ראיתי 3 פעמים מאז הבוקר../images/Emo13.gif ומידע../images/Emo58.gif
אני אמרתי כבר את מה שיש לי להגיד על דוקטור-רוז, רק אוסיף שבאמת אהבתי את הפרק, חוץ מכמה דברים שבאמת עברו את הגבול מבחינת חוקי הסדרה, הכל סבבה, אבל גם על זה אני אעבור הלאה. אוסיף גם, כשאמרתי כאן שבסוף עונה 6 דיוויד מוריסי יחליף את דייוויד וסיפרתי על ההיסטוריה שלהם, כנראה ששוב הוטעתי, הספוילרים האלה אף פעם לא מניחים לי
אז מוריסי משחק דמות אחרת בספיישל חג המולד אז הוא לא ישחק תדוקטור ה11 אם כך. אה, ובדקתי בוויקיפדיה, הפרק הבא, שהוא יהיה מיני ספיישל, ישודר ב27.7 (שזה יום א', אני לא יודעת אם זה מתאים) וכתוב שם שדמות מהעבר הרחוק חוזרת, טוב נו, זה לא חדש. אה, ועוד כתוב שם שדייוויס עוזב לגמריי תסדרה. אחרי הספיישלים, לא נשמע עליו עוד בהקשר לדוקטור הו. הוא לא רק לא יהיה הכותב הראשי כמו שנודע לי בהתחלה, הוא גם יעזוב את הפקה לגמריי. 3 מפיקים עוזבים, דייוויס,זה שדיברו עליו בקונפידנשל, ועוד אחת, שאותה יחליף מישהו חדש, ואת דייוויס יחליף מופאט - הוא יהיה המפיק והכותב הראשי של העונה החמישית. אני לא יודעת מה איתכם, אבל מבחינתי סיפור רוז דוקאור גמור, ואני כל כך שמחה שאף אחד לא באמת מת, והיא תחיה את החיים שתמיד רצתה, כי הדוקאור האמיתי לעולם לא יחיה חיים כאלה, זו המתנה הכי גדולה שהיא אי פעם תקבל ממנו, ואני חושבת שזה יהיה מיותר להחזיר אותה שוב, לא רוצה לראות עוד דמעות, אני אוהבת את זה שהיא עם הדוקאור האנושי, שיואהב אותה והיא אותו, אווווו הקיץ' המתוק. לא אכפת לי, היה כייף