4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רעוּת

New member
אם הם יתקפו, זה יהיה בגללנו |שמאלן|

כאילו, הם לא רוצים מלחמה, הם רוצים את הגולן. אבל כידוע, הגולן שייך לנו ולאבותינו
ולא ניתן אותו. חוצמזה שאסד יודע שהוא לא יכול לנצח אותנו |הצבאהכיחזקבמזרחהתיכון|, אבל יכול להיות שהוא בכל זאת מוכן להסתכן- בדיוק כמו שמצרים עשתה ב-73, שהם תקפו למרות שכל הסיכויים היו נגדם (בניגוד למה שמלמדים אתכם בבית ספר- למרות כל גורם ההפתעה, הם חשבו אולי שזה רק יתן להם יתרון התחלתי וזמני, והם גם לא שיערו את מימדי המחדל בצה"ל
) בגלל לשהשיקול של להחזיר את כבודה האבוד של מצרים אחרי ששת הימים היה יותר חשוב מהשיקול של לנצח ואשכרה להחזיר לעצמם את סיני, כי הם לא באמת חשבו שהם יצליחו בסופו של דבר להחזיר את סיני. |סאהודיערי|

ROTEM30035

New member
אני אומרת את זה כבר חודשים

כל פעם שיש יותר מידי מטוסים בשמיים, אני הוזה תרגיל חיילי וכבר חודשים שיש יותר מידי מטוסים בשמיים, אז יש תרגיל חיילי ממששש ארוך? וכשחייל האוויר מתרגל, הוא נוטה גם ליישם וכשחייל האוויר מיישם, אנחנו נוטים לרדת למקלטים לי זה תמיד נראה חשוד ומפחיד. אבל בשם הבמ"מ, אם למישהי יש מידע - זה לא המקום.

נודלסית

New member
כן, זה מעולה שלקחת על עצמך את תפקיד

המבוגר האחראי. יש לי נטייה לטשטש גבולות... כמו שאולי שמתן לב. :X הרבה פעמים אני צריכה הבהרה, כאפה, הסבר או כל דבר שיחזיר אותי לפעול עם יותר טאקט.

גוזלה

New member
אני איתך.

אבל אני נורא חשדנית ופרנואידית מטבעי. אני חולמת מלחמות כבר שנים... :/

רעוּת

New member
יקבל צו 8 במילואים וימות ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

אבל צמצמתי את קבוצת הסיכון, ומי שלא נכלל בה, יש לו סטטיסטית יותר סיכוי להינצל: בנים בכורים, כומתה של גולני, ומקום הלחימה צריך להיות בלבנון
. אם את לא כל הנ"ל ולא מכירה אותי, יש לך סיכוי להינצל
.

גוזלה

New member
את טוענת שכולנו עשינו

עיוולת ברגע בו יצרנו איתך קשר??? אימלה :/ לא עולה למילואים יותר.

רעוּת

New member
לא-

זה תקף רק אם אתן בנים בכורים, עם כומתה של גולני, ומשרתים בלבנון
או שהאחים שלכם שכנים של אח שלי
ואת בת יחידה, את לא עונה על הקריטריונים הנ"ל
ניצלת בנס
.

גם לא קרביים בסכנה../images/Emo16.gif

אישית, המילואים שלי כוללים התרוצצות ברחובות קריית שמונה בזמן הפצצה, אז...

רעוּת

New member
אבל אם תמותי, זה לא קשור אלי |כסתח|

את לא שייכת לקריטריונים שהזכרתי. אז אם תמותי זה לא בגללי הפעם
.

רעוּת

New member
זה מה שאת מאחלת לי? ../images/Emo46.gif

ומילא לי, אבל לעצמך?
אבל צודקת- אם מתים עדיף למות בקרב
.

למעלה