה מעוררת שאלות נוספות. מסלול ההתנגשות ( לפי ההסבר הרשמי) של המטוס בבנין לא תואם את דברי עדי הראייה מהירות נפילת המגדלים כנפילה חופשית. לא מתאים למהירות הנפילה במקרה של כשל קומה אחר קומה - panckake ברזל מותך נמצא במרתפים שבועות לאחר נפילת מגדלי התאומים פעם ראשונה בהיסטוריה שגורדי שחקים קורסים כתוצאה מאש - ועוד שני גורדי שחקים ביום אחד. בעבר אש אחזה גורד שחקים ושרפה אותו כליל אך השלד נשאר שלם.

hamamin

New member
יש שאלות ויש ספקות

לנוכח המידע הירוד והמטומטם של המימשל לעמו ולעולם--- אבל לתשובה לשתי בעיות קשות של חובבי הקונספרציות אין תשובה מוחצת--- 1.מה היו המניעים של הפגיעה הקשה בארה"ב ? [ברור שלא נפט ויציאה למילחמה מאינטרסים כל שהם, כי ארה"ב הפסידה גם בנפט וגם בביזבוב אימתני של הרזרוות הכספיות שלה עד התאבדות עצמית ממש] 2.אין שום עדות מחזקת לקונספרציה מעבר להגיגים--- אף אדם לא הודה עשר שנים ,בשקר. זה מדהים עד כמה לא ברור הכל אבל אין שום סיבה והגיון בסיפורי הפוגי שבאו להסביר את הלא מובן. במילים אחרות--- כדי לתכנן ולבצע את ההבט ההוליבודי של הקונספרציות דרוש היה מח חזק יותר מהמצוי באמריקה---- לפוצץ מלמעלה למטה[אין אפשרות כזו בכלל, טכנית] את הבינינים,אחד שניים ושבע [שבע מלמטה למעלה שזה לפחות מעשי] לשלוח טיל בפנטגון בלי עדות אחת שראתה [?] להעלים את שני המטוסים שלוש וארבע מעיני העולם [?] ואת נוסעיהם. מטורף בהחלט ,הכל, שם.

SPACE BROS

New member
Top down demolition

"לפוצץ מלמעלה למטה[אין אפשרות כזו בכלל, טכנית] את הבינינים,אחד שניים ושבע [שבע מלמטה למעלה שזה לפחות מעשי]" בקישור הבא מובאים סרטונים עם סוגי בניין מגוונים בהם סדר ההריסה מלמעלה למטה בניגוד לדברים שכתבת. http://www.youtube.com/watch?v=VZ1E2NPl-s8&feature=player_embedded

hamamin

New member
זה לא דומה בכלל---

אני קצת במקצוע הזה. אתה לא יכול לתזמן קריסה מנקודת פגיעת המטוסים ולמטה כי אין לך שני נתוני הפעלה מיקדמיים. 1.אין לך את מקום כניסת המטוסים שמעליו התחילה הקריסה[בהכנה מראש]כי אתה לא נביא 2.אין לך את מהירות הקריסה[ותיזמון פיצוצים] שהיא על בסיס נפילה חופשית מישקלית משום שזה ניקבע מאיליו, כלומר בטיבעיות פיסיקאלית. בפיצוצים מבוקרי זמן [השהיה וגודל מיטעני חנ"ם] מלמטה למעלה אתה מסוגל לשלוט בקצב הקריסה הדוגמאות שראיתי כולם סתם חובבנות וקטנים,לא לעניין [על ביניין שבע אני לא מביע דעה] בינינים אחד ושניים נפלו מנפילה חופשית מישקלית, ריכוך הפלדה מהחום של הבערה [800 מעלות צלסיוס הברזל רך] וחיתוך התחלתי של גרעין המבנה על ידי כניסת המטוסים בשלמות פנימה. למרות שרוב המטוס הוא אלומיניום רך ,על ידי המהירות הוא קטלני לעמודי הנשיאה של כובד הביניין. קליע של רובה צבאי מנחושת ועופרת חודרים כמו חמאה [למרות שהם רכים מאד] פלדה של חמישה עד שיבעה מילימטר רגילה. הבינינים האלו היו מתוחכמים בתיכנון ,קלים וחזקים, אבל לא עמדו במישקל המכה הראשונה של הקריסה באזור חדירת המטוסים. כמו תיקרת הפל קל בירושליים.

