30 יום בחודש יוני

didalf

Well-known member
את יודעת שזאת כפירה כן?

אנשים הועלו לגרדום על פחות מזה

Reutk

Active member
עונה

סדרת החודש: אהבתי את אטלנטה והאפ ולאנרד אבל הכי את לגיון! וראיתי גם קצת ויפ וזה ממש מצחיק זה כמו הבית הלבן רק עם אנשים חראות.

סרט החודש: לא ראיתי.

שיר החודש: finally mine / julite roberts שיר קיטשי דביק בטירוף שלא נראה לי שאני אשמע עוד פעם שוב במלואו, אבל שמו אותו כפרומו מקסים ממש לגמר ה-NBA וזה היה סופר מתאים
.

מאכל החודש: היו הרבה דברים טעימים בשבועות אבל גלידה היא מאכל החודש שלי.

מקרה ה-wtf?! של החודש: אפילו שלא ראיתי את המשחק, נראה לי שהדבר המוזר שג'יי.אר סמית עשה. במצב של שיווין בין הקבוצות עם כדור אצלו ביד וכמה שניות על השעון, זה נראה כאילו הוא חושב שהם מובילים ומנסה להעביר את הזמן במקום לייצר זריקה ולנצח לקבוצה שלו את המשחק.

אופס שכחתי לשאול לגבי ספר החודש
הייתי בטוחה ששאלתי.

מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? הפועל כדורסל בבאר שבע עולה לליגת העל. יאיי!

מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? אחד ענק משהו כמו אלף+ חלקים.

מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם? עדיין בריאן קייני.

סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)? הראשון שעולה זה של אלן דג'נרס במציאות ובסדרה.

מהו הספר האהוב עליכם? אמה של ג'ין אוסטן

הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר?ממה שאני רואה כנראה משחקי הכס, לא עולה לי משהו אחר. אבל ממה שאני לא רואה את סיפורה של שפחה כולם מהללים ואני קוראת עכשיו את הספר אז מעניין אותי מה יותר טוב הספר או הסדרה.

מהי הנבחרת שתיקח את המונדיאל? אני רוצה להגיד גרמניה אבל קרה בכלל פעם שנבחרת עשתה ריפיט? אז אני הלך על ברזיל, אולי זה יכפר קצת על הבושות שהנבחרת שלהם עשתה אצלם בבית בפעם שעברה. אם פורטוגל יקחו זה יהיה הכי מגניב אבל אין מצב.

מתוק או מלוח? מלוח זה בסדר אבל הכי עדיף מתוק.

דמות שהייתם רוצים לפגוש? הרמיוני מהארי פוטר כי היא רגישה חכמה ואמיצה וגם יכולה לעשות קסמים אז מה רע?

הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני? 'ללא מילים' עלתה ביס בתחילת החודש.

תמונות סרטונים ודברים אחרים שבא לכם להוסיף: החתיך הזה בג'רזי של הספרס. כי אחרי שכתבתי לעדי על המדים של הקבוצות נזכרתי בתמונה הזאת, ששמרתי לעצמי לפני כמה חודשים.

panda0zombie

New member
התמונה אבל

אני אישית מקווה שגרמניה תיקח את המונדיאל.. מהמעט שראיתי שומעתי הם קבוצה מצויינת ומגיע להם. אם הם לא יעשו ריפיט אז שלפחות לא יעשו לעצמם בושות כמו ברזיל במונדיאל הקודם

didalf

Well-known member
אין סיכוי

גם אם הם לא ינצחו, הם לא יעשו בושות כמו ברזיל. זה היה המשחק הכי מצחיק שראיתי בחיי.

didalf

Well-known member
לאאא רעות לא פורטוגל!!

מעניין אם באמת איזה מדינה הצליחה לקחת שני מונדיאלים ברציפות
אני בספק, ובגלל זה השנה אני לא מהמרת על גרמניה.
&nbsp
רגע ג'וליה רוברטס ג'וליה רוברטס? היא שרה?

&nbsp
ואני שמחה שאת עדיין בוחרת בבריאן

Reutk

Active member
אבל ככה לרונאלדו יהיה לפחות תואר אחד בכל המסגרות.

זה ג'ולייט רוברטס אני חושבת. בכל מקרה זאת בטוח לא היא היום שבדקתי מי שר את השיר כדי לכתוב ראיתי גם כבר תמונה שלה.

didalf

Well-known member
נו וזה נראה לך כמו משהו רצוי?

