1x04 אימהות - Maternity היום ב19:50

חידות על הפרק ../images/Emo26.gif

1. למה שימשה העניבה של הסטודנט לרפואה לדבריה של קאדי? 2. "לפעמים המתנה הכי טובה היא..."? [תשלימו את הציטוט של האוס
] 3. כיצד הוחלט איזה משלושת הוירוסים שנמצאו להם נוגדנים בדם התינוקות הוא הגורם למחלה? 4. למה השווה האוס את התינוק של האישה מהקליניק?
5. במה הייתה חולה האישה מהטלנובלה שהאוס צפה בה בתחילת הפרק? [ובסופו] 6. לאיזה מס' של וירוסים הצוות היה צריך לצמצם את האפשרויות ולכמה צמצמו בסוף? 7. האוס החליט לקחת דגימת דם גם מתינוק שנולד באותם תנאים אבל לא נדבק במחלה, מאיזו סיבה אותו תינוק נשאר בבית החולים? 8. מה עונה קמרון כשההורים של התינוק שמת שואלים אותה אם התרופה שניתנה לו תעזור? וסתם עובדה נחמדת, נלקח מויקיפדיה: When House comes to his staff to enlist their aid in finding more than two sick babies, he says, "We're going hunting." Chase asks what they are hunting for, and House replies, "Wabbits." This is an allusion to the Looney Tunes cartoon character Elmer Fudd, who had a lisp in which he mispronounced "R"'s as "W"'s. Many of his cartoons involved Elmer as a hunter on the trail of Bugs Bunny. ועוד משהו: Dr. House very clearly states the date: December 2, 2004. But in the last scene, when he tells the doctors he will deliver a baby in March, one of the doctors exclaims "That's five months from now!" Even the end of March is only four months after the beginning of December

AnGeLiNa JoNsOn

New member
כל הכבוד על היוזמה../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

עונה, אבל יוצאת מעאפנה, כי אני לא זוכרת כלום (ואני לא מסתכלת בתסריט)
1. לדבריה של קאדי, העניבה עלולה להעביר את הוירוס שגורם למחלת התינוקות (לא, זה היה דובי
) 2. "לא לראות אותך יותר לעולם"
3. אממ, בדקו איזה נוגדנים יש לאימהות, וזה שאין- הוא הוירוס המנצח! 4. וירוס, או חיידק....אנשים נוהגים לתת לו שם, להלביש אותו.....
5. וואו, אין לי מושג
6. היו צריכים לצמצם ל- 6, אבל צמצמו ל- 8 7. לא זוכרת 8. עוד 24 שעות נדע
<החיוך גם נכנס> קטע מצחיק, עם הבאגס באני. אני אומרת לכם, התסריטאי של הסדרה גאון והם לא יודעים לספור, קיצור

../images/Emo27.gif

1. לא לזה התכוונתי
אולי הייתי צריכה לכתוב "כֵמה שימשה העניבה" ולא "למה"
2.
3.
4.
6.
8.
אהבתי את התוספת של החיוך

o r t a l i t

New member
אני ! אני P:

4 זה טפיל [נכוןנכון?] ו7 זה צהבת משו.. P: לא שמתי לב לטלנובלה DD:

randomguy

New member
אני אנסה לענות על מה שנשאר...

1. צלחת פטרי. 5. זה אמנזיה! <הסימן קריאה גם נכנס> (מחלת השיכחה)
תמר ענתה נכון על רוב החידות אז זה התור שלה לשאול אותנו חידה (אחת או יותר) על הפרק!

randomguy

New member
אוקיי אז שאורטל תשאל חידה,

ואולי גם אני אנסה לחשוב על איזו חידה נחמדה על הפרק.