SPACE BROS

New member
לי יש יתרון - אני לא במקצוע הזה

"אני קצת במקצוע הזה" למען ההגינות פרט וציין אם אתה עדיין עוסק בכך ומעודכן בדבר חידושים בתחום. רבות דובר על החום שנוצר כתוצאה משריפת דלק המטוסים. באף אחת מתמונות המבנה (שנראים בהן קורות חשופות) של המגדלים לא רואים את הקורות לוהטות (צבע אדום עד צהוב). תקרת הפל הקל (עם כל הקונוטציות שהיא מעוררת ) לא שייכת בהחלט לאסון התאומים. רצפות/תקרות מגדלי התאומים נבנו מיציקת בטון. איך אתה מסביר את התמונות בהן רואים קורות ברזל מסיביות של היסודות כשהן חתוכות במלוכסן עם עדות להתכה ככל הנראה באמצעות מטעני תרמיט ? ".אין לך את מקום כניסת המטוסים שמעליו התחילה הקריסה[בהכנה מראש]כי אתה לא נביא" הבאת בחשבון הנחייה מרחוק של כלי הטייס ?

ישנם המון פרטים שלא דוברו עליהם בשרשור.

אומנם דובר עם הנושא ההריסה של מבנים ואכו'.. אך לא מעבר. דוגמא לפרטים שעליהם לא דובר: המטוסים שנכנסו אל הבניינים, אינם סוגי המטוסים אשר נחטפו. אלו שכן נכנסו, נראים "מסומנים" (בפוקס, ובכל מדיה אחרת - בעלי מעטפת שחורה תחת המטוסים), וזאת אפשר לראות בכל הצילומים שתיעדו את כניסת המטוסים אל בנייני התאומים. הכבאים שניסו לחלץ את האזרחים בבניינים שמעו פיצוצים (לפי דבריהם) והתבקשו שלא להזכיר את זה(!). חלקי המטוס שנמצאו לצד הפנטגון - שונים לגמרי מסוג המטוס שנחטף ונכנס בפנטגון לכאורה לפי ההסבר הרשמי. אנשים שעובדים בפנטגון והיו לבסביבת הפנטגון ציינו ששמעו טילים עפים, גם הם התבקשו שלא לציין דבר ועל חלקם איימו שלא להזכיר זאת. התמונות שצולמו במספר רב של מצלמות אבטחה נלקחו מיד - והתמונות שכן הופצו לציבור מוכיחים שאכן זה לא היה מעולם מטוס שנכנס לפנטגון, אלה משהו אחר (שלא נראה) ההסברים והתמונות מוכיחות זאת. ההסברים הרשמיים מעולם לא יכלו להיות נכונים. אלו מעט מאוד מהפרטים שלא ציינו פה, ולא הוסברו.

hamamin

New member
אז בוש ירה טיל מהבית הלבן לפנטגון ?

היה לו טיל במרתף והוא ואישתו הרימו אותו שמו על הדשא וירו ? או אולי הצבא האמריקאי ירה על עצמו טומהוק מאיזה בסיס קרוב או רחוק עד כדי כך הם זומבים ,שם, כולם ? וכל הנוסעים בשתי הטיסות [שלוש וארבע] נזרקו לים וכל הערבושים שלמדו לטוס בארה"ב חזרו לכפרים לרעות כבשים וביניין שבע פוצץ על ידי הבעלים היהודי שקיבל פיצויים וכל היהודים קיבלו טלפון מוקדם בבוקר ולא הלכו לעבודה במגדלים והמוסד הפעיל את בן לאדן שהוא יהודי תימני שנחטף בילדותו ונהפך לסוכן חשאי---- שאלה אחת אפשרות חילופית----- 1.מה הרוויחו היצורים שעשו את הבלאגן באמריקה אם הם לא הערבושים ?

franse

New member
ההלעגה אינה מחזקת את הטיעונים שלך.

הרווח הוא הפיכת ארה"ב למדינת משטרה והדברים ידועים.

hamamin

New member
בשביל מה ממשל ארה"ב מעוניין להיות רודני

מדינת משטרה או משהו ????? כל עוצמתה של ארה"ב כמופת היסטורי היא החוקה הליבראלית שלה---- מפה כספה,התפתחותה כעם ומדינה,כמעוז פיתוח טכנולוגי מספר אחד בעולם, כמגנט משיכה חלומי לכל אדם,מופת של צדק במשפט, והוצאות להורג מיותרות. הדולר עד לרגע זה שווה כזהב,למרות הכל להיט עולמי---- מסע הבחירות שלה הוא דוגמת הבחירות לכל כדור הארץ----- ועוד אלף דוגמאות. ברור שאין שום ממשלת צללים משמעותית ושלילית בצוות אנושי [חוצני יש ויש] כך שההתקפה על ארה"ב ותגובת העוצמתית מול האיסלם שיחררה עוד יותר את התדמית העצמית שלה כשוטר החופש העולמי----וזה נגמר. כל העולם המערבי שהוא מעוז התרבות האנושית האחרון שישנו הצטרף לארה"ב במערכה האבודה ב2002 ולא עלתה בידן,הן הפסידו וגם אנחנו.... חצי אסיה ו כל אפריקה וחצי אמריקה הדרומית כבר נפלו ברשת האבדון האיסלמי ---- עכשיו אובמה המוסלמי וצוות הבית הלבן המסומם וההזוי שלו מקריסים את העולם לאבדון כולל,כולל השמדת ישראל [לדעתי תרבות מבוססת דת היא מטען השמדה עצמי שהושתל מזמן קדמוני בגנים האנושיים] ואתה חושב שאני לגלגן---- עם כל הכבוד פרנס בעניין הזה אתה טועה ברמה קריטית. ממש.

hamamin

New member
חוצני זה רוחני\שיכלי

לא ממש. ההשפעה למי שאיבד "צלם אנוש" ---- אין לי הגדרות מוצלחות יותר, פאנט,אובססיבי לרעיונות שטניים,דיקטטורים ומערכות שליטה טוטליות. כל אלא "נהנים" מהכוונה חוצנית, שלילית בדרך כל, מאד .

תראה, זה נכון ולא נכון.

אני לא יודע לענות על השאלות שלך, כיוון שאלו שאלות רטוריות. זה לא שמישהו מחליט לעשות בלאגן בתוך הסדר. הדברים שציינתי בהודעות הקודמות - מוכחים. אף אחד לא מנסה לבלבל, הדברים עליהם דיברתי נראים בכל הצילומים הקיימים. למה הערבים ולא היהודים בהכרח הם הסיבה בגללה התאומים הופלו? אתה מנסה למצוא הגיון במה שנראה לך באופן אישי - הכי הגיוני להפלת התאומים. האנשים שהחליטו להפיל את התאומים - לא הגיעו ולא יגיעו (כנראה) להסביר לך למה. אני לא יודע מי מאחורי הפעולות של הפלת התאומים, אך אי אפשר להתעלם מהעדויות - ולא מהממצאים. ראיתי ושמעתי המון אמריקאים שאינם מקבלים את ההודעות הרשמיות בנושא. וחלק גדול מהם לא מוכן לשתוק - אך אנחנו יודעים שאי אפשר להוכיח מי מאחורי הנושא הזה - של מגדלי התאומים, אז למי בדיוק אתה מצפה שהם יגשו ואת מי הם יתבעו ? זאת אמריקה אחרי הכל. שים לב לעוד נקודה - על מגדלי התאומים עשו ביטוח - כחודש לפני הפגיעה - לאחר 30 שנות קיום. אבקש להתייחס לכל הנושא באופן רחב ולא באופן ספציפי לנושא זה או אחר. בסך הכל, יש המון נקודות שבפורום לא הזכירו וגם לא הסבירו.. ואשמח לראות הסברים מפורטים, אני מוכן להקשיב ולקרוא.

hamamin

New member
אוקי,היהודים הפילו....

והיהודים שולטים בעולם ומסתירים את ההפלה. עד כאן, אפשרות חילופית,----אני מהאילומינטי ,סוכן אינטרנט בכיר. ממש כמו שמש בחצי הלילה.

אגב, רק לשם השיחה - אני אחדד.