אה נכון כתוב שם ג'ולייט, המוח קורא מה שהוא רוצה

Reutk

Active member
פתאום נזכרתי שהשוער של ליברפול הוא גרמני

הוא פותח גם בנבחרת שלהם
?

אם כן, אני מקווה שיהיה לו טורניר טוב יותר.

didalf

Well-known member
הא נכון

באמת מעניין אם יקחו אותו
. מסכן.

Reutk

Active member
בסוף הבנתי שלא הזמינו אותו

בלי קשר לליברפול.

השוער הפותח שלהם זה מנואל נוייר השוער של ברייאן מינכן. השוער השני שלהם זה השוער של ברצלונה ואחריו בתור זה השוער של פריז סן ז'רמן.

didalf

Well-known member
את יודעת הרבה יותר ממני

ובדיוק עכשיו ראיתי כתבה שרופאים בארה"ב אכן מאשרים שהוא חטף זעזוע מוח מסרחיו ראמוס.

Reutk

Active member
אני לא יודעת. אני שואלת אנשים.

בעיקר את אפרת היא כמו גיא פינס וחדשות הספורט ביחד.

למה ארה"ב, מה רע ברופאים של ליברפול
. אבל זעזוע מוח זה עניין רציני בNBA היו מורידים אותו מהפרקט ישר אם יש חשד לזה.

didalf

Well-known member
"היא כמו גיא פינס וחדשות הספורט ביחד"

היה כתוב בכתבה שהוא בחופשה פרטית בארה"ב אבל הקבוצה שלחה אותו לרופא בכל מקרה. אבל עדיין זה טיפשי אם כבר היו צריכים לבדוק אותו ישר במשחק או מיד אחרי, לא שבועיים אח"כ.

dory141

New member
לא, הוא מעולם שיחק בנבחרת הבוגרת

השוער של גרמניה זה מנואל נוייר, שוער קבוע שלהם מזה 8 שנים, שנבחר למרות שרוב העונה היה בכלל פצוע.

1Shir

New member
רעות, את לא רואה את גמר הNBA? גם אני לא אבל שמעתי על הקטע עם

השחקן שלא ידע מה התוצאה... אני אמנם לא רואה אבל אני מניחה שמצב כזה לא קורה סתם, צריך להיות שם בלבול ותפקוד לקוי של כל השחקנים והמאמן כדי שתהיה סיטואציה כזאת (למרות שקורות בכדורסל סיטואציות כאלה מדי פעם)

אלן דג'נרס כשיצאה מהארון רשמית היתה בת זוג של אן הייש, נכון? היה להן איזה מומנט עם הנשיא קלינטון אני זוכרת

אני שמחה שבחרת בבריאן קיני

שלושת הנבחרות שכתבת זה בדיוק אני (אוהדת גרמניה), אבא (אוהד ברזיל שטס לכל המשחקים כל מונדיאל, השנה הוא כבר עושה טיסות הלוך חזור במקום להישאר שם זה כבר יותר זול במקרה הזה) ואמא (אוהדת פורטוגל, בעיקר המדינה פחות הכדורגל)

ואיזו גלידה???

Reutk

Active member
לא אין לי זמן
. בדרך כלל אני תמיד רואה לפחות את הגמר.

JR, השחקן שזה קרה לו, הוא דיי מחוק כזה ככה שזה מתאים לו לא לדעת. אני בטוחה במאה אחוז שלברון ידע וגם שאר השחקנים כנראה. אבל בטח שהיה בלבול, קודם כי הוא לקח את ריבאונד ההתקפה מהחטאה של קליעת עונשין שזה שלעצמו מצב נדיר, ואח"כ היה לשחקנים משהו כמו 5 שניות לקלוט שיש להם עוד פוזישן התקפה ושהשחקן שמחזיק בכדור לא יודע מה הוא פאקינג עושה. סיטואציות כאלה קורות בכדורסל זה משחק של טעויות אבל לעשות טעות כזאת ברגע כזה קריטי זה וואו פשוט אין מילים. האמת הרגע הוואט דה פאק האמיתי שהיה לי זה הסקופ מהכדורסל נשים הזה. זה באמת היה הדבר הכי מוזר ששמעתי.

שמתי לב ששכחת

קצת מצחיק באמת שבחודש הספר ועם כמה שאלות לגבי ספרים - אבל לא שאלת על ספר החודש.
&nbsp
האם זה צירוף מקרים שהספר האהוב עליך הוא אמה ואת רוצה לפגוש את הרמיוני (שאותה משחקת אמה ווטסון)...

למעלה