עונה
סדרת החודש: אהבתי את אטלנטה והאפ ולאנרד אבל הכי את לגיון! וראיתי גם קצת ויפ וזה ממש מצחיק זה כמו הבית הלבן רק עם אנשים חראות.
סרט החודש: לא ראיתי.
שיר החודש: finally mine / julite roberts שיר קיטשי דביק בטירוף שלא נראה לי שאני אשמע עוד פעם שוב במלואו, אבל שמו אותו כפרומו מקסים ממש לגמר ה-NBA וזה היה סופר מתאים
.
מאכל החודש: היו הרבה דברים טעימים בשבועות אבל גלידה היא מאכל החודש שלי.
מקרה ה-wtf?! של החודש: אפילו שלא ראיתי את המשחק, נראה לי שהדבר המוזר שג'יי.אר סמית עשה. במצב של שיווין בין הקבוצות עם כדור אצלו ביד וכמה שניות על השעון, זה נראה כאילו הוא חושב שהם מובילים ומנסה להעביר את הזמן במקום לייצר זריקה ולנצח לקבוצה שלו את המשחק.
אופס שכחתי לשאול לגבי ספר החודש
הייתי בטוחה ששאלתי.
מה היה אירוע ספורט האחרון שראיתם? הפועל כדורסל בבאר שבע עולה לליגת העל. יאיי!
מה היו מספר החלקים בפאזל הכי גדול שהרכבתם? אחד ענק משהו כמו אלף+ חלקים.
מהי הדמות הלהט"בית האהובה עליכם? עדיין בריאן קייני.
סיפור יציאה מהארון זכור במיוחד (יכול להיות מקרה בסדרה, או של מפורסם מסוים)? הראשון שעולה זה של אלן דג'נרס במציאות ובסדרה.
מהו הספר האהוב עליכם? אמה של ג'ין אוסטן
הסדרה הכי טובה שמבוססת על ספר?ממה שאני רואה כנראה משחקי הכס, לא עולה לי משהו אחר. אבל ממה שאני לא רואה את סיפורה של שפחה כולם מהללים ואני קוראת עכשיו את הספר אז מעניין אותי מה יותר טוב הספר או הסדרה.
מהי הנבחרת שתיקח את המונדיאל? אני רוצה להגיד גרמניה אבל קרה בכלל פעם שנבחרת עשתה ריפיט? אז אני הלך על ברזיל, אולי זה יכפר קצת על הבושות שהנבחרת שלהם עשתה אצלם בבית בפעם שעברה. אם פורטוגל יקחו זה יהיה הכי מגניב אבל אין מצב.
מתוק או מלוח? מלוח זה בסדר אבל הכי עדיף מתוק.
דמות שהייתם רוצים לפגוש? הרמיוני מהארי פוטר כי היא רגישה חכמה ואמיצה וגם יכולה לעשות קסמים אז מה רע?
הדבר שאתם הכי מחכים לו בחודש יוני? 'ללא מילים' עלתה ביס בתחילת החודש.
תמונות סרטונים ודברים אחרים שבא לכם להוסיף: החתיך הזה בג'רזי של הספרס. כי אחרי שכתבתי לעדי על המדים של הקבוצות נזכרתי בתמונה הזאת, ששמרתי לעצמי לפני כמה חודשים.