4x13 פרק סיום העונה !

בוביץ

New member
דוקטור הו 413 ../images/Emo58.gif

כן פרק טוב . והיה נעים לראות את כולם. היה מצחיק לראות את הדאלקים מסתובבים כמו משוגעים. אבל לא אהבתי את הסוף שעשו בין הדוקטור לרוז. הרגשתי שזה נעשה יותר מדי' בשביל הצופים' כדי שלרוז והדוקטור יהיה סיום כלשהו אם פתח לחזרה בעתיד.(במיוחד ששמעתי שבילי הסכימה לחזור לפרקים עתידיים) מה פיט יכול לחזור אל העולם האמיתי ורוז צריכה להיות תקועה בעולם המקביל? רוז לא רק רצתה לחזור אל הדוקטור אלא גם לחזור אל ההרפתקאות והנסיעות בזמן ובחלל. אני יוצא קצת בהרגשה חמוצה הייתה בסך הכל עונה מעולה. דונה הייתה קומפניון(רוז עדיין ראשונה מבחינתי) מעולה. אבל הסיום הרגשתי קצת חמוץ מבחינתי..

../images/Emo58.gif לא היה "כזה" בסט.. ../images/Emo4.gif

היה נחמד לראות את כולם, ושמח.. דייויד שיחק מדהים כמו תמיד וגם כל שאר הקאסט.. אהבתי אהבתי. אבל- מצד אחד זה הסוף עונה גדוש קומפניונס כמו שאני אוהבת אבל מצד שני.. העלילה הסופית הייתה קצת מעפנה לדעתי.. :/ 1) למה לאחרונה כל סוף עונה הוא נשאר לבד?! 2) כל הקטע עם רוז.. נחמד שרצתה להיות עם הדוקטור האנושי.. אבל.. אחד מהדברים שאהובים במערכת היחסים שלהם זה שהוא לא אנושי וזה שיש חברה לדוקטור
לא יודעת איך להסביר- אבל ה"האפי אנד" של רוז והדוקטור לא באמת היה כזה נחמד.. בעיקר כי הוא ברח לה! למרות שאני דוקטור\רוז\בילי\דייויד SHIPPER הנשיקה שהייתה שם בין הקופי דוקטור לרוז- היה נטול רגש לדעתי.. ממש ממש תסכל
3) דונה- ממש ממש ממש אהבתי אותה במהלך כל העונה, וזה כ"כ מתסכל מה שבסופו של דבר קרה לה
שגם זה תסכל.. פלוס, לא הבנתי באמת אם רק היא מיוחדת בזכות עצמה או שזה בגלל קאנ. גם כל הזמן היו לה דפיקות לב.. ובפרק עם החרק על הגב שלה אמרו שהיא חזקה וזה.. קיצר- כל מה שמיוחד בה בסופו של דבר זה שקאנ חזה אותה?! לא יודעת. נראה כאילו הם פתחו יותר מידי נושאים והקדמות לסוף עונה, כנ"ל לגבי הקומפניוס, יותר מידי דמויות וסיפורי רקע ולסיים את הכל בפרק הסיום היה להם לחוץ ולכן הם סגרו סיפורים בלי יותר מידי השקעה.. עם הסבר סתמי או הסבר\סיבה מתוקצרת.. סוף עונה מצד אחד ממש אחלה, מצד שני מאוד מעפנה בעיניי.. ואני בדר"כ מאוד לא ביקורתית לפרקים של דוקטור הו -___-

XUXA141

New member
אגב, בקונפידנצ'יאל..../images/Emo58.gif

הראו שזו בעצם הפעם הראשונה שדיוויד טננט משתף פעולה בנשיקה, כלומר ממש מחבק אותה בשתי ידיים ומטה אותה אחורנית. בפרק עצמו רואים אותם רק מהגובה של הפנים והכתפיים. (ולחשוב שבילי פייפר עוד קיבלה על זה כסף..)

alexy13

New member
זהו אנשים העונה נגמרה

הפורום יתמלא באנשים חדשים שרואים את דוקטור הו בפעם הראשונה. ניפגש ב2010 ובספיישלים, להתראות כולם היה נהדר לחלוק איתכם חוויות,נכנס מיידי פעם לבדוק מה ומו. לכל אחיי בפורום נראה אותכם... בייי peace out

../images/Emo99.gif

אחד מהקטעים האהובים עליי בפרק.. בתגובה גם למה שאמרת על הקונדפינשיאל - רוצה לראות
הורדתי את זה.. אבל, בגרות באזרחות מחר.. ועדיין לא התחלתי ללמוד -___- רואים בקונדפידנשיאל עוד קטעים בין דייויד לבילי?

