אני רשמתי ג'ראד פדלסקי באנגלית והוא מצא לי
L LoganLover New member 31/8/08 #64 זה מה שאני מנסה להגיד לך ..../images/Emo13.gif תנסי בלי לרשום אף שם שקשור לניחוש שלו. תני שם בדוי, גיל לא קשור.. לי אישית זה יצא!(בניסיון הראשון) כמובן, שאת צריכה לענות במדויק, אחרת בטח שהוא לא יידע
זה מה שאני מנסה להגיד לך ..../images/Emo13.gif תנסי בלי לרשום אף שם שקשור לניחוש שלו. תני שם בדוי, גיל לא קשור.. לי אישית זה יצא!(בניסיון הראשון) כמובן, שאת צריכה לענות במדויק, אחרת בטח שהוא לא יידע
י יוובלי New member 1/9/08 #67 כשהאתר הזה ניבנה, אז ג'נסן היה פחות מבן 30 ככה שלא הבנתי למה לא יוצא לי את ג'נסן חחח. כי יש שאלה שהוא שואל אם הדמות בת 25 ומתחת .... הם צריכים לסדר את זה
כשהאתר הזה ניבנה, אז ג'נסן היה פחות מבן 30 ככה שלא הבנתי למה לא יוצא לי את ג'נסן חחח. כי יש שאלה שהוא שואל אם הדמות בת 25 ומתחת .... הם צריכים לסדר את זה
phoenix force Member 27/8/08 #7 3.16.. אמרתי לכן שדין היה צריך להקשיב לרובי..XD (אין לי כח להעתיק מה שכתבתי פעם קודמת..XD)
L LoganLover New member 27/8/08 #9 ../images/Emo7.gif אני פשוט לא מאמינה. אני בשוק פרק עצוב, מה עוד אפשר להגיד
T The Ocean Girl New member 27/8/08 #10 ../images/Emo7.gif דיני!!!! ויותר חשוב סאמי!!!!!! איכס, איזה עמוק היו הווים בגוף שלא! ונחשו מה, שוב אכלתי
../images/Emo7.gif דיני!!!! ויותר חשוב סאמי!!!!!! איכס, איזה עמוק היו הווים בגוף שלא! ונחשו מה, שוב אכלתי
T The Ocean Girl New member 27/8/08 #25 אה ועוד משהו ../images/Emo6.gif אהבתי איך הילדה משנה את ההבעות שלה
ג גרבע New member 27/8/08 #11 ../images/Emo105.gif*בוכהבוכה* ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא )))))))))))))))))))))))))):
../images/Emo105.gif*בוכהבוכה* ללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא )))))))))))))))))))))))))):
ג גרבע New member 27/8/08 #38 ../images/Emo105.gifזה כזה חרא \= כל כך חשבתי שהוא יחייה >< אבל הוא יחייה ?0_0 אני כל הך הולכת לחכות לשידור חוזר. ._.
../images/Emo105.gifזה כזה חרא \= כל כך חשבתי שהוא יחייה >< אבל הוא יחייה ?0_0 אני כל הך הולכת לחכות לשידור חוזר. ._.
ג גרבע New member 28/8/08 #54 ../images/Emo105.gifעאעא ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif תודה DDDDDDDD: