1x04 אימהות - Maternity היום ב19:50

randomguy

New member
[מידע מפרק 1X07 בקשר לקמרון]

האוס בדק את התיק הרפואי של קמרון כי הוא רצה לדעת האם היא היתה בהיריון פעם, וגילה שאף פעם היא לא קיבלה FOLIC ACID, וזה גרם לו להניח שהיא מעולם לא היתה בהיריון, ולכן מעולם לא איבדה תינוק (או עובר), אבל היא מדברת בפרק על זה שזה יותר גרוע לצפות במישהו מת מאשר למות, וברור שהיא מתכוונת לזה שבעלה מת מסרטן. היא מספרת להאוס על זה בפרק 1X07 ואח"כ היא מספרת יותר בפירוט לווילסון על זה בפרק 2X01. בהרבה פרקים רואים שכשיש סיטואציה של מוות מתקרב היא מעדיפה להתעלם מזה ולהאמין שיקרה נס ולהשאיר תקווה עד לרגע האחרון, והיא מוכנה לסבול העיקר שהאדם שהולך למות יקבל עידוד ותקווה (פרק 2X01 למשל), ולכן היא התחתנה עם החולה סרטן (אני מניח שהיא גם אהבה אותו בלי קשר למחלה שלו, והתחתנה איתו למרות שהוא הלך למות, כי בעיניה זאת לא היתה סיבה לא להתחתן אלא להיפך אם כבר).

pink panther 8

New member
../images/Emo58.gifלא נכון

בעונה השלישית קמרון גואלת את החוקר המפורסם עזרא משהו מייסוריו היא זאתי בשהורגת אותו והיא זאתי שמתמודדת אם המוות שלו והיא העדיפה להמית אותו ממאשר לתת לו לגסוס למרות שבהתחלה היא בכלל סירבה לטפל בו מיכיון שחשבה שזה לא הוגן להכניס אותה לתרדמת בלי שהוא ידע... יכול להיות שלא ניסחתי את זה באופן הכי מוצלח שיש אבל what the hey חחח

randomguy

New member
הקליניק היה מעולה! אחד מהיותר טובים

אי פעם, אולי טופ-10 אפילו

Elizabell

New member
אימהות - פרק סוחף! ויש לי שאלה...

אהבתי מאוד את הפרק של היום. אני אהבתי איך שכל הצוות עבד יחד. ממש יחד. אהבתי במיוחד את הסוף. עם הזקנה שמחלקת את הדובים....
לא הבנתי מה האוס שאל את קמרון בסוף: "משכת תינוק?" מה זה אומר? אחר כך היא אמרה לו שהוא יכול להיות בן**** לפעמים....
איזו תנוחה סקסית הייתה להאוס בסוף הפרק כשהוא ראה TV חחחחחחח זה היה ממש חמוד משום מה.... שמתם לב שבפרק הזה הוא התלבש הכי יפה מתמיד? הז'קט הבז' הזה.... והז'קט השחור והחולצה מתחת פתוחים ביותר כפתורים מאיי פעם.... אמא אומרת לי שאני משהו מוזר...אני שמה לב לכל הפרטים...חחחחחח היא גם רוצה שהאוס יהיה עם קאדי ושיהיה להם ילד משותף... בגלל שאם הם יפרדו אז לפחות יהיה להם משהו במשותף...הילד....חחחחח אמממ
הינה כמה לינקים: - התסריט של הפרק "אימהות" - http://www.twiztv.com/scripts/house/season1/house-104.htm - השיחה בין ווילסון והאוס בעונה ה 2 - (אחד הקטעים הכי שווים בעונה) http://www.youtube.com/watch?v=S3BtRLFb4Ig&mode=related&search= - עוד כמה קטעים שווים - http://www.youtube.com/watch?v=Atskc15g07E&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=UfZ8-UdvcBo&mode=related&search= http://www.youtube.com/watch?v=S7z7nXWoSnc&mode=related&search= __________________________________ It’s easier to die than to watch someone die __________________________________ House: Hey, Foreman? Got a minute Foreman: So, pulmonary resistance is stabilized for the two kids, but BP’s still... House: No news, then. How’s Cameron? Foreman: Dr. Cameron? House: Sure. Let’s start with her, and move on to all the other Camerons we know Foreman: Sorry, I’m just not used to you asking about someone’s well-being House: I can understand how the question would surprise you. I don’t quite get how it would confuse you Foreman: Why do you want to know? House: Why do you want to know why I want to know? Foreman: Just curious House: Me, too Foreman: You don’t get curious House: I’m the most curious man in the world Foreman: Not about trivialities House: Well, then, this must not be trivial. How is Cameron handling everything? [They’re at the doors of the clinic.] Foreman: Just fine House: Great, glad we talked שיהיה ערב טוב לכולם אליזבל

