4.6 בזאפה תל אביב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

chen1litvak

New member
טוב תגובה מאוחדת וזהו

א. משומה כשאני כותבת פה בפורום (או שזה בתפוז בכלל? לא דעת. אני לא כותבת בעוד שומקום בתפוז.) אז זה כותב מש לאט. כאילו, למשל כרגע, מאז שהתחלתי לכתוב, ועד אפילו רגעים אלו ממש. ובעצם עד מתי שאחליט להפסיק להקליד אז אני לא רואה מה אני כותבת. זה ממש מציק ואין לי מושג למה זה. ב. אני אלך לפי מה שיותר זכור לי מהקריאה- נגה די :) ואממ.. אני לא ארחיב על זה כי את אמורה לדעת למה לבד נראה לי שעדיין מוזר לי שאת פה חח ג. ישבתי שעה לחכות שיקראו בשמי בשביל לגלות שהמדבקה שעל התעודת זהות שלי לא תקינה ובעצם סתם חיכיתי כל הזמן הזה. ד. הכלבות שם רצו להכריח אותי לעשות בדיקת שתן למרות שאני במחזור. למה? כי היה לי דם בשתן כנראה או משהו לא תקין. למה? כי עשיתי את הבדיקת שתן קרוב למחזור. אז עכשיו כשאני במחזור הן רוצות שאני אעשה שוב, בשביל שהן יראו שזה לא תקין שוב?! כוסעומו. וגם אמאל'ה, כשהרופא משפחה שולח אותי אני יודעת מה הוא מחפש. לא רוצה לתת להם לחפש לי דברים בשתן בלי רשותי. ה. הייתי בעצבים אז לא רציתי לעשות את הפסיכוטכני אז גם על זה התחילו לעשות לי בלאגן. (עד עכשיו לא ראיתי מה כתבתי עד שהחלטתי לתת למחשב מנוחה של 5 דקות שיעכל את הכתוב.) ואממ בגדול יש לי הודעה עוד 9 ימים והיום היה לי חזרה ראשונה וגיליתי שאני גם הולכת לתופף בשיר שאני לא מכירה ויש לי מגן יום לפני ההופעה ואין לי זמן ללמוד כלום ובגדול סתם בא לי למות.

גוזלה

New member
גמלך ../images/Emo24.gif

ואוו- בצו הראשון היו כאלה צחוקים. בגדול הייתי עם החברה הכי טובה שלי, וכשניסיתי להסביר לרופא שיש לי בעיות בגב מאז שנפלתי מסוס.... היא התחילה לצחוק בצחוק המתגלגל שלה, מאחורי הפרגוד השני. ואז, כשהרופא אמר לי "יש לך בעיות בבירכיים?" ואמרתי לו שלא. הוא אמר, "אאאהה... טוב, בקרוב תהינה לך..." הבן זונה צדק :/ בכל מקרה- גם בשלב הזה, היא התחילה להיקרע מצחוק- ובגדול היה נורא נורא משעשע ו... נו.... רעעע!! חחחח

נודלסית

New member
חח אוף, אוף.

בדיוק החמאתי לממשק של תפוז שאצלי הוא עובד יופי, ואז נמחקה לי כל המגילה שרשמתי בתגובה אלייך. אני פשוט אעתיק ממך וארשום בנקודות. 1. לא בטוחה אם התכוונת בהקשר שלי להלקאה עצמית או למיתולוגית, אני אהמר על אופציה ב'.
2. לא יודעת מה את בוכה, אני בקושי רואה אותך פה.
(רמז וזה) 3. לפי מה שהבנתי מה שהולך בצו הראשון זה שכונה... אבל באופן כללי תחשבי שהצבא ברובו(מבחינת כמות, לא איכות) מנוהל ע"י ילדים בסביבות גיל 20. אז איך אנחנו מצפים שיראה...? 4. אני מבינה שלא עשית את הפסיכוטכני ואת הבדיקת שתן(פחח) בסוף? ושאת צריכה להגיע שוב ללשכה? :p את לתל השומר לירושלים? כי במילא אני צריכה לדחות את שלי, אפשר אולי לקמבן משהו. 5. אני חושבת שאנחנו מתואמות במחזור ובעצבים. :X 6. (וברצון למות) לא למות! :(
איכשהו את תמיד מסתדרת עם הנגינה ואפילו בין המקצועיות בהרכב. יהיה פצצות.

