11 בספטמבר 2001

סתם הערה

ולא, אני לא מתכוון להתעכב על ה"ויכוח" הישן-נושן הזה, אלא רק להתייחס לנקודה הספציפית הזו. הבניינים לא - אני חוזר *לא* - נפלו כמו בפיצוץ מבוקר. בפיצוץ מבוקר, הבניינים נופלים מלמטה למעלה, כי המטענים מחוברים ליסודות ומפוצצים אותם. את השאר, עושים חוקי הפיזיקה. בנפילת התאומים, תוכל לראות בבירור שהנפילה היא מלמעלה למטה (הקומות העליונות נפלו קודם). אולי אתה מתכוון למה הבניינים נפלו לכיוון היסודות, ולא התמוטטו הצידה (כמו עץ כרות)? התשובה פשוטה. חוזקם של גורדי שחקים הוא זעום לעומת הכבידה. הדרך היחידה שהם מצליחים איכשהו להחזיק מעמד, היא בזכות הבנייה המדויקת שלהם. לא בכדי לא תראה לעולם גורד שחקים נטוי א-לה פיזה. ברגע שקורה משהו - הבניינים נופלים ישר למטה. אין להם חוזק מבני כדי להחזיק את עצמם בנפילה הצידה. תוכל לשאול - אם כך, מה הרבותא בפיצוץ מבוקר? ובכן, המטרה היא למנוע מצב בו רסיסים לוהטים וחלקי בטון יעופו לצדדים, ואולי אפילו יפילו בניינים סמוכים (מי אמר מגדל 7 ולא קיבל?)

franse

New member
ממציא את הנדסת הבניין מחדש?

"חוזקם של גורדי שחקים הוא זעום...ברגע שקורה משהו הבניינים נופלים ישר למטה...אין להם חוזק מבני ליפול הצידה..." מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? זה נכון אולי לגבי ארמונות בחול. גורדי שחקים מתוכננים מראש כדי לספוג את עומס המשקל כלפי מטה! לכן יש להם עמודים מפלדה! אחרת מי היה מסכים לגור בהם? באחד הסרטים רואים בבירור כיצד החלק שמעל כניסת המטוס מתחיל לנטות הצידה בשלמותו כדי ליפול הצידה, אלא שאז כל החלק שמתחת לפיצוץ המטוס קורס בבת אחת תוך שניות, והחלק העליון משנה את כיוונו ונופל בעקבותיו. מהסרט ניתן לראות בבירור שהחלק התחתון אינו קורס כתוצאה מהלחץ של החלק העליון (שהיה בדרך ליפול הצידה), אלא ממשהו אחר. כפי הנראה הרס מבוקר עם טכנולוגיה סודית כלשהי.

franse

New member
אם אתה כל כך מעריך דעה מקצועית

לך תצפה במצגת של ריצ'ארד גייג':

קראתי את מה שכתבת

חוששתני שכל מה שאכתוב יכלל אצלך תחת הכותרת של "לא מסוגל לצאת מהקופסא המחשבתית ולבחון את המציאות מזווית לא משוחדת." אי לכך, אין טעם בהמשך ההתכתבות. שיהיו לך חיים נחמדים!

franse

New member
המצגת של ריצ'ארד גייג' - זה מה שחשוב.

לא מה שאני כתבתי. מתחת יש עוד שני לינקים על מציאת ננו-תרמייט ובניין מס' 7.

levincor

New member
פרנס החביב. אני לא אומר כמוך שאלו דברי הבל..

כי מה שכתבת פשוט לא לענין. אבל,אולי...וזה אולי...היו שם בקומות למעלה אנשי יחידת הסתרים של ארה"ב..אלו שהיו בסוד הענינים והם מהר מאד הפעילו את הטכנולוגיה הסודית שלהם ל"ישר" את הנפילה, כך שהבנין לא יטה הצידה בנפילה. ואני אפילו לא שואל אם זה נאמר לך בתקשור! כך שאני מוכן לתת לדבריך הסתברות של 0.000000000001 סה"כ רק בגלל שזה אולי.

franse

New member
אני לא מתקשר וציינתי זאת פעמים רבות.

צפיתי בחומר שפורסם ודעתי: הנימוקים לטובת הרס מבוקר חזקים בהרבה מהנימוקים לטובת התמוטטות ספונטאנית.

levincor

New member
כן נימוק של טכנולוגיה סודית זה אחלה נימוק

כי הנימוקים ההנדסיים נפסלו ע"י מהנדס שכתב לך כאן בפורום. אבל האמת הפשוטה היא שזה לא משנה כלל מה יוכח ומה לא. רוב החברה שמקבלים את תיאורית הקונספירציה סה"כ מסמנים מטרה ואח"כ עושים עיגול סביבה. זה שהמטרה כלל אינה בכיוון לא משנה. הנסיונות וההסברים לפרש את חוסר התאמה רק מחזקים את הקונספירציה בליבם. רק מהווים הוכחה שאכן הקונספירציה קיימת. כי הרי אין טכנולוגיה סודית יש משהו אחר סודי, נכון?

franse

New member
תצפה במצגת של ריצ'ארד גייג'

עם כל הכבוד למהנדס שכתב בפורום.

izzy88

New member
ממש לא פיצוץ מבוקר...