אני לא חושב שהיהודים ולא הערבים עשו את הפגיעה בתאומים. לא מצאתי סיבה אחת לא טובה ולא רעה שתגרום ליהודים לעשות זאת. ובנוגע למוסלמים הקיצוניים, כמובן שהם עושים נזק רב ולא רק בארה"ב. הארגונים הערביים הקיצוניים, פגעו ורצחו בסיני,הודו,קנדה,אוקראינה,ארה"ב והרשימה ממשיכה, אבל זה לא מוכיח שהם הצליחו גם בפגיעת התאומים. כך שאני לא רוצה להצביע על מישהו או ארגון כל שהוא בלי סיבה מספיק מוצדקת. בנתיים, אין פה נסיון למצוא מישהו רק בשביל להצביע עליו, רק הנסיון לשאול - שאלות כדי לדעת אם יש פרטים חדשים בנושא - כיוון שאני לא ראיתי ולא מצאתי מספיק.

levincor

New member
אפשרות שים לב הסיפור של הביטוח זה פשוט שטויות

ואני כאיש ביטוח אומר לך שזה לא יכול להיות. זה שהם עשו ביטוח לא משנה כלל כי היה ביטוח לכל המשרדים המושכרים. אין כזה דבר בעולם שאין ביטוח!!!! או השוכר או המשכיר ,אחד מהצדדים חייב לבטח והכל עפ"י חוזה בשכירות כפי שנקבע בניהם. שוב... אין כזה דבר בעולם שנכס כזה לא היה מבוטח! . יותר מזה המבנה מבוטח גם בשעבודים לבעלי החוב עבור אלה שמימינו את ההקמה עד החזר החוב. זאת הבטוחה העיקרית שלהם לחובות של מאות מיליונים. להדגיש את הסדר הביטוח למי שמבין זה פשוט מגוחך. יכול להיות שלפני התקיפה החליטו בעלי המבנים לעשות את הביטוח ישירות אצלם במקום אלפי ביטוחים נפרדים ,לחייב את השוכרים (במקום שהם יבטחו וישלמו ) ובכך להשיג מחיר מיוחד זול משמעותי. שים לב שכל השאלות שנשאלות הן כלליות ביותר ולא מצביעות על שום פעילות מיוחדת (כזאת שמתקיימת בשוטף במבנה כזה גדול בסדר גודל של עיר בינונית בישראל) . אם היית בעל עסק היית מבין שעסקת ביטוח היא חלק בלתי נפרד מחיי העסק!!!!!! זה לא אירוע מיוחד בכלל. לכן כאשר אני קורא את הדברים האלה זה פשוט מגוחך. זה גם מראה שאנשים לא יודעים בכלל על מה הם מדברים. חלק גדול??? איזה חלק גדול. באמריקה אם היה באמת חלק גדול שמאמין בזה כבר מזמן היו תביעות משפטיות כנגד הממשל במליארדי דולרים. למה אין?? כי זה הכל קשקוש. שים לב לנקודות...הביטוח ...התמוטטות מבוקרת...טיל בפנטגון.... הכל כזה כמו חצי חשיפה לעורר שאלות ותו לא. הקונספירטורים מצאו באר חדשה לעורר את השאלות וליצור כאוס ללא תכלית, רק להצדיק את קיומם.

franse

New member
שוב אתה לא מדייק בעובדות.

"אם באמת היה חלק גדול שמאמין בזה"... על פי סקרים שהתפרסמו, כולל של חברות גדולות כמו CNN, מעל חמישים אחוז מהאמריקאים חושבים שהממשלה שלהם אינה אומרת את האמת לגבי 9/11.

levincor

New member
כן והדברים ידועים..זה אותם 50% שחושבים

שאמריקה תהפוך למדינת משטרה???? איפה סקרים? את מי שאלו? מה שאלו? מתי שאלו? אם אמריקה למה אף אחד לא תובע? איזה מכון עשה את הסקר? אולי תפסו אנשים והכניסו להם את התשובות לפה? הענין הזה מוכר לכולם והדברים ידועים.... כן זאת השיטה הידועה, לזרוק דברים ולך תוכיח אח"כ שאין לך אחות. כן וגם אני אומר שהממשל האמריקאי לא אומר את כל האמת. אז מה? אין אף ממשל שאומר את כל האמת. יש דברים שלא אומרים ולא מראים מכל מיני סיבות. וכדאי שתרד כבר מהענין הבנו מה דעתך. אין טעם להמשיך בזה.

למעלה