4x13 פרק סיום העונה !

יש אין סוף שמועות על כך שהם...

שכבו.... ואני לא אתפלא אם הם כן, כי היה צילומי פפראצי שלהם יוצאים מהבית שלו לאחר שהגיעו אליו לילה לפני, והאמת היא, לא משנה עד כמה שאני מקנא, שיבושם להם.... שיעשו מה שבא להם מצידי, העיקר שהוא שלי תמיד.

XUXA141

New member
אגב, בקשר לקלי..

הרי אמא של דיוויד מתה מסרטן בדיוק בזמן הצילומים עם קלי, והיה כתוב אפילו בעיתונות הישראלית ,שקלי, בהיותה מנוסה במחלת הסרטן "ניחמה" את דיוויד בשעותיו הקשות. (טוב, את המרכאות אני הוספתי..)

אהה...אל תיהיי כזאת שלילית.../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

אני עוד מעט ארגיש מה זה מנודה מעצם העובדה שאני היחידה שאהבתי את הסוף באמת, אבל באמת אהבתי, כי לא אקבל את הדבר הראשון שאני רוצה, וזה רוז והדוקטור יחד לעד בטארדיס, אז קיבלתי את הדבר השני שרציתי, לפחות את זה, לפחות היא לא מתה הוא תקוה איפשהו. אני מרוצה
גם עם דונה, זה מבאס כי הזמן שהיא עברה עם הדוקטור הפך אותה למודעת יותר לסביבה שלה ומי שהיא, וכשהיא לא יודעת את מה שהיא עברה, זה אומר שהאדם ההוא מעולם לא היה קיים והיא תיהיה דונה הזאת שלעולם לא תדע עד כמה היא מיוחדת, אבל שוב, לפחות אני חיה. אני למדתי על בשרי, מסדרה ששברה לי תלב, שבמקום לייסר את עצמי, להשלים עם העובדות ולקוות שלפחות אף אחד לא ימות. אני משלימה עם העובדה שהדוקטור לעולם לא יהיה עם אף בת אנוש, זה פשוט לא יקרה ולא אמור לקרות, לא משנה עד כמה ארצה בכך. היעוד היחיד שהיא לו אם כבר\ זה עם אשה טיים לורד, אבל אין, אז הוא תמיד ישאר לבד, תמיד.
עצם העובדה שהוא חיזר ושיש לו שני לבבות אומרת שלעולם לא יהיה מסוגלת להביע את אהבתו כלפיי רוז, ואני כל כך שמחה שיש את הדוקטור עם הלב אחד, כי הוא באמת יתן לה מה שהיא רוצה, ואני חושבת שהיא תאהב אותו באמת, כי היא מבינה שזה מה שהיא רצתה כל הזמן הזה. איי....2 דייווויד בפרק אחד? זה מזכיר לי פנטזיה הזויה...אהמ שתקי אנה. אהה חחח אני נזכרת במה שג'ק אמר על דוקטור דונה, חחח על שיש שלושה טיים לורד בחדר, חחחח הוא קורע אותי לפעמים....

Lightning9

New member
OMFG!!!!!!!!!~$~!@#%^$^^@$&#$

^^ אני כל כך בשוק!!!!!!!! זה היה פרק כזה כזה כזה מדהיםם כל כך!!!!!!!!!!!!! הייתי בשוק כל הזמן, זה כזה מדהים!! ): ומהקטע שהדוקטור ודונה לבד בטארדיס היו לי דמעות בעיניים... דוקטור דונה ): זה כל כך מדהים, אני רוצה עוד ואני רוצה עוד עכשיו

Lightning9

New member
מה יהיה בהם?? OOO:

איך את יודעת??? אני רוצה שוב דיוויד טנט!!!!!!!!!!~

חבר קרא לי בטלפון מויקיפדיה.

כי ביקשתי ממנו שיגיד לי מהו התאריך שיהיה הפרק הבא, וכתוב שם שיהיו 4 ספיישלים הפעם. אז יש למה לחכות.

רייvבלה

New member
טוב סוף סוף מצאתי זמן לראות את הפרק שוב..

אני חייבת לומר שבצפייה שניה הקטע עם רוז ממש הרגיז אותי. זה ממש לא פייר! למה היא לא יכלה לקבל את הדוקטור האמיתי? זה היה ממש עצוב הקטע הזה. הקטעים עם דונה היו גאוניים והפרטנר הבא שיבוא אחריה יצטרך להכנס לנעלים מאוד גדולות. אני חושבת שהיא הפרטנרית הכי טובה עד כה שהיתה לדוקטור ב 4 העונות האחרונות. שחקנית דגולה. הקטע שהם כולם יחד בטרדיס היה קצת מוגזם, במיוחד שכולם מתחילים למחוא כפיים ולהתחבק. מה שכן הם פתחו פתח לדיוויד לחזור לסדרה מתי שירצה... כלומר אחרי שהוא יעזוב (והוא יעזוב, אני לא חושבת שהוא יכול להרשות לעצמו להשאר באותו מקום כל כך הרבה זמן, הקרירה שלו תתקע) הוא תמיד יוכל לחזור ולהציל את העולם... ואני אכן מי מסכימה עם מי שכתבה פה שצריך לייצר עוד דיוויד ולהביא אותו אלי

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif דברים שגיליתי בקומנטרי ובקונפידנשל

