///

mika1236

New member
אז גם אני אומרת שאת זונה בצחוק..

בצחוק מותר לא? טיפשה..

mika1236

New member
תרגיעי יא מוצצץ איך את מדברת?..

זונה...את אומרת עוד משהו רע אחד על המשפחה שלי ונשבעת לך אני מוצאת אותך ורוצחת אותך...מפגרת..

Liquid Dreams

New member
למה לרדת לכאלו פסים נמוכים?

את באמת מצפה שניקח אותך ברצינות אחרי שאת יורדת כל כך נמוך ומראה לנו כמה שאי אפשר לקחת אותך ברצינות? תעשי טובה.

mika1236

New member
את שמה לב מה את אומרת?

תסתכלי בהודעה הראשונה של מה שכתבתי... עכשיו את רואה משהו פוגע?,נמוך?,מזלזל באנשים שאנ כותבת להם את זה?...ועוד דברים שאת חושבת שירדתי אליהם.. עכשיו תסתכלי בהודעות למטה.. עכשיו את רואה מה כתוב? חוץ מבאמת יחידים הרוב פה כתבו דברים ממש מגעילים... אני רק החזרתי כיט אני לא מוכנה שידברו אליי ככה... אז תסתכלי על החברים שלך ותגידי לי שהם לא ירדו לפסים נמוכים..

Liquid Dreams

New member
אמרתי את דבריי כבר.

וזה רק מראה כמה ילדותית את שאת "מחזירה" לנו בצורת קללות.

taroboy

New member
איך הגושים של סוף המחזור? עדין משפריצים לך

כמו מטורפת?

Liquid Dreams

New member
סליחה גברתי!

התגובות האלו נאמרו כמובן בצחוק וללא רצינות! את מגיעה לפורום ווית'ין טמפטיישן שבו אנשים אוהבים את ווית'ין טמפטיישן ואומרת דברים רעים עליהם. למה ציפית? שנגיב לך ב"כל כך צודקת"? התגובות עם ה"הרג" נכתבו רק כדי להביע את העמדה שלנו בנוגע למה שכתבת, שהיא כמו שבוודאי הבנת, הפוכה לגמרי משלך. מכאן עד ללקרוא לנו טיפשים וזונות, הדרך ארוכה ומיותרת.

mika1236

New member
את יודעת אפשר לפתח את זה לשיחה(את יודעת מזה?)

כמו שכבבר אמרתי וכל אחד יגיד מה דעתו על ההופעה לא על מה לעשות לי...ברור?..

Liquid Dreams

New member
כן, אני יודעת מה זה.

אני מציעה שתלמדי גם לכתוב כדי שנוכל לקיים אחת כזו. [רמז: מה זה, לא מזה.] אני פשוט לא מבינה מאיפה מגיע הצורך שלך להוסיף "טיפשה" אחרי כל משפט שני. חבל.

Amir Noy

New member
פיאאאא

וואחד פה יש לפריקאצ'ה הזו

mika1236

New member
פקאצה תקרה לסבתא שלך חצוף

מה את קורא לי ככה מה אתה מכיר אותי?

למעלה