זה דיון בנושא האם הפרק הנ"ל הוא
הכי טוב בתולדות האוס או לא, ובדיון כל אחד מציג את עמדתו ומנסה, באופן טבעי, לשכנע את האחרים. אם מנסים לבדוק את זה בצורה שתהיה כמה שיותר מדוייקת, אז אני חושב שהדעה שלי חשובה, כי אני צפיתי בפרק בלי שאף אחד ז*** לי את השכל לפני זה שאני הולך לראות את הפרק הכי טוב אי פעם ובלי שידעתי שום דבר על הפרק. בצפייה הראשונה, התאכזבתי כשגיליתי שזה פרק מוזר שמספר על שלושה סיפורים שקרו בעבר, ונמנמתי במשך כחצי שעה עד שפורמן אמר לקמרון "צדקת, זה באמת האוס", ואז זה הפך מעניין, אבל ההמשך לא היה כל כך מוצלח, ובסוף רציתי לראות את זה שוב, אבל מתישהו, לא היה לי חשק בכלל לראות את זה באופן דחוף, בשביל המידע על ההאוס. לעומת זאת, לפני שאת ראית את הפרק, את עברת אולי שטיפת מוח בקשר עליו ופעל עליך אפקט פלצבו מאוד משמועתי שאת לא יכולה לזלזל בו. מה שכתבתי על הזמנים זה שאומנם יש תנועה בין זמנים אבל כל הסיפורים קרו כבר בעבר והם מסופרים מנקודת זמן שאין לה "עתיד", ולכן פחות מרתקים מאשר פרק רגיל שה"עתיד" של כל דקה היא הדקה הבאה בפרק, ויש הרגשה שכל דבר שעושות הדמויות משפיע על "העתיד", מה שאין בפרק הזה. לדעתי כשמגדירים פרק כ"הכי טוב" מבין סדרה הוא חייב להיות ייצוגי, ולא יוצא דופן. את נותנת תואר לפרק כפרק האוס הכי טוב, אבל בעיני הוא לא ממש פרק האוס בכלל. יותר כמו ספיישל. אני מחבב את הצוות ולכן בפרק הכי טוב שאני הייתי בוחר, היה להם חלק יותר משמעותי. עצם זה שאת קוראת לצוות "דאקלינגס" מראה שאת נגררת אחרי אחרים ולכן הדעה שלך חשודה כלא ממש עצמאית, אלא מושפעת ומוטה. באמת פיספסתי את שתי הבדיחות שהזכרת, אבל גם כשהסברת אותן, הן לא ממש מוצלחות לטעמי. ההומור בפרק הזה לא מתקרב לדעתי לרמות התחכום והשנינות של ההומור בהרבה פרקים אחרים. בקשר לכל מה שקרה להאוס, ואיך הוא הרגיש בקשר לזה, ואיך זה שינה אותו, והיחס המורכב של אל סטייסי ושלה אליו, כל זה בה לידי ביטוי הרבה הרבה יותר מוצלח ואמוציונלי בפרק הבא, "ירח הדבש" שהוא פרק פי עשר לפחות יותר טוב לדעתי, למרות סטייסי. הפרק הזה הוא היחידי שסטייסי מאוד מוצלחת בו. ובכלל "שלושה סיפורים" בעיני הוא רק פרומו ל"ירח הדבש" שהוא הדבר האמיתי. אני אפילו שוקל להכתיר את "ירח הדבש" בתואר פרק האוס הכי טוב אי-פעם. בפרק הזה באמת ממש רואים מי זה האוס, מה קרה לו, ומה הוא מרגיש, וכמה הוא סובל, והשיא מגיע ברגע הסיום שסטייסי מתחבקת עם מארק, והאוס מנסה ללכת ולא מצליח ובולע כדור, וברקע כל זה מתנגן השיר שמופיע בציטוט שב"עולם שלי". הפרק הזה היה דרמה מעולה ומרתקת, וקלאסיקה האוסית אמיתית. שורה תחתונה: Honeymoon שולט, לוקח בהליכה את Three Stories (אבל עדיין אני חושב שאולי דווקא Detox הפרק הכי טוב).