11 בספטמבר 2001

levincor

New member
עוד אי הבנה שנובעת מאי ידיעה.

היית פעם בוושינגטון?? ראית את האיזור? לפי שאלתך אני מניח שלא! אני הייתי שם השנה בחודשים מאי ויוני. להיות שם במקום זה לקבל פרספקטיבה אחרת לגמרי למושג איזור אסור טיסה. תן לי להסביר לך מה המשמעות: אסור לטוס מעל הבית הלבן והפנטגון. אבל וזה אבל גדול מאד מאד , במרחק של כ3 ק"מ בודדים מסביב יש תנועת מטוסים א ד י ר ה כל היום. הכל לשד"ת הבינלאומי של וושינגטון! כשטילנו בעיר וע"י הבית הלבן היו מעלינו כל הזמן טיסות מסחריות של מטוסי נוסעים . מטוסים החל מבוינגים קטנים ועד לג'מבו הגדול. הכמות היא בערך של 80 מטוסים לשעה שחולפים ממעל. וזה היום! כאשר ברור לכולם שיש אפשרות לפגיעה. זה היום אחרי שהאירועים הראו לארה"ב כמה מסוכנים יכולים להיות הטרוריסטים ואיך בקלות אפשר לפגוע ולהרוס. גם היום אין כל בעיה לטיס להסיט את המטוס ולהתרסק על הבית הלבן באיזור איסור טיסה. זה יקח לו כחצי דקה ולא יותר. רק מי שמסתובב שם מבין את המשמעות. ציפיתי שישנו כיוני טיסה ונחיתה לשד"ת וושינגטון וגם אחרי זה (וכנראה עשו סידורים של שינויי כיוון ונתיב) כך שהבית הלבן לדוגמא יהיה מוגן. אבל מביקור בשטח אני אומר שזה קשקוש. יתכן וכנראה שיש היום אמצעים מיוחדים מוסתרים שמגינים על הבית הלבן . אף אחד לא יודע את האפקטיביות שלהם עד שלא יקרה מקרה נוסף. ולדעתי אין למטוסים בעיה לחרוג מהנתיב ולנכנס לאיזורים אסורי טיסה בשניות! קראתי כבר על כך שפעם מטוס חרג ...קבל התראה והטיס מיד חזר לנתיב. למגן את הבית הלבן והפנטגון באיזור איסור טיסה אמיתי ואפקטיבי זה אומר לאסור את הטיסה האזרחית בשמי כל וושינגטון הבירה וברדיוס של 50 ק"מ לפחות. וזה בלתי אפשרי! לגבי רוב מטוסי הקרב שהיו או לא היו. תפסיק לחשוב במונחי ילד ותבין מה כתבתי לך. לא כתבתי שכל המטוסים היו במרחק של מאות מיל........כתבתי שהמטוסים מפוזרים ביבשת אמריקה שגודלה לפחות כמו אירופה!!! כך שבאזור האירועים לא היו בדיוק 7000 מטוסי קרב,הבנת??? ואלה שהיו ,לא היו חמושים ולא היו בכוננות ולא היו הוראות למקרה חרום כזה ולא היו טייסי כוננות ולא היתה תחמושת טילים ליירוט ולא ולא ולא . כך שההזנקה שנעשתה לקחה זמן. זמן ידידי, היה להם בדיוק כמה עשרות דקות בלבד. להרים מטוס ללא כל מה שכתבתי. למי שלא מיומן ולא תרגל כאלה דברים, לוקח הרבה זמן.

franse

New member
levincor אתה טועה לגבי העובדות.

