4x13 פרק סיום העונה !

stavoonia

New member
../images/Emo58.gif

הקטע בשכונה של דונה? שמסיעים את אלה שגרו איתם?

XUXA141

New member
יש עוד הקבלה בולטת.../images/Emo58.gif

הסצינה שבה ג'קי עומדת עם כל האנשים האחרים שהדאלק תפסו, עם הידיים למעלה, וכולם מכוונים אליהם נשק ובסוף הורגים את כולם. הדמיון מזעזע.

XUXA141

New member
ועוד ../images/Emo58.gif

האנשים הללו כמובן לא נהרגו "סתם" אלא כ"נסיון בבני אדם". כמו כן הדאלקים הם צבא של רובוטים שמתוכנתים לציית ציות עיוור לשליט שרוצה להיות ה"צורת חיים היחידה הקיימת", תוך כדי דיבור כמעט הסטרי וצעקני, עם מבטא זר.

XUXA141

New member
וכמובן ../images/Emo58.gif

כשהורגים את השבויים, עושים את זה מלמעלה, ואנשים מסתכלים למעלה ורואים משהו נופל עליהם, כמו בתאי הגזים.

Tristana

New member
או כמו ששמעתי איפשהו...

...(והלואי שהייתי מצליחה להיזכר איפה!!!) - there's nothing original about world domination....

lgmtk

New member
פרק מעולה לדעתי :>

אין יותר זמן מזה כדי להגיב ;_;

ראיתי 3 פעמים מאז הבוקר../images/Emo13.gif ומידע../images/Emo58.gif

אני אמרתי כבר את מה שיש לי להגיד על דוקטור-רוז, רק אוסיף שבאמת אהבתי את הפרק, חוץ מכמה דברים שבאמת עברו את הגבול מבחינת חוקי הסדרה, הכל סבבה, אבל גם על זה אני אעבור הלאה. אוסיף גם, כשאמרתי כאן שבסוף עונה 6 דיוויד מוריסי יחליף את דייוויד וסיפרתי על ההיסטוריה שלהם, כנראה ששוב הוטעתי, הספוילרים האלה אף פעם לא מניחים לי
אז מוריסי משחק דמות אחרת בספיישל חג המולד אז הוא לא ישחק תדוקטור ה11 אם כך. אה, ובדקתי בוויקיפדיה, הפרק הבא, שהוא יהיה מיני ספיישל, ישודר ב27.7 (שזה יום א', אני לא יודעת אם זה מתאים) וכתוב שם שדמות מהעבר הרחוק חוזרת, טוב נו, זה לא חדש. אה, ועוד כתוב שם שדייוויס עוזב לגמריי תסדרה. אחרי הספיישלים, לא נשמע עליו עוד בהקשר לדוקטור הו. הוא לא רק לא יהיה הכותב הראשי כמו שנודע לי בהתחלה, הוא גם יעזוב את הפקה לגמריי. 3 מפיקים עוזבים, דייוויס,זה שדיברו עליו בקונפידנשל, ועוד אחת, שאותה יחליף מישהו חדש, ואת דייוויס יחליף מופאט - הוא יהיה המפיק והכותב הראשי של העונה החמישית. אני לא יודעת מה איתכם, אבל מבחינתי סיפור רוז דוקאור גמור, ואני כל כך שמחה שאף אחד לא באמת מת, והיא תחיה את החיים שתמיד רצתה, כי הדוקאור האמיתי לעולם לא יחיה חיים כאלה, זו המתנה הכי גדולה שהיא אי פעם תקבל ממנו, ואני חושבת שזה יהיה מיותר להחזיר אותה שוב, לא רוצה לראות עוד דמעות, אני אוהבת את זה שהיא עם הדוקאור האנושי, שיואהב אותה והיא אותו, אווווו הקיץ' המתוק. לא אכפת לי, היה כייף