randomguy

New member
אירוני שאת כותבת "זה למה" ../images/Emo3.gif

כי ככה מדברים באנגלית וזה תרגום חופשי לא מוצלח ל THAT'S WHY

randomguy

New member
לא תירגמו "משכת תינוק", תירגמו

"שכלת תינוק" כמו שצריך! ידעתי שלא יכול להיות שראיתי את הפרק 4 פעמים ולא שמתי לב לכזאת טעות בתרגום, אז בדקתי, והם תירגמו נכון, את סתם דמיינת.

randomguy

New member
אבחנה מבדלת, אנשים: האם התרגום

ב YES שונה מב HOT לאותה סדרה או שבחורה התבלבלה ולא קראה את התרגום נכון?

randomguy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אבל אם את רוצה לחפש זברות, אז שמישהו שהקליט מ YES יבדוק לנו

Elizabell

New member
כניראה התבלבתי...../images/Emo187.gif../images/Emo4.gif

אבל משנכון זה שלא כל כך הבנתי משהוא שאל אותה אז אז אחר כך עליתי למעלה בהודעות וראיתי שזה אומר שבעלה נפטר מסרטן...ולא ידעתי את הפרט הזה...

a Warming Sign

New member
שאלה../images/Emo13.gif

מתישהו בזמן ההחלטה על הטיפול בשני התינוקות האוס אמר משהו על שם המשפחה הרטיג[?],שזה נשמע יהודי
לא ממש קלטתי את הבדיחה ואיך זה התקשר לטיפול. ?
והרג אותי הקטע עם האישה בהריון: Jill: Thank you so much. I gotta get you a gift or something House: Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again

../images/Emo76.gif

קדי שאלה אותו איך בדיוק הוא הולך להחליט לאיזה תינוק לתת איזו תרופה, ובעצם איך הוא יכול להחליט איזה תינוק ימות. אז האוס עונה לה בציניות ש"הרטינג" נשמע יותר יהודי ולכן בטח כדאי לתת לתינוקת שלהם את תרופה X

בעצם אני לא בטוחה שזו המשמעות ../images/Emo3.gif

אבל הנה הקטע, אולי מישהו יבין יותר טוב: Cuddy: So, you’re going to flip a coin? That’s how you decide which baby lives? House: Can I borrow a quarter? Hospital Attorney: Do you want to get sued, lose your license, House? Well, generally I’d applaud that, but my job is to protect this hospital, so I strongly advice you to come up with a medical rationale why Baby A should get Medicine X and vice-versa. House: Whoa, whoa, whoa, hold on there, Slick. We didn’t all go to law school. Your advice is that I should use medical reasons to make medical decisions? Hmm, that’s not going to be as easy… Attorney: Any medical justification. Doesn’t need to be a good one. House: Well, Hartig sounds Jewish, so does Aztreonam, so we’ll the Hartig kid off Vancomycin, how’s that? Cuddy: You can’t experiment on babies. House: Doctors experiment all the time. Cuddy: On adults. With their consent.

o r t a l i t

New member
חחחחחחחחחחח

הוא דווקא אומר שבגלל שהרטינג *וגם* אזטראונם [באמת ?!] נשמעים יהודים, מכיוון שהם נשמעים אותו דבר, התינוק ה"יהודי" יקבל את התרופה ה"יהודית". [ככה אני הבנתי לפחותP:]. בכלל אחלה פרק :] עלילה-רפואית, קמרון, קאדי.. האוס אופקורס. אני ממש אוהבת את העונה הראשונה :) מזל ששמו ש.ח.ים... כי כששידרו אותה לראשונה כל הזמן אמרתי לעצמי "וואי איזו פרסומת טובה.. אני חייבת לראות !" ופשוט לא יצא כמעט :\

למעלה