על פי הפרסומים היו לאמריקאים טייסות F-16 באזור, אולם אלה הופנו "באורך פלא" למקומות מרוחקים מספר ימים לפני האירוע. מעצמה כמו ארה"ב לא תשאיר את מרכז הפיקוד הצבאי שלה (הפנטגון) וצמרת הממשל האזרחי (הבית הלבן, גבעת הקפיטול) ללא הגנה אווירית. אלה דברי הבל.

levincor

New member
אני כתבתי ברור. מצטער שלא הבנת. הנה עוד פעם

1. כתבתי שהיו לאמריקאים מטוסים באיזור אבל לא הרבה. כנראה שאינך מכיר ולא קראת אף פעם על מערכת ההגנה בתוך ארה"ב. זה לא כמות אדירה של מטוסים. אלא כמה מאות לכל ארצות הברית. בפרוש לא כל הארסנל! 2. המטוסים לא היו בכוננות בכלל. לא היה חימוש טילים ביד (כלומר לא בבונקרים אלא בכוננות לחימוש מטוסים). לא היה נוהל איך פועלים ומה עושים בכזה מקרה. לא היתה פיגורה סמכותית שיכלה לקחת אחריות ולהורות על ביצוע יירוט. לא היו טייסי כוננות למטוסים שהיו באיזור. 3. כבר כתבה כאן גולשת ששרתה בחיל האויר מה המשמעות של הזנקת מטוסי קרב ומה המשמעות להרים כוננות כזאת. היא הסביר הבצורה פשוטה כיצד העסק לוקח כמה שעות טובות!!!!. 4. נכון ארה"ב היתה מעצמה (היום הרבה פחות, ראה מה ע ושים כל ידידנו באיזור ולא סופרים את האמריקאים). אבל גם מעצמה עובדת וחיה עפ"י צרכים ומצבים נתונים. בארה"ב לא היה צורך בכלל ואף אחד לא חשב שדבר כזה יקרה. לכן כולם "נמו" . ארה"ב זה לא ישראל והחיים שם מתנהלים אחרת מאשר אצלנו. מתח החיים ותכיפות הבעיות הבטחוניות שונה לגמרי ונמצא בפזה אחרת. לכן תפסיק לחשוב במונחי ישראל וחיל האויר הישראלי שתוקף מיד עם כל קסאם. שם זה היה אחרת לגמרי. הם פשוט לא היו מוכנים בכלל לסצנריו כזה. אני לעומתך לא חושב שדבריך הם הבל....אני סבור שאתה פשוט לא יודע ומנסה להתאים את המציאות שלך למה שקרה שם.

franse

New member
אף אחד לא חשב שדבר כזה יקרה?

באותו יום בדיוק היה תרגיל גדול שדימה פגיעת מטוסים בגורדי שחקים! חלק מהמטוסים שסולקו מאזור האסון היו עסוקים בתרגיל הזה. צירוף מקרים מדהים או תכנון מראש שנועד לבלבל? בחלק מהעדויות חיילים סיפרו כי בהתחלה לא ידעו אם הדיווחים מגיעים מהתרגיל או שזה אירוע אמיתי. levincor אני חושש שהגעת לדיון הזה לא מוכן. מישהו ביננו מנסה להתאים העובדות לתיאוריה שלו, אבל זה לא אני...

levincor

New member
עזוב פראנס אנחנו מדברים בהבדלי פזה

אני לא יודע עד כמה אתה מכיר מרכות צבאיות וכוננות . אני מכיר וטוב מאד!! אני מדבר איתך מתוך נסיון וידע במערכות כאלה ואתה על סמך כתבות באינטרנט שנכתבו ע"י גורמים עלומים. מסגנון השאלות והנקודות שאתה מעלה ברור לי שאינך יודע איך הענין עובד ולכן אין טעם להמשיך ולכתוב על זה. וזה כנראה גם ההבדל בגישות ..אתה חושב שצריך לבוא מוכן לדיון...ואני חושב שאם יש לך ידע בענין אז לדיון כאן זה בהחלט מספיק כדי להבהיר נקודה. אין לי בעיה עם דעות שיש לך. אני מכבד אותן! אני פשוט לא מקבל אותן.

franse

New member
אני לא יודע מה נטפלת לנושא הכוננות.