כמה קטנים: * הצילום האחרון על הסט של קת'רין היה זה שהיא ננעלת בטארדיס והיא לא שיחקה מול אף אחד (היתה לבד) * ג'וליאן בליץ' באמת פנטסטי. לא רק שדאברוס שלו ממש קריפי, מסתבר שלא מנוע חשמלי ולא נעליים. כלומר כן נעליים - הנעליים שלו. הוא הפעיל בעצמו את הגוף של דאברוס (כמו מפעילי הדאלקים), כלומר בכל הסצינות שהחלק התחתון שלו "נוסע" זה הוא מזיז את הרגליים, ועוד בישיבה. שאפו על כך שממש לא רואים את זה. * בילי פייפר יצאה לירח דבש שלה באמצע הצילומים וחזרה שזופה כך שיש סצינות שהיא נראית בהם שזופה וחלק לבנה * היא עצמה מעידה על כך שהם אכלו כל כך הרבה שוקולוד בימים שכולם היו יחד (הסצינות המשותפות על הטארדיס) כך שהם היו היפראקטיבים והפריעו לכולם ןשתי צינות חשובות שלא נכנסו - האחת משיקולי תקציב - בפגישה עם השאדו פרוקלמיישן היו אמורים להופיע כמעט כל היצורים שהופיעו בהו, משיקולי תקציב זה הפת לסצינה עלובה סצינה נוספת נחתכה ועוררה מחלוקת בקרב אנשי הצוות- כשהדוקטור עוזב ודונה במטבח והיא שומעת את המנועים היא מציצה החוצה. זה נחתך כי ג'ולי גארדנר וראסל טי דיוויס התעקשו לא להונות את הצופים עם המחשבה שאולי היא תחזור.

30 Rock

New member
לדעתי פרק טוב מאד

ברור שהסוף עם רוז היה קיצ'י אבל ככה זה תמיד, למרות שלדעתי היא קצת נדפקה כי עם כמה שהדוקטור משעשע, זה לא אותו דבר בלי המסעות בזמן ובחלל. היו אבל כמה דברים שהציקו לי: 1. בסוף, כשכולם יוצאים מהטרדיס, הם עומדים באמצע פארק וילדים משחקים שם כאילו זה יום רגיל...איזה בן אדם נורמלי יוצא לבלות ככה אחרי מה שהלך שם? אצלנו ילדים בקושי חיים רגיל בגלל קסאמים ושם כדוה"א זז והותקף ע"י חייזרים 2. כל פעם שעשו קלוז אפ על מרתה המפוחדת היא נראתה כאילו יש לה עצירות (זה הפריע לי כבר מזמן) 3. שוב לא ממש הרגו אף אחד...אני שמח שאף אחת מהמלוות לא מתה אבל בקצב הזה זה יפסיק להיות מותח כשיגידו שמישהו הולך למות ואז הוא לא ימות באמת אלא רק מטפורית 4. בהתחשב בזה שהעונה הבאה תהיה רק ב-2010 (עם כמה מיני ספיישלים באמצע) הפרק ממש לא נגמר עם טעם של עוד (בניגוד לריג'נריידן בסוף העונה הראשונה, ההופעה של דונה בטרדיס בסוף העונה השניה, הפגיעה בטיטאניק בסוף העונה השלישית) וגם הפרומו לספיישל חג המולד לא ממש מותח 5. והכי חשוב - זהו? אין יותר דאלקים בדוקטור הו? איך זה יכול להיות???

FFman

New member
הם יחזרו, הם תמיד חוזרים

גם ראסל אמר שלא יודעים מה עם דאברוס. אבל הוא שרד דברים גרועים יותר. ועם מילותיו של הדוקטור(על הדאלקים): !They always servive when I lose everything

Tristana

New member
Oh, 4 f*** 's SAKE !!!! ../images/Emo15.gif

סיימתי עכשיו את שני הפרקים. זה. היה. נורא! זה. היה. איום. ונורא!! זה. היה. פשוט. בלתי. נסבל!!! אני עדיין טיפה בשוק שנתנו למישהו לשדר דבר כזה בטלויזיה. אין לי מילים... באמת... מי יכול היה לכתוב משהו כזה? אני מבינה ש- RTD רצה לעזוב ב-BANG, אבל בכל זאת, צריך שיהיה לך איזשהו סטייל... יכולת עריכה עצמית... מצפון, לפחות. I mean, מילא לכתוב משהו כזה, אבל גם לצלם ולשדר? כל השעתיים (שלעולם לא אקבל בחזרה) ביליתי בתחושה שאין שום סיכוי שלתסריטאי מקצועי תיהיה יד במשהו כזה... זה נראה לא יותר מפאנפיקשן זול ולא גמור, חבורה של טינייג'רים אוספת את כל הרעיונות הכי מטורפים ולא קשורים שלהם ועושה מהם פרק בסידרה האהובה עליהם. נקודות אור יחידות: ~ דונה. נהדרת בכל מצב. וגם ווילף וסילביה. ~ הדוקטור האחר. (לא כולל סצינת הפאפניקשן הזולה עם רוז) ~ גוון ויאנטו. משעשעים כרגיל. ~ כל הגרמנית. ישר מעלה את המצב רוח. ~ הדאלק המטורף. ~ דוקטור סטריינג'לאב. מצחיק ביותר. ~ שרה ג'יין והבן שלה. כמעט עושה חשק לראות את הסידרה שלה.

למעלה