3.16..

the covenant

New member
זה ספויילר רק למי שראה בדיוק את הדקה הזאתי של

הסידרה ודילג על כל הפרק שהדגיש את העובדה שלסאם יש כוחות, ואת כל הנסיונות של רובי לשכנע אותו שזאת הדרך היחידה להרוג את לילית'=הכוחות של סאם יותר גדולים משל לילית'

LoganLover

New member
אני ראיתי בזה ספוילר והזהרתי

לא צריך לקטול אותי פה

the covenant

New member
אמרתי שנעשה גיחה קצרה

בקרוב העונה החדשה מתחילה ותצפה לראות אותי פה הרבה יותר(גם פחות לחץ בצבא)

deeporange

New member
איפה אפשר למצוא ספויילרים???

באמת מי מסיים ככה עונה??? מזה השטויות האלו בבקשה תביאו קישורים לספויילרים אני לא באמת אשב ואחכה עד שמשהו ביס יחליו לשדר את העונה הרביעית עוד שנה לחכות לא ולא

the covenant

New member
זה סיום גאוני לעונה

זה משאיר את הצופים במתח ולא גורם להם לאבד עניין בסידרה כמו שוקרה להרבה צופי גיבורים וכאלה שימי לב, רוב הסדרות האקשן נגמרות בכזה סוף כדי לא לאבד את הצופים ושישארו במתח עד העונה הבאה בקשר לספויילרים אף אחד עוד לא יודע בדיוק מה יהיה את יכולה לחכות שנתחיל לדבר על זה פה שהעונה תתחיל בארה"ב או פשוט להוריד גם

deeporange

New member
סיום גאוני בהחלט אבל קיצ'י ומעצבן

כמו כל הסדרות מהסוג חייבים מתח אחרת למה שנראה עוד עונה..מזה הם לא סומכים על הצופים הנאמנים שנשאר לעונה הבאה גם בלי סיום כזה???? חבל

AVriL AddiCt

New member
מה זה היה פרק אחרון?

אוף איזה עצביםםם העונה החדשה כבר התחילה בארה"ב?

psycho girl297

New member
רק לשתף אותכם

אתר ממש נחמד, בוחרים דמות או מפורסם והאתר שואל שאלות ובסוף מנחש את הדמות http://www.devinettor.com

to the end1

New member
איזה חמוד עכשיו שיחקתי אבל הוא לא באמת מנחש

אני חושבת שהוא כבר יודע לא שכותבים את השם בהתחלה ובסופו של דבר איכשהו הוא היה חייב להגיע לשם שכתבת לא?

LoganLover

New member
לא, זה רק במקרה שלך..../images/Emo3.gif

אני רשמתי שם שבכלל לא קשור למה שהוא היה צריך לנחש. בכלל, מילאתי את הפרטים על עצמי (שם: ענת, גיל:17, נקבה) הוא שאל דיי הרבה שאלות והוא ניחש בדיוק על מי שחשבתי - סאם ווינצ'סטר! ממש מגניב!!! אהבתי!! תודה

למעלה