XUXA141

New member
יש שם על כל הפרק.

בלי לספיילר - על כפילים, על כל מני סצינות, על פרידה משחקנים שעוזבים, די מקיף.

tamara1612

New member
מצטרפת לטענה הזאת

שבוע שאני כוססת ציפורניים מחפשת שביבי מידע באינטרנט. ובסוף זה נגמר כמו איזה אופרת סבון
מאכזב מאוד.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gifמישהו יכול להסביר לי 413

אתץ ההסבר למה רוז לא יכולה להצטרף לדוקטור ולעולם הקודם שלה? הרי לפיט הוא נתן לחזור דגם ככה רוז הייתה אמורה להיות בעולם הקודם שלה(וזה שהכריזו על זה שהיא מתה לא אומר שהיא באמת מתה ומה גם היא יכולה לטעון שנסעה לטיול ארוך בהודו ורק חזרה עכשיו ולא ידעה שהוכרזה מתה- הרי גם ככה לא ממש חיפשו והניחו שמתה בקרב של הדאלקים) מישהו יכול להסביר את זה? הרי בעולם הקמביל היא אפילו לא נולדה...

stavoonia

New member
הו ואווווווווו ../images/Emo58.gif

לפני התגובה הרצינית - רק אותי קרע מצחוק כל פעם שאמרו "מיקייייי!!!!" במין נימה מתלהבת כזאת?
הקטעים של דונה מתחילה באינטנסיביות עם ג'ק קרעו אותי, זה כל כך מתאים... כל מה שהיה חסר זה שבסוף היו מורידים את ג'ק בטורצ'ווד והיינו זוכים לאיזה נשיקה רצינית בינו לבין יאנטו, זה בטח היה סותם לה את הפה
רוז - הוווווו רוז שלייייייייי. ואיך אני אוהבת את הקטעים שהם מסתכלים אחד על השני ומחייכים במין כזה "אההה כן זוכר את זה?". הסוף שלה ממש טוב. זה פשוט אמור להיות ככה! זה לא יותר מדי הפי אנד, אבל מצד שני לא היינו יכולים לראות את הדוקטור באמת מתמסד. גם אני רוצה אחד
שרה ג'יין כל כך חמודה, אני מתה עליה
העלילה פחות חשובה לי
למרות שגם היא גאונית... כל הקטע של ג'ק והמוות שלו, שהיה אשכרה אפשר להבין מה הדוקטור עושה. גם כל העניין של השלושה טיימלורדס שג'ק הגדיר באיזו צורה קינקית שאני לא ממש זוכרת. היחידה שממש חבר עליה זה דונה =\\ כל הקטע עם הדוק שינה אותה כל כך ולטובה, אז לחזור לאיך שהיא הייתה קודם זו ממש התדרדרות... ואו סדרה גאונית
אהה!! והכי חשוב - סוף סוף נשיקה אמיתית בין הדוקטור לרוז!!!

stavoonia

New member
שמתי לב למשהו כל כך מוזר...

בקטע של הפרידה של רוז והדוקטור האורגינלי (סרטון יש כאן |לינק| http://www.youtube.com/watch?v=b-7BB51YPfQ|סלינק|). הרוח זורמת לשני כיוונים
החליפה של הדוקטור הימני מתבדרת ברוח לזד ימין, החליפה של השמאלי לצד שמאל. נראה לכם שזה היה מכוון או סתם טעות במאווררים? או שאני טועה וככה רוח פועלת? ><

XUXA141

New member
גם אני ראיתי את זה אבל..

זה לא נגמר בשולי המעילים, גם השיער שלה עף לשני הכיוונים. נראה לי שסתם יש שם המון רוח, כי מתישהו הדוקטור הכחול - המקטורן שלו עף לכיוון אחד, והחולצה שלו לכיוון אחר, והשיער של רוז לכיוון של המקטורן שלו.

stavoonia

New member
אז מה נסגר שם? ../images/Emo6.gif הו ועוד משהו!!

זה רק אני או שהמון רגעים גרמו לחשוב על דברוס כהיטלר? הסגנון דיבור, התנועות, המילים... וגם הייתה לגרמניה חלק בפרק. אני סתם פראנוידית?

בוביץ

New member
לא , דייויס אוהב לשים משום המ זכורים לגבי זה

היה כבר בפרק 11 איזכור לזה ובעוד מקומות

למעלה