בינגו... ! כעת בצע טרנספורם היפוך פאזה
נסה לחשוב על השאלות הבאות : - מדוע אני (כלומר - "מחרף1", וכל אחד אחר) סובל מחוסר הבנה טוטאלי ? וואיך ניתן לפצח את "האגוז הקשה" של חוסר ההבנה הזו - שמרתק את המדע מראשית הציויליזציה ? - מדוע, לאחר כל כך הרבה ספרים ומאמרים - איש עדיין לא הצליח לפענח את סודותיו של עולמנו ? - מדוע יש כל כך הרבה ניסויים שמצליחים "למצוא" את אשר איננו ? - מדוע אינני (אני - מחרף1, להלן) יכול להסביר מהו "זמן" ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני מצליח להסביר מהו "חומר" ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני מצליח להסביר מהו "המרחב" שלנו ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני מסוגל להסביר מהו "מרחק" ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני יכול להסביר מהי "מאסה" ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני מסוגל להסביר מהו "אני" ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") - מדוע אינני יכול להסביר ש-"אני" קיים בכלל ? (אלא בהסבר מעגלי, שהוא כשל לוגי, ולכן איננו "הסבר") זהו לבינתיים. שנה טובה גם לך.