chen1litvak

New member
נראה כמה שיגאות הפעם כי אין לי כוח לעצור תוך

1. מיתולוגית, למרות שמי אני לעשות איתך שיחה כזאת הא? טוב יש לנו יותלר מדי היסטוריה בשביל לפתוח את זה פה 2. כי את הברחת אותי! סתם. לא יודעת. נראה לי שזה בגלל שהתפוז כותב לי אממ.. כמו שהוא כותב! 3. אם אתה בא עם חברים אז ישמצב. אם אתה יושב במשך שעה לבד ומחכה שיקראו בשמך ולוקח לך שעה להבין שמשהו דפוק ואז קולט שסתם חיכית לבד שלפני זה כן היית עם מישהי מהשכבה זה ממש באסה. 4. בדיקת שתן אני עושה אצל הרופא!!!!! והם נתנו לי לדחות את זה רק לשבוע הבא.. זאת אומרת ה26.4 זאת אומרת באסה. אבל להפסיד שעתיים מתמטיקה שעתיים אנגלית ושעה תנך זה די כיף בהתחשב בזה שלא הפסדתי שום יום מתחילת שנה. 5. להזכיר לך שתמיד היינו? 6. (גם) אה כן, נזכרתי בעוד משהו הרופאה בצו ראשון שלחה לי פתק עם כל מני בדיקות ורופאים שאני צריכה ללכת ולעשות וכו' והיא כתבה שאני אלך לרופא שיראה אם יש לי את 'מלחת היאפים' וזה ממש מטריד אותי!! והייתי מתייחסת לזה כמחמאה אם היית באה אי פעם לראות אותי מופיעה..

groishir

New member
אם כבר מדברים על בצפר וכל השיט,

אני רוצה שכל העולם יידע שלפני זמן מה המורה שלי לתקשורת עיוני התקשרה אליי ואמרה לי ש קיבלתי פאקינגגגגגג 96 במתכונתתתתת!!!!!!!!!!!! היא הייתה לא פשוטה וארוכה ובכלל, זה תקשורת עיוני,
וזה הציון הכי גבוה בכיתה!
ואני יכולה למות עכשיו. אבל בכלל לא בא לי :) |סשוויצריות|

דידושקע

New member
יואו תותחית! העיקר להעתיק משלומי הא?

וגם אני רוצה להשוויץ (למרות שאת כבר יודעת): 85 במבחן במתמטיקה!!!!!! 5 יחידות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני מרשה לעצמי להיות שאננה ולהתבטל כל היום למרות שחודש הבא הולך להיות מטורף: ב13 לחודש מבחן במתמטיקה, ב16 מתכונת בתושבע וב21 מתכונת באמנות עיוני. ובטח יש עוד אבל אני לא טורחת להתעדכן. מישהי רוצה להתחרות?

גוזלה

New member
השבוע הקרוב:

יום רביעי- מעבדה שואתית בכימיה [מעבדות גוזלות זמן למידה כמו של מבחן כי לא טורחים ללמד אותנו את החומר, ויש בוחן כניסה, אבל הן גם כוללות השקעה של המון המון המון המון זמן על הכנת דו"ח לאחריהן]. יום חמישי בבוקר- מעבדה שואתית בפיסיקה. יום חמישי אחה"צ- מבחן באנגלית [שקר שקר, אבל גזלן זמן וצריך ללמוד אליו מילים :/ ] יום שישי בבוקר: מבחן בהיקף קורס של 2 נקודות. [כיף:/] ואחרי הסופ"ש המרגש הזה, מתחיל רצף של בוחן במד"ר [משוואות דיפרנציאליות], בפיסיקה, בחדו"א, ואז עוד מעבדה שואתית בכימיה. ובין לבין, כמובן, לימודים כל יום משמונה עד שש. מלאנים של שיעורים להגשה. מעבדות בפיסיקה. ו...חיים? אה, לא. חיים אין. אה, גם לא יהיה יומולדת :/

רעוּת

New member
החיים שלי דבש לעומתכן ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif.

לפחות עד שאצטרף למעגל האבטלה עם תואר מיותר

הדר 0

New member
אז למה את לומדת פסיכולוגיה??

את יודעת כמה פסיכולוגים יש בעולם? יותר מדי..... אם תהיי ממש מובטלת תזכרי שאת תמיד יכולה לעשות הסבה להיות קב"ן

הדר 0

New member
בשביל זה אמרתי אם ממש תהיי מובטלת

או שאולי באמת כבר עדיף לגור על אי תנועה....

דידושקע

New member
טוב ניצחת../images/Emo7.gif

והיי, עדיין לא שמעתי כל הכבוד על מתמטיקה! אני מחכה!

groishir

New member
לאאאא עדי!!!!!

רק בביולוגיה העתקתי ממנו וזה היה רק פעם אחת! אני מבקשת להדגיש... בתקשורת אני לא מעתיקה! חחח והיום הייתה לי מתכונת בביולוגיה (היה 100מם, תודה
) וזה היה בדיחה רצח.. וגם ישבנו בשולחנות נפרדים ככה שלא העתקתי. באמת. ומההההההההה??? מתכונת בתושבע ???? וויצ' רימיינדס מי לבדוק את הלוח מתכונות החדש.. אופסי..

groishir

New member
למה חח בצפר זה כיף ../images/Emo3.gif

רוב הזמן.. לפעמים אני נכנסת ללחץ שעוד שנתיים וסיימתי, ואז צבא ולימודים וחיים, ואז אחותי נותנת לי כאפה מילולית ואומרת שאני כולה בי'.

הדר 0

New member
כל כך שנאתי בי"ס, אפילו הצבא עדיף... ../images/Emo4.gif

בכלל כל המערכות האלה... אני בעד אנרכיה

דידושקע

New member
חח טוב טוב, את גאון. מרוצה?

ואגב, איפה היית היום בבצפר? חיפשתי אותך ולא מצאתי..

למעלה