///

mika1236

New member
**תקרא..

זה בשביל מי שכתבה לי מקודם שאני לא יודעת לכתוב..שמחה?

Amir Noy

New member
../images/Emo45.gif

אלונה נטשה את נייטוויש בשבילנו
[טוב זה לא ככה...אבל תחזרי לנייטוויש!!
]

drorjs

New member
אני מצטער מיקה

שלא התחברת לחוש ההומור של חובבי המטאל פה שדם וגרזנים הם (מה לעשות) חלק מהאווירה של המוסיקה שהם אוהבים. אם נעלבת פה ממישהו אז אני לפחות מתנצל. אבל... אל תגידי שלא אמרת שהם גרועים (טוב, "די גרועים") כי זה מה שמשתמע מדבריך. אם התכוונת לתנועות של הסולנית ולא לסאונד בכלל חבל שלא אמרת מהתחלה... ואל תתחילי עם ביטויים כמו :"תרגיעו מהר! ברור!?" וכל מיני כאלה.. כי בגדול הפורום הזה הוא לא חצר הבית שלך ורק המנהלים פה קובעים מי ירגיע וכמה מהר הוא יעשה את זה.זה סתם חבל כי דווקא רוב הזמן האווירה פה ממש טובה.

mika1236

New member
דיי גרועים בהופעות..שים לב..

ותודה באמת שאתה מתנצל אולי גם אני הגזמתי... אבל סליחה אתה רוצה שאני לא יגיד להם להירגע אחרי מה שהם כתבו לי שם...מה אני צריכה להגיד כן בואו תהרגו אותי כי אמרתי את דעתי? וחוץ מזה דווקא בגלל שכמו שאתה אומר "האווירה פה ממש טובה" אז נראה לי שהיה להם משעמם כבר אז הם חיפשו על מי להתעצבן...וחוץ מזה נראה לי הוסיף קצת עניין לפורום...לא?

את יכולה להבדיל בין דברים שכתובים בצחוק

לבין דברים שנאמרו פה ברצינות
(ולא היו הרבה כאלה) אף אחד לא חיפש להתעצבן עליך

ZuLi90

New member
לול....

איזה דיון מצחייייק!! איזה דיבור נמוך ><... צר לי עלייך מותק! אם בא לך לעשות תדיון רציני תגידי מה בדיוק הפריע לך ואולי הפואום אפילו יסכים עם חלק מהדברים.... אבל ההודעות שלך עושות רושם כאילו אין צורך להתייחס אלייך בכלל אז למה אני כותב את זה אני לא יודע כנראה אני בן אדם יותר מידי טוב :):)

mika1236

New member
מתוקה אני כתבתי רציני אם לא ראית

אתם התחלתם את הדיבור הנמון הזה אם לא שמת לב..ואם תעלי קצת יותר למעלה אז גם כתבתי מה מפריעה לך... תלמדי לקרוא..

mika1236

New member
כנסו

אז ככה אני לעולם לא אמרתי שהם להקה גרועה.. אני רק אמרתי שהם קצת מאכזבים בהופעה.. ותכלס חצי מפה חושבים ככה.. אבל מי שאומר את הדעה שלו אתם ישר תוקפים כי היא לא מוצאת חן בענייכם. זה לא הולך ככה... וחוץ מזה מי שאמר שירדתי לרמה נמוכה וזה.. כמו שכתבתי כבר.. תסתכלו בהודעה הראשונה שלי...אתם רואים שכתוב שם בשפה נמוכה?,גסה?,שכתוב שהם להקה גרועה?... אני לא רואה.. עכשיו תראו את ההודעות למטה.. אולי יהיה לכם קשה להגיד את זה עלייכם אבל תכלס זה שפה נמוכה... נו באמת כל אחד שם כמעט מתאר מה הוא יעשה לי(וזה לא דברים נחמדים)בגלל שאמרתי את הדעה שלי..והיא לא מוצאצת חן בענייכם?... תחשבו על זה אני חושבת שיש משהו בדבריי... לא ככה? ועכשיו בקשה שיחה תרבותית לא את הרמה הנמוכה שירדתם אליה מקודם...תודה

אזירפאל

New member
mika1236

דבר ראשון, נא לשרשר הודעות מהסוג הזה ולא לפתוח הודעות חדשות. דבר שני, אפשר בהחלט לומר שהתגובות שקיבלת לא היו סימפטיות, אבל קל מאוד לראות שהן נכתבו בצחוק ולא במטרה לפגוע. וכמובן שאחרי הכל, זה באמת מעט חסר טאקט לבוא לפורום של להקה ולכתוב כמה היא גרועה בלייב (מה שמאוד לא נכון לדעתי). בכל מקרה, גם הקללות שלך וגם ה - איך קראתם לזה, דיבורי הרג - של כולם לא היו במקום, אז אני מבקש להפסיק עם ההתנגחות אחד עם השני ולא להגיב יותר בנושא, אלא אם כן יש לכם דברי טעם מאוד מעניינים להגיד.
ברוכה הבאה לפורום.

mika1236

New member
אבל לא משנה מה תגידו כי

אני נוסעת עוד כמה חודשים להופעה שלהם... תקנאווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה