4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גוזלה

New member
../images/Emo16.gif אולי כולנו היינו צריכים להקשיב

לרעות, ולותר על הפייסבוק...

פגעת בנקודה רגישה ../images/Emo6.gif

רק ש... סטודנטים לרפואה לא באמת מצפים לכיף, הם אנשים מזוכיסטים וחסרי חיים כך שהשינוי היחיד הוא רק בהיכן הם יעבירו את זמנם, בחיתוך ורידים או בשינון אינסופי של גידים או רקמות, זה כואב באותה מידה
אם כבר חוסר חיים אז כחלק מהקדשת חיי הבוגרים לעשיית פסיכומטרי וכו' וכו' אני מקשיבה לאיזו תוכנית רדיו על אתיקה ורפואה והיא משודרת ב7 בבוקר בימי שישי כך שהיא לא ה-כ-י פופולרית וכאלה והיום המנחה של התוכנית נכנס לחנות והיו המון אנשים וזיהיתי אותו ו... הייתי כמו ילדה בת 12 שפגשה את בריטני ספירס, זה הלך ככה "אתה אורן אסמן מרפואתיקה?!?!?! אני מקשיבה לכל התוכניות שלך!!! זה כל כך מעניין!!! יאאא!!!" הוא היה כזה חמוד והסמיק והופתע (טוב אני בטח המעריצה היחידה שיש לו והוא העלה את ההשערה שאולי גם המאזינה היחידה)
המסקנה היתה שחוסר חיים אינו זר לי ועל כן לא תפחידו אותי בשיחות המדכאות שלכן על הסבל בלימודים!
טוב אולי קצת

גוזלה

New member
../images/Emo16.gif

שונאת.מבחנים.של.הטכניון.שונאת.את.המחשבה.שאפשר.להפנים.חומר.חשוב.עמוק.מתוחכם.תוך.חודשיים.שישב.טוב.במוח.ושתוכל.לישם.אותו.בחומר.החדש.העמוק.החשוב.שילמד.בסמסטר.הבא. ארררגגגגג

ROTEM30035

New member
ו-לנשום

בין משפט למשפט ככה, זה חשוב. את יודעת מה? מאיתנו תקבלי כמה כאפות שאת רוצה. מקובל?

נודלסית

New member
דיברתי מהר מידי? :X

אני לא באמת רוצה, אני פשוט במצברוח פתוח, אז מפעם לפעם מגיעה הביקורת העצמית וצועקת עליי שאני מדברת שטויות ושלטובתי כדאי להפסיק. את הדיאלוגים ניתן לראות בהודעות למעלה. :p אני נורא בנאדם של חיבוקים בכלל.

ROTEM30035

New member
את בסדר גמור

ומצב רוח פתוח זה מעולה. אני רק הצעתי את שביקשת, אבל חיבוקים נגיד זה הרבה יותר שווה.

נודלסית

New member
סתם ניסיתי לסחוט חיבוק :p

ואני תוהה עם עצמי באמת אם מצברוח פתוח זה מעולה או נפילה

גוזלה

New member
מצטרפת למסכת החיבוקים.

בגדול, גמני בן אדם מאוד מחבק. נראה לי.

רעוּת

New member
האמת שאני לא כזה מתגעגעת לתיכון ../images/Emo6.gif

כאילו, לא היה נורא או משהו. אבל לפחות היום אני יכולה להבריז מביצפר מתי שבא לי
. ואני לא לומדת תנ"ך יותר
. ואת- את מוזמנת לקחת ממני איזה 2-3 עבודות ולתרום לי שעות שינה
.

גוזלה

New member
אני דווקא נורא מתגעגעת לביצפר

אלו היו ימים של תמימות וקלילות. ימים שלא הצריכו השקעה.... [...ימים שעוד האמנתי בעצמי... ]

רעוּת

New member
שמעתם ילדים?! ../images/Emo124.gif

אל תלכו לטכניון. רוצחים שם אנשים (או לפחות את הדימוי העצמי שלהם ואת האגו שלהם), מבתרים את גופותיהם, ומחביאים את החלקים במבחנות במעבדות שכוחות אל בפקולטאות עם שמות מומצאים כמו "הנדסת מכונות", "הנסדת חשמל", או סתם "פיזיקה"
. לכו לאוניברסיטאות! שם לומדים מדעי הדשא בכיף.

גוזלה

New member
../images/Emo16.gif

אם תהית איפה החביאו את יהוא ירון עד היום - - אז כן, כן, בטכניון :/ מדעי הדשא זה כיף!! :]

רעוּת

New member
מה ייצא לי מזה ../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

את משלמת לפי שעה או פר סמיילי?
.

למעלה