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

את באמת חושבת שזה מה שרוז רצתה<? לדעתי ממש לא. כן היא רצתה את הדוקטור אבל היא רצתה להיות איתו ביחד במסעי החלל והזמן. היא גם אהבה את הנסיעות והמתח זה מה שהדליק אצלה בהתחלה. הרי עד אז רוז הייתה משועממת אבל מאז שפגשה את הדוקטור ונסעה איתו היא התבגרה והשתפרה והבינה שיש דברים יותר גדולים שהעולם יותר גדול(לא סתם רוב מי שהיה ליד הדוקטור ממשיך להתעסק בחוצנים,מרתה, גק,שרה גיין סמית-) שיש דברים חשובים ממנה. היא לא רק אוהבת את הדוקטור היא רצתה להיות איתו בנסיעות עם הדוקטור האמיתי.. ובכלל ההסבר של הדוקטור ממש לא מובן לי למה רוז חייבת להישאר בעולם מקביל (שבו היא בכלל לא אמורה להיות קיימת.) (ומה עוד פיט יכל לחזור לעולם האמיתי)

כל מי שרוצה סקרינקאפס טובים../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

מי שרוצה, מוזמן להוסיף אותי במסנג'ר ואני אשלח לו זיפ שם. זה ישלח מהר כי זה לא עד כדי כך כבד. יש גם סקרינקאפס, אבל מעט, של הנשיקה בסוף מזוויות אחרות, אני אישית צריכה את זה כי אני מציירת ואין מזה דברים
. המסן שלי בכרטיס האישי שלי
אולי אוכל לשלוח את זה בתפוז עצמו גם, נראה, אם אתם רוצים תוסיפו אות שתשלחו מסר

nick at noon

New member
../images/Emo58.gif למה לא התייחסו לשם משפחה

ג'ונס. היו כמה איזכורים לכך שהשם משפחה של שרה ג'יין ושל מיקי הוא סמית' אבל לא הזכירו את זה שלמרת'ה, יאנטו והארייט (ראש הממשלה לשעבר) יש אותו שם משפחה.

../images/Emo58.gif 413. האמת? מעט מאכזב.

אני דווקא אתחיל מהסוף - של רוז והדוקטור. כן, זה מגניב, הם התנשקו והוא אוהב אותה וכו', אבל זה סוף כזה פאנפיקי שאני לא אתפלא אם יש כמה אנשים באתר פאנפיקים שצועקים "עבירה על זכויות יוצרים!". לא יודעת, זה נראה לי קצת מפורך. ובאמת חבל שלא הרבה את הדוקטור מחבבק את רוז, כי בכל פעם שנישקו אותו הוא מעולם לא שיתף פעולה [להוציא את מרת'ה, שזה היה ביוזמתו ולא באמת נשיקה - מבחינתו]. גם הקטע של עוד דוקטור... כל כך מוזר. קראתי את הספוילר הזה בטעות כאן בפורום, וזה נראה לי כמו המצאה של איזה מעריץ ואני פשוט לא האמנתי שזה מה שקרה באמת. זה מה שנקרא מבחינתי 'פיתרון תסריטאי קל וזול'. אני חושבת שיכלו קצת יותר להתאמץ ולמצוא משהו אחר לעשות. ודונה, וואו כמה שאני אוהבת אותה. הייתי בספק שאני אוכל לאהוב קומנפיון אחרי רוז, אבל דונה היתה כל כך מקסימה, כל כך מצחיקה, כל כך לא מעבצנת כמו בספיישל שהיא פשוט היתה מושלמת. גם הסיפור שלה לא ממש מצא חן בעיניי. בסופו של דבר המחלה של הסידרה היא שבכל פרק כפול הפרק הראשון הוא פשוט מדהים ונהדר והשני פחות טוב, וכמו תמיד גם כאן זה קרה, וחבל. לפחות הטיזר לספיישל קריסמס היה נחמד.

XUXA141

New member
היתה עוד נשיקה מיוזמתו.

לקיילי מינוג בכריסטמס האחרון, אחרי שהיא כבר הפכה לרוח.

רייvבלה

New member
הנשיקה עם קלי

באיזה ראיון שעשו עם דיוויד אחרי הספיישל הזה הוא אמר שאף אחת מהנשיקות עד הספיישל הזה לא היתה אמיתית מבחינתו נראה לי שמשהו הלך שם בינהם

רייvבלה

New member
הרומן שלו עם סופיה

התחיל בעקבות הצילומים של הפרק הזה, הם לא היו יחד לפני. ולכי תדעי מה באמת מתרחש על הסט של סדרה כזו...

למעלה