אהה...אל תיהיי כזאת שלילית.../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif
אני עוד מעט ארגיש מה זה מנודה מעצם העובדה שאני היחידה שאהבתי את הסוף באמת, אבל באמת אהבתי, כי לא אקבל את הדבר הראשון שאני רוצה, וזה רוז והדוקטור יחד לעד בטארדיס, אז קיבלתי את הדבר השני שרציתי, לפחות את זה, לפחות היא לא מתה הוא תקוה איפשהו. אני מרוצה
גם עם דונה, זה מבאס כי הזמן שהיא עברה עם הדוקטור הפך אותה למודעת יותר לסביבה שלה ומי שהיא, וכשהיא לא יודעת את מה שהיא עברה, זה אומר שהאדם ההוא מעולם לא היה קיים והיא תיהיה דונה הזאת שלעולם לא תדע עד כמה היא מיוחדת, אבל שוב, לפחות אני חיה. אני למדתי על בשרי, מסדרה ששברה לי תלב, שבמקום לייסר את עצמי, להשלים עם העובדות ולקוות שלפחות אף אחד לא ימות. אני משלימה עם העובדה שהדוקטור לעולם לא יהיה עם אף בת אנוש, זה פשוט לא יקרה ולא אמור לקרות, לא משנה עד כמה ארצה בכך. היעוד היחיד שהיא לו אם כבר\ זה עם אשה טיים לורד, אבל אין, אז הוא תמיד ישאר לבד, תמיד.
עצם העובדה שהוא חיזר ושיש לו שני לבבות אומרת שלעולם לא יהיה מסוגלת להביע את אהבתו כלפיי רוז, ואני כל כך שמחה שיש את הדוקטור עם הלב אחד, כי הוא באמת יתן לה מה שהיא רוצה, ואני חושבת שהיא תאהב אותו באמת, כי היא מבינה שזה מה שהיא רצתה כל הזמן הזה. איי....2 דייווויד בפרק אחד? זה מזכיר לי פנטזיה הזויה...אהמ שתקי אנה. אהה חחח אני נזכרת במה שג'ק אמר על דוקטור דונה, חחח על שיש שלושה טיים לורד בחדר, חחחח הוא קורע אותי לפעמים....