4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chen1litvak

New member
../images/Emo207.gif שאלה

צו ראשון אמור לגרום לאנשים לרצות לא להתגייס? כי דווקא רציתי

הדר 0

New member
רצית עד הצו ראשון ועבר

או דווקא רצית בגלל הצו ראשון? אני הייתי מורעלת מתה, עם כל צו וכל יום מיונים רציתי יותר ויותר ואז התגייסתי והייתי היצור הכייייי צהוב ומורעל בעולם הזה וזה עבר לי באופן מאוד חד אחרי משהו כמו 10 חודשים, זה החזיק אצלי המון זמן... עכשיו אני מאוד אמביוולנטית בנושא צבא.... ואל תקשיבי לרעות, עם כל הכבוד ויש כבוד, צבא לפעמים יכול מאוד לתרום לך

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

את מזכירה לי איך היו מרחיקים אותי מצעירים תמיד, כי אחרי שיחה איתי על כמה כיף בבסיס ובצבא בכלל, הם היו מתחילים לבכות ולייחל למותם
. אני התגייסתי בעיקר כי צריך |קונפורמיות|, התחלתי לשנוא את הצבא באמת רק אחרי שסיימתי את הקורס
.

הדר 0

New member
../images/Emo195.gif

זה מאוד תלוי בתפקיד שאת עושה (ובאורך הקורס) כי גם אצלי זה הגיע תקופה קצרה אחרי שסיימתי את הקורס...

ביב' כשהיו שואלים אותי מתי אני מתגייסת

הייתי אומרת ש"עוד 22 חודשים אני משתחררת". השירות עצמו היה דווקא חביב, לפחות רוב הזמן.

רעוּת

New member
וכששואלים אותך מתי את משתחררת, את בוכה ../images/Emo16.gif

אני במקומך הייתי בוכה

זה לא שאני אהיה בצבא יותר זמן, אז מה זה משנה

אם אשתחרר עוד 4000 שנה
(לא דחוף לי להמשיך בחיים, זה לא שאני מחכה לכל מיני דברים נפלאים או משהו. כמה שזה יגיע יותר מאוחר, סוגשל יותר טוב
)

רעוּת

New member
עד שתתגייסי כבר יהיה שלום ../images/Emo46.gif

אמרתי את זה לילדה בת 7 לפני כמה ימים, ואמא שלה צחקה צחוק מריר וציני
.

נודלסית

New member
חח אאוץ'

לי אמא אמרה את זה בגיל הזה בערך... תקשיבו, מעבר לזה שאין שלום, המצב של הזמן האחרון לא נראה לכן מעט חשוד? מעט.. התראות-של-לפני-מלחמה? הדיבור על המסיכות שוב עולה, אם בתקשורת ואם ברמה הבין-אישית, מקפיצים ידידים קרביים שלי משומקום, כמו שעושים ר-ק לפני ותוך כדי מלחמה... אני לא יודעת, לי אישית זה נראה חשוד ומפחיד. מישהי יודעת משהו מתוך המערכת? או סתם קלטה בערך את מה שאני קלטתי?...

נודלסית

New member
נכון, גם זה!

אני גרה ברחובות אבל יוצא לי להיות הרבה גם מחוץ לרחובות, והדחיפות של רעש המטוסים, שמגיע לכל מקום שאני מגיעה אליו וקוטע את רצף הדיבור- מורגש יותר לאחרונה...

גוזלה

New member
זה נכון- אני שומעת את זה

כל הזמן בנשר. [ואני לא ממש שמה לב לדברים כאלה, כי אחרי הכל לוד ונתב"ג...] אבל איכשהו מישהו הסב את תשומת לבי לזה, באחד השיעורים, ושמתי לב שמטוסים חולפים נורא הרבה לאחרונה... :/ ובעניין המסכות- גמני לא יכולתי להתעלם מהרמז הזה. העבה עד כדי כאב.

רעוּת

New member
וגם-

ברק או מישהו כזה אמר שלא תהיה מלחמה בקיץ, אז הוא בטח יודע על מה הוא מדבר
כלומר, על זה שתהיה
אז מה- לבנון- הטרילוגיה? לקרוא את "אם יש גן עדן בטהרן?"? עופרת יצוקה הדור הבא?
.

רעוּת

New member
אני מהמרת על לבנון 3

אובמה לא מרשה את איראן, עזה היה פעם קודמת, אז מה נשאר כבר

רעוּת

New member
לא נראה לי,

אין לאסד אינטרס לפתוח במלחמה איתנו, הוא יותר בקטע של שלום+רמת הגולן. אבל לא הולך לו, אז אולי, מתוך ייאוש
|אהודיערי|

למעלה