4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גוזלה

New member
ואוו- - מדהים

בדיוק כשאני קוראת את ההודעה- - הפלא' שלי רוטט לידי, ואני מתבוננת עליו, ועל המרקע רשום "צבא". [רעות, אני יודעת שאת לא היית עונה במקומי... אבל נו... ] תודו בזה שזה מדהים!??! [ולא, לא צו 8... לא לדאוג... ]

רעוּת

New member
מדהים?

נשמע דווקא טרגי
והם לא מתקשרים מחסום? תמיד זה היה מחסום מהבסיס שלי, אלא אם כן הקצינה שלי היתה מתקשרת מהפלאפון שלה, מה שהיה יותר נוח, כי אז ידעתי את מי אני מסננת הפעם
.

גוזלה

New member
תלוי מאיפה מתקשרים

יש דרך להתקשר מהמחלקה שלי לא בחסום [אני חושבת שזה חלק מההסכם שהיה פעם לצבא עם פלאפון ועכשיו עבר גם למירס....] לסנן? שאני אסנן??? [איפה, איפה נעמה שתקפוץ עלי???]

Marlene G

New member
נעמה שבה זה עתה

מארצות רחוקות (= תלאביב סיטי) עדיין בזמן כדי לזעוק "עאלק 'שאני אסנן??', חצופה!". לפחות את לא מסננת אותי (בדר"כ
), זה כבר משהו.

גוזלה

New member
את יודעת מה מדהים יותר?

שזה היה ידיד נורא טוב שלי... וסיפרתי לו שבדיוק קראתי את ההודעה ש"צופה" מלחמה, בפורום של רונה... והוא עושה לי- - "את יודעת מה מצחיק יותר? שהתקשרתי אליך כדי לשאול על שיר של רונה..." :] הוא גילה את "שיר הנוצות", והתקשר מרוגש, לספר לי על זה :]

רעוּת

New member
../images/Emo6.gif

אז אמרת לו- "אני רוצה להיות כרית נוצות שתספוג את הכדור במקומך, אם תהיה מלחמה?" |שרמנט|

groishir

New member
כששואלים אותי מתי אני מתגייסת

אה, בעצם אף אחד לא שואל אותי. יש לי עוד שנה רק לקבל צו ראשון!

בקדימה,

בבית נוער בדרום ת"א. ואת? חח ובלי קשר, כשאני רוצה להגיב על הודעה מסוימת, אני אמורה ללחוץ על "תגובה מהירה"? =] חדשה. תודה!

דייייייייי ../images/Emo2.gif

אני הולכת לקדימה בשנה הבאה!
באיזה בית את? (לי אמורים להודיע השבוע איפה אני אהיה. אני מקווה יפו, כפר סבא או תל-חי) אממ תגובה מהירה זה הכי נוח כי זה לא מעביר אותך לעמוד אחר ו...זה מהיר
אבל אפשר גם "הוספת תגובה" ואז זה מעביר אותך לעמוד של הוספת תגובה ושם אפשר גם להעלות תמונות, יותר קל להוסיף קישורים וכל מיני כאלה.

ROTEM30035

New member
צו ראשון זה פרומו

אח"כ תמצאי סיבות משלך. אז מה הם עשו הצבא האלה?

הדר 0

New member
למה אתן ככה?!

זה לא יפה... הילדה עדיין לא התגייסה, תנו לה להחליט לבד אם זה טוב או רע (היא כבר תבין לבד כמה מסריח...
)

למעלה