randomguy

New member
עוד 6 חידות חדשות על הפרק! ../images/Emo9.gif

1. מה היה צבע הספל שהאוס החזיק ביד לקראת סוף הפרק כשהוא דיבר עם קמרון? 2. לפי הדעה של האבא של התינוקת מקס (מקסין), לאיזה מקצוע השם הזה מתאים? 3. בסצנה אחת ראו את האוס ופתאום הוא נעלם תוך חצי שנייה, מתי זה קרה ולמה הוא עזב? 4. האוס שאל את פורמן מה שלום קמרון, איך אפשר לדעת שזה לא דבר טריוואלי? 5. קמרון כעסה על האוס, אבל רגע אחר כך משהו גרם לה להרגיש יותר טוב, מה זה היה? 6. לפי מה שהאוס אומר, מה הסימן הראשון של מחלת מונו ("מחלת הנשיקה")? [
] גם אם אתם לא בטוחים, תנסו לנחש את התשובות, מומלץ לא להיעזר בתסריט כי אז זה פחות חוכמה ופחות כייף. אז נסו את מזלכם!

|תיש|

לפי הדעה של האבא של התינוקת מקס (מקסין), לאיזה מקצוע השם הזה מתאים? מתאבק נראה לי האוס שאל את פורמן מה שלום קמרון, איך אפשר לדעת שזה לא דבר טריוואלי? כי האוס לא שואל שאלות טריויאליות
לפי מה שהאוס אומר, מה הסימן הראשון של מחלת מונו ("מחלת הנשיקה")? מרגישים בסדר גמור, אפילו לא עייפים [או משהו בסגנון
] בקשר לשאר - אני אאלץ לחזור אליך

randomguy

New member
../images/Emo65.gif

לא מתאבק
לא שואל שאלות טריויאליות נכון! יותר מדוייק נראה להגיד שהוא לא מתעניין בדברים טריוויאלים
לא מרגישים חולים - בדרך כלל הסימן הראשון למונו!
2 נכונות!

רקפת6

New member
כמה תשובות

2 חשפנית לא כ"כ הבנתי את ארבע אבל כי האוס לא מסתקרן מדברים לא טריוויאלים 6 לא להרגיש חולה

randomguy

New member
../images/Emo65.gif

לא חשפנית
, "אמבר" הוא אומר שזה שם של חשפנית
תשובה 4 נכונה ומדוייקת!
תשובה 6 נכונה מאוד!
2 נכונות!

pink panther 8

New member
תשובות!!

1. אדום 2. מתאים למתאגרף מקצועי 3.אני לא בטוחה כשהוא בדק את התינוקות נכנס אמר הוא בוכה הוא בסדר והלך 4.מזה טריוואלי????(ברור מאליו לא??) 5.כשהיא ראתה את ההורים משתחררים ומבחקים את התינוקות המאמי שלהם!! 6.כשלא מרגישים עייפים בכלל או חולים כה חולים

randomguy

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

1. נכון! יפה מאוד!!
2. בדיוק!
3. לא
רמז: הוא ישב בכורסה ופתאום נעלם בחצי שנייה
4. טריוויאלי זה משהו שולי או לא ממש חשוב או ברור\מובן מאליו. 5. נכון מאוד!
והם היו שמחים והיא ראתה אותם שנייה אחרי שהאוס עצבן אותה וזה גרם לה לשמוח ולחייך
6. נכון
ארבע תשובות נכונות! כל הכבוד!

נו, מתאבק, מתאגרף- הכל אותו דבר ../images/Emo11.gif

וגם אני רציתי להגיד אדום, אבל זה יותר מידי טיפוסי לספל וחשבתי שהתשובה תהיה מקורית יותר

randomguy

New member
../images/Emo6.gif היית צריכה לנחש שהספל היה

אדום
היאבקות ואיגרוף הם שני ענפי ספורט שונים כשמדברים ברמה מקצועית, אם הוא לא היה אומר "מקצועי" אז יש המון שמות לתחביבים שאנשים חובטים אחד בשני, אולי אפילו "השתתפות בפורומים שאין בהם מספיק חוק וסדר"

randomguy

New member
לידר היית צריכה לנחש, היית מקבלת

עוד נקודה (חמישית), ואז במקום ארבע בלונים שקיבלת, היה "מעשה בחמישה בלונים"

למעלה