ישנם 2 סוגי קריסה/פיצוץ... EXploding, שזו נטיה להתרחבות ולתפיסת שטח, ו-IMploding, שזו נטיה לפיצוץ/קריסה פנימית. במהלך השנים, בעיקר במעבר למבני שלד חיצוני מפלדה שבהם הקירות עצמם אינם כלולים בהעברת כוחותת, פיתחו שיטות הנחה שגורמות, במקרה הצורך, לקריסה פנימית ולא חיצונית. זו על מנת שבמקרה הצורך, יש פגיעה מינימלית בשטח הסובב... תאר לעצמך מה היה קורה אם התאומים היו קורסים כלפי חוץ - הנזק היה עצום אפילו עוד יותר על הבניינים מסביב. אין קשר לפיצוץ מבוקר, שכפי שנטען מבוצע ביסודות הבניין ולא בקומות עליונים, מה גם שבנוגע לקריסה פנימית/חיצונית, יש סיבה ששומרים במהלך פיצוץ מבוקר "שטח הפקר" כזה שנועד לייצר מטווח הגנה... למה היתה פלדה מותכת? החום שם הגיעו למאות אם לא אלפי מעלות עקב הדלק וגרם פשוט להתכה, אפשר לראות בסרטונים תוך כדי השריפה את הפלדה פשוט נשפכת לה... בקיצור - הקריסה עצמה לא הייתה עקב יצוץ מבוקר אלא עפ"י חוקי הנדסת בניין. חד וחלק.

חצי טון

New member
הנה בבקשה - יסודות הבנין

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1368&MessageId=155639871 ואם אתה חושב שהפלדה הותכה מהדלק של המטוסים, איך אתה מסביר את הפלדה המותכת בהריסות של בניין 7?

franse

New member
על פי איזה חוקי הנדסת בניין

בטון של בניין קורס הופך לאבק? פלדה מותכת מסבירה סימני חיתוך ברורים בבסיסי הקורות? קשקשן.

נהורית1

New member
עשר שנים עברו מאז

אני מתארת לעצמי שכל השאלות שנשאלות כאן בפורום כבר נשאלו על ידי מומחים, ואלה וודאי מצאו את התשובות. רק שאנו עדיין לא יודעים את התשובות. אולי נדע כשארכיוני הממשל יפתחו לקריאה חופשית. מתי זה יהיה?

GreenEyes82

New member
עוד כמה דברים הזויים ומעניינים שנתקלתי בהם..

כל עדי הראייה או אלה שהתכוונו לחשוף בבית המשפט/בעיתונות מידע רגיש כלשהו כמו תמונות/וידאו - באופן בלתי מוסבר - כולם, התאבדו, קרתה להם תאונה מצערת. מישהו שהיה עד למפגש בין סעודים לכמה אנשי עסקים/ממשל בימים שלפני הפיגוע, דיווח זאת ל-FBI וקיבל איומים על חייו מהסוכנות, כמה ימים לאחר מכן הוא הורעל. מישהי שרצתה לחשוף מידע רגיש בבית המשפט, התראיינה זמן קצר לפני כן ונשאלה אם היא מתכוונת להתאבד (בצחוק) - היא ענתה ברור שלא, אלא היא מתכוונת להופיע במשפט בזמן, אך כמה ימים לאחר מכן היא התאבדה באופן מפתיע. גנרל בחיל האויר האמריקאי שהזניק מטוסים לזירת הפיגוע - מצא את עצמו מת בתאונת רכבת (אחת התאונות הכי קשות בהיסטוריית הרכבות באמריקה). כמו כן, גם אני ראיתי את הסרטון לגבי הפגיעה בפנטגון - למה חלק מהחלונות נשארו שלמים? מדוע צורת הנזק לא תואמת התרסקות של מטוס? סתירות בין עדויות על הקרקע לבין צילומי ממצלמות שהיו ליד האירוע. עדויות של אנשים מיד לאחר הפיגוע של מגדלי התאומים, בזמן שכולם היו בהלם והיסטריה, עיתונאי אחד ראיין "עד ראייה" שתיאר באופן רגוע (כמעט מתוך משחק) מה הוא ראה, ואת המסקנות שלו לגבי הנזק וממה הוא נגרם עוד לפני שמכבי האש והממשל ידעו ממה הוא נגרם - האם העד היה שתול? בקיצור, משהו כאן מסריח.

למעלה