המטוסים פיזית לא היו במקומם הרגיל כי נשלחו לכל מיני משימות במקומות אחרים. אם זכור לי נכון חלק אפילו טסו לקנדה לצורך איזה תרגיל משותף. לא נשאר אף מטוס קרב לרפואה בכל אזור וושינגטון וניו יורק. (אולי כמה בודדים). אם זו לא תעלומה אני לא יודע מה כן.

hamamin

New member
אין [לא היה] צורך לירות טיל בפנטגון

מספיק היו התאומים כדי להשיג את מטרת הקונספרציה. בכל מקרה סביר שאנשי הפנטגון,אלפי אנשי צבא,היו פותחים את פיהם בכעס אם זו היתה התקפה של אמריקה נגד אמריקה [???] למה ,הבוגדים והקורבנות,שותקים ??? 1.מה רצו ומה השיגו הבוגדים ? 2.הסי אי איי סבל פגיעה בבניין שבע למה הוא שותק ? 3.אלפי אנשים ניזוקו ,למה אינם תובעים את ממשל ארה"ב ? 4.אנשי הקונגרס אוכלים אחד את השני על שטויות,למה כולם שותקים ? 5.הרי ירי הטיל בפנטגון [צילום אפשרי יגיע לעיתונות ?] מסכן את הקונספרציה כהוגן,למה בוצע? 6.היום השילטון של הדמוקרטים, למה הם שותקים ? אפשר ליצר עוד אלפי שאלות בא נגיד אפילו שחוצנים שולטים לגמרי בעולם והם עשו הכל בבקרת מח על כל תושבי ארה"ב כולל הכל. בשביל מה [?] ליצור אנרכיה [?] עולמית אפשר על ידי שליטה על המשקיעים בבורסה ------- ליצור הרס על ידי האסלם ושילטון טרור שטני אסלמי זו המטרה שהושגה בהחלט בעזרת חוצנים שניראים "אללה" כל ה"קונספרציות" הם מאותה בקרה מח ששולטת על המוסלמים [ראה את אחמדי ארדואני ודומיהם ההיטלרים החדשים] לכן זה נושא שעולה כאן תמיד כי כאן מקומו--- אבל בחיית ,אל תיפלו בתעמולה האיסלמית השטנית על קונספרציות בוגדניות שתכליתן להחליש את ארה"ב וישראל אויבי השטן האיסלמי [אללה החוצני] האחרונים עלי אדמות. כלומר בסיכום ובקיצור זאת קונספרציה של השטן ולכן אין תשובות לשאלות [התשובות עוד יותר גרועות מהאירועים עצמם] ולכן ההסתרות הרבות.

לא הכל חוצנים ועבמים.

לא בהכרח חייב להיות הנושא קשור ישירות ל"אללה" או לאיסלם. ישנם פרטים שפשוט חסרי הסבר ובחלקם מוכיחים בעצמם את המצב. לא צריך הסברים בכדי לראות שישנם דברים רבים כדוגמת בניין 7, שמוכיח עד כמה הדברים היו אחרת ממה שמספרים והצילומים וההסברים המנתחים מראים אחרת. זה לא תמיד מה שצריך להיות בפועל אלה מה שיש, ומה שיש לנו זה הוכחות למה - ההסברים לא ראליים. אגב הנה שאלה מתוך ההסבר שניתן בין הקישורים האחרונים בנושא: "קריסתו של בניין 7 - מדובר בבניין המשתייך למרכז הסחר העולמי, אך מרוחק מהתאומים בכמה מאות מטרים. בעת המתקפה, נתגלו בו מספר שריפות בודדות, אך בוודאי לא ברמה שמספיקה למוטט בניין! אז כיצד זה קרה? כאשר מסתכלים בסרטון, ניתן לראות שבניין 7, כמו בנייני התאומים, קרס באופן שמזכיר פיצוף מבוקר. כמו כן, הוא קרס כ-8 וחצי שעות לאחר קריסת מגדלי התאומים. איך זה הגיוני? הטענה של הרשויות הייתה שהקריסה של בניין 7 נגרמה בשל גל חום שעבר בינו לבין בנייני התאומים. הבעיה היא שלגלי חום לא לוקח זמן רב כל כך לעבור מרחק קצר כל כך. יתרה מזאת, אין זה הגיוני שגל חום שעבר מבנייני התאומים לבניין 7, והיה חזק מספיק כדי למוטט אותו, לא המיס את האנשים והמכוניות שעמדו בדרך. כיצד קרה שבניין 7 קרס כתוצאה ממספר שריפות קטנות? מדוע הוא קרס כ"כ הרבה זמן אחרי האחרים?"

