1x04 אימהות - Maternity היום ב19:50

pink panther 8

New member
התפקיד שלה הוא...תופים בבקשה חחח

כשתינוק נולד בבית החולים(הזה לפחות) מחלקים לו דובי (מסורת חמודה לאללה לדעתי) אם זה בן בצבע כחול(החולצה) ואם זו בת בצבע ורוד. התפקיד שלה הוא לחלק את הדובים לתינוקים...

randomguy

New member
גם על הצבעים לא חשבתי ../images/Emo122.gif../images/Emo6.gif

נחמד!

randomguy

New member
איזה תפקיד נחמד ../images/Emo13.gif

רק מסתבר שצריך בשביל זה אנשים בריאים...המממ וגם אנשים שהם לא עיוורי צבעים (כי צריך להבדיל בין דובי כחול לדובי ורוד)

shanistern

New member
לדעתי היא מוכרת אותם ולא מחלקת-

זה בי"ח לימודי של אוניברסיטה- אין להם יותר מדי תקציבים לחלוקת דובים

randomguy

New member
כן, זה בית חולים אוניברסיטאי PPTH

PPTH = Princeton-Plainsboro Teaching Hospital פעם האוס התחמק מהקליניק בטענה שהוא מצונן וקאדי נתנה לו ללמד שתי סטודנטיות לרפואה איך מראיינים חולה, באופן אירוני, זאת היתה חולה שהמציאה כל פעם סיפור חדש על מה קרה לה, ולהאוס היתה דוגמה מצויינת להראות שצריך להתייחס אל כל חולה כאל שקרן
וכמובן בפרק "שלושה סיפורים" כשהאוס נותן הרצאה לסטודנטים, זאת עוד דוגמה טובה

randomguy

New member
המחלה: וירוס שנקרא ECHO 11

במבוגרים הוא גורם לתסמינים קלים יחסית, אבל הוא יכול להיות קטלני לתינוקות קטנים שנולדים בלי נוגדנים לווירוס מאמא שלהם (חשיפה של האם לווירוס בעבר היתה יוצרת נוגדנים).

randomguy

New member
שמתי לב בסצינה שהם כתבו על הלוח

איזה וירוסים יכולים להיות הגורם ואיזה לא, אז הם לא כתבו ECHO 11 אלא משהו שונה, ואח"כ הראו את הלוח, והשם פתאום השתנה
אבל אולי אני טועה.

Evi Virus

New member
האישה היא...

כנראה זו שמטפלת בתינוקות ונותנת להם בייבי-סטאף ברגע שהם נולדים, כמו הדובי - שיוכלו לשחק.
האישה הזו הייתה חולה, ובעצם הראו מה האוב חושב ובמחשבתו ראו את התהליך של העברת הנגיף מידה של האישה, שנגעה באפה, אל הדובי, שנגע בתינוק - והעביר לתינוק את הנגיף. מכיוון שככל הנראה האישה מטפלת בהרבה תינוקות הנולדים, היו הרבה תינוקות חולים. ולכן האוס הסתכל עליה ככה, כי היא זו שגרמה לכל זה
מקווה שהבנת

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אהבתי את הפאנץ' עם הדובי! ושאלה- קמרון איבדה תינוק...?
<איך אני אוהבת את הרגעים האלה בסדרה
>

sacrament

New member
אני בספק אם לזה הייתה הכוונה

עובדה שהבעיה שלה הייתה התינוקות...כשבעלה של מישהי עומד למות לא ראיתי שיש לה בעיה מסויימת בלעשות את העבודה ובלי קשר- היא ידעה שבעלה ימות, והיא בחרה להיות לצידו ולהתחתן איתו *בגלל* המחלה שלו. זו סיטואציה שהיא חוותה מבחירה. כשהוא אמר לה שכנראה היה סביבה הרבה מוות, אני חושבת שפשוט יש עוד הרבה מה לגלות על הדמות שלה. וזה לא רק הבעל שלה שמת.

sacrament

New member
זה לא למרות, זה בגלל

האוס הגיע למסקנה הזו באותו פרק... כי קמרון היא כזו טיפוס מוסרי שאוהב לעזור לאנשים אז היא עשתה איתו חסד והתחתנה איתו שיהיו לו כמה חודשים אחרונים שלווים או משהו כזה.

למעלה