4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

groishir

New member
חחח ראיתי אותך לשניה וחצי

כשאיחרת ל...היסטוריה? ורד אשכרה באה לכיתה שלי ומפלילה כלשהיא אמרה "שיר קיבלה 96 בתקשורת!!!!". ואז היא אמרה לי כל הכבוד. יההא!

דידושקע

New member
חח אכן אחרתי להיסטוריה, כרגיל.

וורד באמת אוהבת לצרוח ציונים ברחבי הכיתה! מה הקטע?

תעזבי ביולוגיה כל עוד את יכולהההההההההההההההה

סתם, אל :X ביולוגיה זה מגניב :X (אלא אם בי"ב במקום ללמוד אבולוציה כמו שצריך מלמדים אותך "הזנה"
) אבל ביודע זה מכוער. |נפגעת ביודע|

groishir

New member
הקטע שאני לא יכולה חחחחחח

אני עושה תקשורת, וזה 10 יח', ויח' 1 לא קשורה בעליל של ביולוגיה. לכן אני לומדת רק השנה, ולפי המתכונת לא צריך יותר משיעור אחד כדי להצליח חח. הומאוסאטיז זה מגניב. D:

חח ביולוגיה בתקשורת? איזה שקר../images/Emo6.gif

זה פשוט תירוץ כדי להגיע ל10 יחידות, כי לא היה להם מספיק מה לדחוף שם
אבל אם זו יחידה אחת בסה"כ זה ממש שטויות. זה בטח גם בגרות פנימית אז זה בכלל כלום. :)

אני אולי לא מתחרה עם הסטודנטיות כאן, אבל

ביום ראשון מתכונת במתמטיקה (ראשונה מתוך 2
למה זה טוב, בשנה שעברה זה דפק לי את המגן ה100מם ב005
). אני לא זוכרת כלום מהחומר וגם אם אזכר, בערך חצי מהנושאים אני לא יודעת לעשות. אני גם אמורה ביום ראשון להגיש סוף סוף את קלסר הביודע שלי, גמור. זה אומר שאני צריכה עד אז לסיים לתקן מעבדה קטנה מכיתה י' (זה מחורבש לגמרי אז זה מסובך), לכתוב מעבדה גדולה שלמה, ולעשות את החלק האישי בדו"ח הסיור (שזה משהו די מזעזע שלא בטוח שאני יודעת איך לעשות). ביום שלישי כנראה יש לי תגבורים מ7:45 לפנות בוקר עד 1 בערך. ביום רביעי יש תגבורים מ8:30 עד 10 ומשהו, וגם ביום חמישי. ביום שישי יש מתכונת עיונית בצרפתית (אני צריכה להיזכר מחדש ב~כל~ החומר ולשנן אותו איכשהו). ביום שני שאחרי זה יש בגרות בע"פ בצרפתית, שדורשת מן "תיק עבודות" מפגר על הספרוּת שלומדים. זה אומר שאני צריכה להכין לשבוע הקרוב כל מיני דברים שאני לא לגמרי בטוחה מה הם, ושהם כאב תחת להכין. וגם, אני לא יודעת לדבר צרפתית.
בין לבין אנחנו אמורות, חברותיי ואני, להגיש ביום רביעי את הביודע הגמור שלנו. בערך חצי ממנו אנחנו לא יודעות איך לעשות ומהחצי האחר עשינו ממש מעט. כלומר, ניפגש בראשון-שני-שלישי-רביעי אחרי התגבורים/מה-שלא-יהיה עד לסוף החיים כדי לעבוד, ונקווה שנסיים. אני לא אתחיל אפילו לדבר על האתר שאני לא יודעת איך לבנות ושאמורה להיות עליו בגרות מתישהו בקרוב. (אם יש פה חמשושיות/שישיסטיות שעוד יש להן את הבחירה והן שוקלות את הכיוון - אל תרחיבו מחשבים!!!!!!!!!!!1111111111111) ועם כל זה, ביום שני יש יום שקר (חינוך מיני) כלשהו של השכבה בהדסה
מ8 עד איזה 3! אתן מבינות כמה שעות של עבודות-בצרפתית-דוחות-מעבדה-לנג'ס-למישהו-שילמד-אותי-מחשבים מתבזבזות על ללכת לשמוע מישהו מדבר על קונדומים ומחלות מין?
(חוץ מזה שאלא אם הם הולכים לדבר איתנו על תנוחות מועדפות, נראה לי שהם קצת בדיליי לגבי רוב השכבה
) עם כל זה אני גם צריכה לתמרן מספיק שיעורי נהיגה ולעשות טסט יום אחד ולעבור אותו.
(למרות שלמען טובת הציבור, הייתי שולחת מכתב רשמי למשרד הרישוי ומזהירה אותם שלא יתנו לי רשיון. אף פעם. בחיים.) |סקיטור| (וכן, אני יודעת שאני חוזרת על עצמי עם אותם הקיטורים שוב ושוב
)

למעלה