וכדי לחדד את העניין.

ההסברים הרשמיים - אליהם הכוונה - שאינם מספקים את התשובות לשאלות הרבות שנשאלו.

hamamin

New member
אכן,ההסברים הרשמיים חשודים מאד.

חלקם לא מסבירים ומגבירים את החשדות [המנועים לפחות של המטוס בפנטגון, וצילום אחד לפחות של שיברי המטוס בפנסלבניה,שכניראה יורט על ידי טיל, עם גוויות] בקשר לקשר החוצני הניסתר, זה לא פחות הגיוני מהאילומינטי או שבוש פוצץ את אמריקה. בקשר לביניין שבעאכן הוא ניראה כמו בקיסה מתוכננת עם חומרי נפץ אבל מי שהכין אותו לפיצוץ היה צריך להניח שהמטוסים יכנסו באחד ושניים,בטוח וזה גדול מידי לאמריקאים להצליח כל כך [לפוצץ בלי לעורר חשד מוחלט] על המוסלמים אני כבר אמרתי שהם מקבלים עזרה, לפעמים. כל הסיפור הוא אללה וחוצנים ,אפשרות חילופית, אין שום עניין אחר כעת,אחרי היטלר, חוץ מאללה ועובדי השטן שלו---- כל היתר זה גרעינים ובוטנים.

levincor

New member
מה שמראה אריק שאתה טיפוס סקרן.יופי

אותי לדוגמא זה לא מענין. אני דוקא מרוצה שהם נפלו ככה ולא על עוד מבנים בסביבה ולא גרמו עוד נזק או אובדן חיי אדם נוספים. ושלא תחשוב שאני לא סקרן. רק שאני מסתקרן מדברים אחרים ולא מקונספירציות.

levincor

New member
הנה כמה שאלות אליך אריק

על סמך מה בדיוק אתה אומר שזה לא בסדר?????? כמה בנינים פוצצת בחיים? האם עברת השתלמות מיוחדת לפיצוץ מבנים? איזה חומרי נפץ אתה מכיר? האם למדת הנדסת בנין? האם אתה מומחה בחישובי לחצים וחוזק במבנים? היכן ראית פיצוץ מבנים חוץ מסרטי קולנוע? או תוכניות טלויזיה דוקומנטריות? ואחרי זה אם יתברר כי הרקע שלך יהיה רציני בתחומים האלה עם נסיון וותק (ולא מצפיה בתוכניות טלויזיה או סרטים) בתחום , אז אפשר יהיה להתיחס לתמיהות שלך ..(אם יהיו בכלל) בצורה רצינית. מה שאצלך נראה לא בסדר לאחרים נראה בסדר גמור. ותתפלא ,לכולם יש זוג עיניים.

אריק67

New member
../images/Emo178.gifאתה קשקשן

על סמך מה אתה מבין בעבמים???? כמה עבמים ראית בחיים שלך???? האם עברת השתלמות מיוחדת לעבמים??? איזה סוגי עבמים אתה מכיר ועוד................... levincor שאתה רואה אור שטס מוזר גם עם הידע המועט שיש לך אתה מבין שזה עבם. אותו הדבר עם נפילת התאומים.ראיתי עשרות כתבות על פיצוצים מבוקרים של בניינים ישנים וראיתי כמה זה קשה להפיל את הבניין במדויק ועכשיו בתאומים מדובר בבניינים ענקיים ולא באחד שנופלים בדיוק מדהים. מבין או לא????????????????????

למעלה